Poszukiwani fani z Bydgoszczy

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
mmjjaacckkssoonn

Post autor: mmjjaacckkssoonn »

Phoenix pisze:
mmjjaacckkssoonn pisze:A mi się ten pomysł z plasterkami podoba nenene przynajmniej śmiesznie będzie... :smiech:
Ja tego nie rozumiem, to jakiś problem nie do przeskoczenia jest, żeby tutaj fotkę dać? Wstydzisz się? :>
Spoko, nie ma problemu, mogę dać, tylko co z resztą osób, które będą na spotkaniu, dlaczego oni się nie odzywają i nie dają swoich zdjęć?Z tego co widze to my tu w 4 piszemy, a wszystkich ma być :-/ chyba 12 jakoś tak...
Obrazek
MICHAEL JACKSON - saying everything
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

mmjjaacckkssoonn pisze:Spoko, nie ma problemu, mogę dać, tylko co z resztą osób, które będą na spotkaniu, dlaczego oni się nie odzywają i nie dają swoich zdjęć?Z tego co widze to my tu w 4 piszemy, a wszystkich ma być :-/ chyba 12 jakoś tak...
Po pierwsze: propozycję dałam w nocy, więc może nie wszyscy jeszcze ją zobaczyli.
Po drugie: zasłaniasz się innymi :P
Po trzecie: tak to zwykle bywa, że pewne osoby się deklarują, a potem z tego nic nie wychodzi.
Obrazek
Awatar użytkownika
RandiaMJ

Post autor: RandiaMJ »

A mi to problemu nie robi:) Chociaz i tak myśle ze sie rozpoznamy ;-)
Obrazek

sory za takie zdjęcie :nerwy: okres świąteczny to pomarańcze były :wariat:
Awatar użytkownika
DirtyDiana1983

Post autor: DirtyDiana1983 »

Coś mi się wydaję ,że za dużo to nas nie będzie w sobotę ...:/
Obrazek

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
Awatar użytkownika
mmjjaacckkssoonn

Niestety jest nas coraz mniej... :surrender:
mmjjaacckkssoonn + 1 osoba
DirtyDiana1983
mjrink - (nie odpisuje na prywatne wiadomosci, ani nie odzywa sie w tym temacie, więc myśle ze mozemy go wykreslic)
noras7
KLA12 - (tak samo się nie odzywa - zobaczymy czy sie pojawi...)
RandiaMJ
Phoenix

Szkoda, że nie którzy nie dotrzymują słowa... :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
mmjjaacckkssoonn

A tak sobie myśle, bo z tego co zauważyłam dużo osób jest chorych... Moze przełożyli byśmy spotkanie np na za tydzień? Wszyscy by wyzdrowieli i może więcej chętnych by było... Szczerze mówiąc, mi też w tą sobote nie zbyt pasuje, bo musiałabym jechać sama do Bydzi, bo moim koleżanką wypadły pokazy taneczne w Toruniu:/
Albo może w tą niedziele, ale chorzy chyba tak szybko nie wyzdrowieją :-/ Co sądzicie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix

mmjjaacckkssoonn pisze:Szczerze mówiąc, mi też w tą sobote nie zbyt pasuje, bo musiałabym jechać sama do Bydzi, bo moim koleżanką wypadły pokazy taneczne w Toruniu:/
Nie masz się czego bać, możesz przyjeżdżać sama :D Może wygląda na to, że jestem zołzą, ale to nie jest prawda :P

W każdym bądź razie, DirtyDiana1983 i ja tam będziemy, czy z resztą, czy bez, ale będziemy :P
Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyDiana1983

Phoenix pisze:W każdym bądź razie, DirtyDiana1983 i ja tam będziemy, czy z resztą, czy bez, ale będziemy
Dokładnie ;) , Phoenix nie jesteś zołzą :*
Obrazek

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie...
Awatar użytkownika
RandiaMJ

Czyli jutro na 100%. No to wsiadam jutro w pociąga i jada :dance:
Awatar użytkownika
mmjjaacckkssoonn

PhoenixNie uważam że jesteś zołzą... ;-)
Sama :surrender: Tyle czasu w autokarze... :surrender: Proszę dzisiaj wszystkich znajomych, żeby ktokolwiek pojechał ze mną, ale jak na razie bez skutku... :surrender: Dlatego, raczej to spotkanie odbędzie się beze mnie
:beksa: Mam nadzieję, że może w przyszłym tyg, też w sobote się spotkamy, myślę że byłoby więcej osób...Ale jak na razie to zostało mi tylko :beksa:
Obrazek
Awatar użytkownika
RandiaMJ

hm..to moze faktycznie przełożymy to na za tydzień? to może nas się więcej zbierze :knuje: Bo koniecznie musimy sie spotkać przed 26 nenene
Awatar użytkownika
Phoenix

RandiaMJ pisze:hm..to moze faktycznie przełożymy to na za tydzień? to może nas się więcej zbierze :knuje: Bo koniecznie musimy sie spotkać przed 26 nenene
Róbcie, co uważacie, DD1983 i ja tam będziemy. Za tydzień co innego będę robiła. Więc jeśli o mnie chodzi, to jutro, albo impreza dopiero (o ile towarzystwo tam się wybiera).
Obrazek
Awatar użytkownika
mmjjaacckkssoonn

RandiaMJtak, tak, tak! Jestem za spotkaniem za tydzień na 1000000% będę :happy:
PhoenixA dlaczego nie mogłabyś się spotkać za tydzień :smutek: (w sobote czy niedziele, jak wam by pasowało)...
Obrazek
KinGa *

Post autor: KinGa * »

Łohoo...Ile tu się dzieje.
A więc ja miałam być, ale ogłaszam wszem i wobec, że wycofuję moje słowa.
Że tak to ujmę - fizyka wzywa.

Bardzo przepraszam, ale cóż... wolałabym zdać klasę :-/

Edit
Poza tym, ja jeszcze kurdupelkiem jestem, więc bym się nieswojo czuła.
Awatar użytkownika
DirtyDiana1983

Moi Drodzy ,o naszym spotkaniu było wiadomo już dosyć dawno...Ja zarezerwowałam sobie tę sobotę na spotkanie z Wami ,a tu widzę rozczarowanie :/ No cóż ,ja będę dzisiaj z Phoenix ,na przyszły tydzień mam już inne plany...
Obrazek

ODPOWIEDZ