Myślę, że większości znany program z ery BAD, szczególnie za sprawą wersji MTV, która jest najbardziej powszechna. TVP również nadała go na swojej antenie, a było to bodajże w roku 1989. Dziś, po ponad dwudziestu latach, dzięki uprzejmości MJdoris mamy okazję ponownie go obejrzeć. Jak na swój wiek nagranie jest w dobrym stanie ale od czasu do czasu obecne są drobne zakłócenia obrazu i fonii (przez kilka minut głos jest przytłumiony). Dodam jeszcze, że większość materiału koncertowego zaprezentowanego w programie, wbrew temu co sugerują napisy, pochodzi z Yokohamy.
Dziękuję Wam. Przy tym programie budowało się moje wyobrażenie o koncertach ;).
I tak zrodziło się marzenie.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Ja również Wam dziękuję, to niesamowite uczucie zobaczyć znów te programy po tylu latach....ta atmosfera...niesamowite, że niektóre rzeczy pamięta się do końca życia. Jestem Wam bardzo wdzięczna.
"Nie stój nad mym grobem i nie szlochaj. Nie ma mnie tam, nie śpię. Jestem tysiącem podmuchów wiatru. Jestem diamentowym iskrzeniem się śniegu. Nie stój nad mym grobem i nie płacz. Nie ma mnie tam, nie umarłem". http://www.fan.pl/muzyka/WC726WPC
Przepraszam, ale mam problem. Ściągnęłam już wszystkie party oprócz czwórki. Od kilku dni próbuję ale wyświetla mi się, że plik chwilowo niedostępny. Mógłby to ktoś sprawdzić? Cały czas odświeżam stronę ale nic się nie dzieje.
Justine1304 pisze:Przepraszam, ale mam problem. Ściągnęłam już wszystkie party oprócz czwórki. Od kilku dni próbuję ale wyświetla mi się, że plik chwilowo niedostępny. Mógłby to ktoś sprawdzić? Cały czas odświeżam stronę ale nic się nie dzieje.
Ja też proszę o reuploading PART 4 ! Mam ten sam problem.
Justine1304 pisze:Przepraszam, ale mam problem. Ściągnęłam już wszystkie party oprócz czwórki. Od kilku dni próbuję ale wyświetla mi się, że plik chwilowo niedostępny. Mógłby to ktoś sprawdzić? Cały czas odświeżam stronę ale nic się nie dzieje.
Ja też proszę o reuploading PART 4 ! Mam ten sam problem.