Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Ja sprawiłam sobie jakiś czas temu czarny kapelusz i z dumną go noszę. :D Mam też jedną marynarkę w "Michaelowym stylu" i sweter z cekinami podobny nieco do tego ze scenicznej wersji "Billie Jean".
Kiedy ostatnio przyszłam do dziadków w kapeluszu, mój dziadek powitał mnie słowami "Cześć Michael"
Kiedy ostatnio przyszłam do dziadków w kapeluszu, mój dziadek powitał mnie słowami "Cześć Michael"
"Pamiętajcie o obietnicy wspaniałego jutra."
- Streetwalker
- herbata_wymiata
Jak dla mnie "michaelowy" ubiór to bomba ;). Oczywiście, zależy w jakim stylu (ten z BAD jest najlepszy- buntownik, hehe), bo mokasyn w życiu nie założę, ale na ogół fajny. Szczególnie podobają mi się kapelusze.
Jak na razie, bliżej mi do stylu MJ w wersji codziennej :D
Nie ubieram się podobnie jak on (Boże jeszcze żeby takie ciuchy do mnie pasowały :)) ale baardzo bym chciała i chyba to zrealizuję.... powolutku, powolutku :))) Oczywiście nie chodzi o całkowite zrzynanie wyglądu- to już przesada. Drobne akcenty i dodatki są w sam raz.
A tak na marginesie, ciekawy temacik
Pozdrówka
Jak na razie, bliżej mi do stylu MJ w wersji codziennej :D
Nie ubieram się podobnie jak on (Boże jeszcze żeby takie ciuchy do mnie pasowały :)) ale baardzo bym chciała i chyba to zrealizuję.... powolutku, powolutku :))) Oczywiście nie chodzi o całkowite zrzynanie wyglądu- to już przesada. Drobne akcenty i dodatki są w sam raz.
A tak na marginesie, ciekawy temacik
Pozdrówka
"I don't like talk that much, hehehaha"
Może, jeżeli jest rozpinany, ma wysoki kołnierz i miejsca na ramionach i na plecach u góry są z innego, "nieswetrowego" materiału. A poza tym kurtka z Beat It istnieje także w wersji czarnej.MJwroc pisze:Jak sweter, w dodatku czarny, może być podobny do kurtki Beat it?Spidey pisze: Sweter - mimo, że sweter, to podobny do skórzanej kurtki typu "Beat It", tyle, że czarny.
Jest taki nowootwarty sklep w Galerii Mokotów - New Look, no i wyprzedaże w Zarze.
W sklepie YOKO są koszulki z MJem, ale jak dla mnie malowidło na nich nie jest zbyt szczęśliwe. Zęby jakieś szare, nos krzywy... ale może komus się spodoba - takie w stylu komiksowym. W tym samym sklepie są torby z Michaelem, dwa rodzaje. W Łodzi ten sklep jest w Manufakturze.
Poza tym dużo a'la Michaelowych kurtek jest z H&M.
W sklepie YOKO są koszulki z MJem, ale jak dla mnie malowidło na nich nie jest zbyt szczęśliwe. Zęby jakieś szare, nos krzywy... ale może komus się spodoba - takie w stylu komiksowym. W tym samym sklepie są torby z Michaelem, dwa rodzaje. W Łodzi ten sklep jest w Manufakturze.
Poza tym dużo a'la Michaelowych kurtek jest z H&M.
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
-
Ta marynarka z H&M przypomina mi raczej torreadora... Ale mniejsza.
Osobiście już nie ubieram białych skarpetek, ani nawet kapelusza... raz, ze zaczął on być za bardzo modny, a dwa, zwyczajnie mnie to znudziło. Może kiedyś się pokuszę o zakup oryginalnej fedorki, ale to najprawdopodobniej nie w najbliższym czasie . Zostały mi jeszcze okulary a'la Ray Bany aviator i wayfarer, ale tych pierwszych nie miałąn na nosie od roku conajmniej.
Co najwyżej, na dzień dzisiejszy, to moje zamiłowanie do czarnych spodni, nie jeansów, a takich zwykłych na kant. I koszule w kratę, które też już coraz rzadziej noszę...
Osobiście już nie ubieram białych skarpetek, ani nawet kapelusza... raz, ze zaczął on być za bardzo modny, a dwa, zwyczajnie mnie to znudziło. Może kiedyś się pokuszę o zakup oryginalnej fedorki, ale to najprawdopodobniej nie w najbliższym czasie . Zostały mi jeszcze okulary a'la Ray Bany aviator i wayfarer, ale tych pierwszych nie miałąn na nosie od roku conajmniej.
Co najwyżej, na dzień dzisiejszy, to moje zamiłowanie do czarnych spodni, nie jeansów, a takich zwykłych na kant. I koszule w kratę, które też już coraz rzadziej noszę...
cut that out!