madzia06 pisze:Piotrusiu- proszę mnie wstepnie dopisac do tej listy na wieczorek poetycki Michaelowy:):)
Mnie również, bo bardzo lubię recytować. Ale powiedźcie jeszcze: jeżeli zdąże napisać jakiś swój utwór w hołdzie Michaelowi, to mogłabym właśnie jego...?
Sybirra zapisuje Cie oczywiście, super! :) Jak najbardziej możesz własny wiersz, proponowałam to właśnie na początku, jakby ktoś chciał własną poezję przedstawić, dlatego cieszy mnie że Ty się z tym zgłosiłaś :).
Chodzi o te koncerty w Wawie? Może jakieś spotkanie zrobić? Albo wręcz 2 dni? Niestety młodzież ma 25 czerwca zakończenie roku więc jak dla mnie (zazwyczaj trwa ok 3-4godziny, przypuszczalnie skończy się o 13-14) dojazd 50 km do Warszawy w takim układzie byłby problemem. Ale gdyby rozciągnąć to w czasie jestem pewna, ze dla wielu osób byłoby wygodniej.
Ja też zastanawiałam się jakby można uczcić ten dzień... i ten pomysł z Multikinem jest bardzo dobry...
I zebranie się fanów w jakimś miejscu, np. wieczorem i śpiewanie piosenek Michaela trzymając świeczki...
Co wy na to?
I'll never let you part for you're always in me heart
sprawa z multikinem (przynajmniej tym krakowskim jak na razie zajmuje sie ja:P)
Co do godziny seansu to planujemy zrobnic wieczorny maraton filmowy.
A co do tego, co mielibysmy ogladac to:
Ja proponuje (dwa sposród):
Take 2 The Michael Jackson Interview the footage You Were Never Meant To See,
Private Home Movies,
90 minutes Oprah Winfrey Interview,
a na zakonczenie:
Teledyski "Number Ones – Visual Milestones"
Multikino jest na pewno w posiadaniu koncertu Live in Bucharst, ale nie wiem czy w takim dniu chcielisbyscie ogladać koncert.
Czekam na propozycje:)
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!