Kim jest dla Ciebie Michael?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Nieosiągalnym marzeniem .Tylko nie zrozumcie mnie źle dalszą częśc wypowiedzi wolałabym zachować dla siebie.Bez oscenicznosci prosze a jak znam ludzi taka bedzie wasza prawdopodobnie pierwsza myśl.A mnie chodzi o taniec i tylko to i muzykę
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
starafanka

:)

Post autor: starafanka »

Kermitek pisze:Nieosiągalnym marzeniem .Tylko nie zrozumcie mnie źle dalszą częśc wypowiedzi wolałabym zachować dla siebie.Bez oscenicznosci prosze a jak znam ludzi taka bedzie wasza prawdopodobnie pierwsza myśl.A mnie chodzi o taniec i tylko to i muzykę

rozumiem ..... dla mnie równieź jest niesoiągalnym marzeniem ale w moim przypadku ta pierwsza myśl jest jak najbardziej trafna ;-) ;-)
chcialabym poznać MJ od strony bardziej osobistej ... chodzi mi o to jaki jest na co dzień;) w pewnym sensie już poznałam dzięki watkowi "poczucie humor Michaela" założonego przez Cichą(dziekuję Ci za niego :* ) i jestem w bardzo pozywtynym szoku ... i z kazdym dniem przekonuję sie o fenomenie MJ ...

pozdrawiam

---------------------------------

KC MJ:*
There's something I have to say to you...Just touch me...
Awatar użytkownika
Morphine

Post autor: Morphine »

Jest ogromnym autorytetem i inspiracją,cudowny ,wrażliwy człowiek o złotym sercu.
Świetny tancerz,dzięki któremu nastąpił przełom w muzyce POP.
Wycieńczony przez media człowiek nie do podrobienia. japrosic
:mj:
"Think about the generations and to say we want to make it a better world for our children and our children's children."

[']
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Dla mnie Michael jest wzorem do naśladowania, jest również takim moim ''osobistym'' przyjacielem na którego mogę liczyć. Dzięki niemu moje życie nabiera barw.Mobilizuje mnie do życia.
Jest to człowiek o złotym sercu i wiem również, że na zawsze pozostanie dla mnie kimś ważnym.
I LOVE YOU MIKE :mj: :love:
Ostatnio zmieniony pt, 31 mar 2006, 10:57 przez Mroczuś, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
MadonnA

Post autor: MadonnA »

Hmmm Szczerze...

Lubie jego muzyke i twórczość ogolnie bardzo sympatyczny człowiek...

a jeszcze bardziej szczerze to jestem bi sexualistą i podoba mi sie fizyczni jako mężczyzna...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Dobre pytanie dla mnie MJ jest NUMBER ONES pod każdym wzgledem-tak krótko i na temat nenene
Obrazek

Post autor: Mike »

Dla mnie Michael Jackson, jest: Autorytetem, wzorem do nasladowania, facetem Ideałem, jest dla mnie jak 2-gi ojciec(nigdy nie miałem prawdziwgo ojca, który by mnie czegoś uczył,a także nigdy go nie czułem w sercu), Inspiracją do wszystch aspektów życia, no i Król Muziki pop, w w nim geniusz muzyki, tekstów, i przesłania.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Majkel pisze:p.s. 2
nie lubię się powtarzać!!
A co mówiłeś?? nenene

Dla mnie jest częścią dzieciństwa, okresu dorastania. To pierwszy artysta, który zainteresował mnie tak bardzo, że byłem w stanie potraktować Jego twórczość jak pasję. Dzięki Michaelowi Jacksonowi potrafię teraz chłonąć muzykę kompletnie, dać się jej porwać. Pasjonować się nią, jak również osobą samego muzyka. Szukać, sięgać po nowe, cieszyć się nią. Mieć ogromną frajdę i przyjemność. A że muzyka Michaela syci mnie melodyjnością, wizualnością i przebojowością, mogę też mieć przyjemność z muzyki mniej przebojowej i bogatej w oprawie, ale równie porywającej.
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Słuchałam Jego muzyki jak jeszcze byłam w brzuchy mamy wiec.. nie było szans żebym sie nie przyzwyczaiła.. ale ogólnie rzecz biorac, to Michael Jackson jest moim zdaniem geniuszem w pełnym tego słowa znaczemiu...nie potrafie tego inaczej określić ale jest po prostu genialny... jego muzyka, talent... nie mogę sie niestety wypowiedzieć czy go kocham czy nie... bo zakochana to ja w nim byłam kilka lat temy.. ale na szczęscie znalazłam sobie "obiekt westchnień" gdzies blizej.....Ale jego muzyka jest świetna i On jako geniusz

Pozdro
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Hmm kim jest dla mnie Michael Jackson?? Cieżko mi to wyrazić, napisać...
Jest kims wyjątkowym.. nie umiem określić dokładnie... jest zawsze w moim sercu i w moich myślach, zawsze o nim myśle w cieżkich chwilach, BARDZO Go cenie, swietny piosenkarz, człowiek,
KOCHAM GO- moge to powiedzieć!! zawsze bedzie number one!
ObrazekObrazekObrazek
Majxs

Post autor: Majxs »

Michael jest dla mnie jak brat już po tylu latach fanowania mu:)
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Już odpowiadałem w tym temacie, ale nie widze swojego posta :-/ ...
Mike to geniusz. Moim zadaniem można go porównywać do wielkich wodzów, władców, ponieważ Król Popu sprawuje "rządy dusz".
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Witold pisze:Już odpowiadałem w tym temacie, ale nie widze swojego posta :-/ ...
W dziale "O forum" wytłumaczenie.
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Pank pisze: W dziale "O forum" wytłumaczenie.
Jeszcze przed przeczytaniem tego wytłumaczenia domyślałem się przyczyny.
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Michael Jest dla mnie geniuszem muzyki, przyjacielam w trudnych i radosnych chwilach. Po tylu latach słuchania jego muzyki :mj: mam wrażnie że znam go.
Jest też człowiekiem Zagadką, który ma prawo do prywatności w sprawach, których nie życzy sobie pokazywać całemu światu.
Poza tym Jako wierny fan od kilkunastu lat kocham go I życze mu WSZYSTKIEGO NAJ :dance:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
ODPOWIEDZ