[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
-
nooooo ludzie! dziś było fantastycznie! Juz nie mogę się doczekać, kiedy dołączę do układu! bo będziemy go ćwiczyć do występu na zlocie i .... tu mały planik - żeby pokazać się jeszcze gdzieś w poznaniu - na razie to projekt, ale bardzo realny. po mału załatwiam nasz występ, zobaczymy.
filmiki za jakieś 1,5 h, dopiero je pozmniejszam, teraz się ładują.
przed Wami jeszcze kilka prób i jestem pewna, ze zajebiście sobie poradzicie. przed występem będzie stres i trema, zimne ręce i nogi z waty. wszystko mija jak tylko robicie pierwszy ruch, bo przecież znacie gesty i nie jesteście na scenie sami! Jeśli ktoś się cyka opinii znajomych ze szkoły - pamiętajcie, że zawsze WYGRYWACIE, bo PRÓBUJECIE. Odważyliście się pokazać swoje umiejętności, zainteresowania i to jest Wasze ZWYCIĘSTWO.
Nawet jeśli coś Wam się pomyli - na 95% pamiętać będziecie o tym tylko Wy - nie sposób patrzeć jednocześnie na cały zespół, wszyscy wiedzą, że to są emocje, stres, to jest ludzkie! Zrobicie super szoł, bo układ jest widowiskowy, trudny i już prawie ogarnięty- na filmach sami ocenicie :). Jestem przekonana, że pozostawicie całą szkołę, łącznie z jej patronem, dyrektorami i prezydentami z szeroko rozdziawionymi paszczami :D. Będzie super bo SPÓBOWALIŚCIE!!! To pierwszy występ, pierwsze wnioski :D:D:D, bardzo ważny dzień, ale dacie radę, wiem o tym!
JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI! ZAZDROSZCZĘ WAM! I PO PROSTU RÓBCIE SWOJE!

filmiki za jakieś 1,5 h, dopiero je pozmniejszam, teraz się ładują.
przed Wami jeszcze kilka prób i jestem pewna, ze zajebiście sobie poradzicie. przed występem będzie stres i trema, zimne ręce i nogi z waty. wszystko mija jak tylko robicie pierwszy ruch, bo przecież znacie gesty i nie jesteście na scenie sami! Jeśli ktoś się cyka opinii znajomych ze szkoły - pamiętajcie, że zawsze WYGRYWACIE, bo PRÓBUJECIE. Odważyliście się pokazać swoje umiejętności, zainteresowania i to jest Wasze ZWYCIĘSTWO.
Nawet jeśli coś Wam się pomyli - na 95% pamiętać będziecie o tym tylko Wy - nie sposób patrzeć jednocześnie na cały zespół, wszyscy wiedzą, że to są emocje, stres, to jest ludzkie! Zrobicie super szoł, bo układ jest widowiskowy, trudny i już prawie ogarnięty- na filmach sami ocenicie :). Jestem przekonana, że pozostawicie całą szkołę, łącznie z jej patronem, dyrektorami i prezydentami z szeroko rozdziawionymi paszczami :D. Będzie super bo SPÓBOWALIŚCIE!!! To pierwszy występ, pierwsze wnioski :D:D:D, bardzo ważny dzień, ale dacie radę, wiem o tym!
JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI! ZAZDROSZCZĘ WAM! I PO PROSTU RÓBCIE SWOJE!

Primum non nocere.
Nooo z pewnością ciężko będzie Was dogonić... :)
Przepraszam, że nie było mnie na dwóch ostatnich spotkaniach. Tydzień temu wyjechałam na weekend do domu, a dziś od ranka kręciliśmy w Coll. Maius LipDuba.
W przyszłe weekendy też niestety nie będę mogła przyjść, bo wyjeżdżam. Bardzo mi szkoda tych sobotnich poranków z Wami, ale mam nadzieję, że w kwietniu przyjmiecie mnie z powrotem :)
Życzę powodzenia na występie w szkole. Będę trzymać kciuki, żeby poszło jak najlepiej! :)
Przepraszam, że nie było mnie na dwóch ostatnich spotkaniach. Tydzień temu wyjechałam na weekend do domu, a dziś od ranka kręciliśmy w Coll. Maius LipDuba.
W przyszłe weekendy też niestety nie będę mogła przyjść, bo wyjeżdżam. Bardzo mi szkoda tych sobotnich poranków z Wami, ale mam nadzieję, że w kwietniu przyjmiecie mnie z powrotem :)
Życzę powodzenia na występie w szkole. Będę trzymać kciuki, żeby poszło jak najlepiej! :)
akurat jak kręciliśmy ten filmik to nam się pomyliło wszystko w tych naszych prostokątach !! ;p ale jak tańczyliśmy ten ostatni raz to wszystko wyszło idealnie, więc się nie zestresuj po objrzeniu, Patrycja ;)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
But if you just believe
-
właśnie obejrzałam te filmiki i wiecie do jakiego doszłam wniosku?
że napewno wyjdzie nam to super! Bo widać, że każdy tańczy z serca i że jest to dla nas ważna sprawa :)
to nie tylko odtańczenie układu, ale przekazanie ludziom tego, co przekazywać chciał Michael ;)
ja będę ;p
że napewno wyjdzie nam to super! Bo widać, że każdy tańczy z serca i że jest to dla nas ważna sprawa :)
to nie tylko odtańczenie układu, ale przekazanie ludziom tego, co przekazywać chciał Michael ;)
ja będę ;p
"When you're down and out
But if you just believe
But if you just believe
- MichaelsAngel
-
- MichaelsAngel
weronika_poznan pisze:będziemy go ćwiczyć do występu na zlocie i .... tu mały planik - żeby pokazać się jeszcze gdzieś w poznaniu - na razie to projekt, ale bardzo realny. po mału załatwiam nasz występ, zobaczymy.
o tak :D jestem jak najbardziej za :))
A póki co to życzę powodzenia na występie w szkole Trinty

i, o rety, cały czas mam przed oczami palec Jeanny

do zobaczenia w sobotę ;]
Jako żółtodziób w dziedzinie zwanej dance_team potraktuję to jako komplement i nie omieszkam się dopisać do listy TrinityMichaelsAngel pisze:Jeanny jestes bezbłędna

Ale będzie harddd......

UWAGA
Jedziecie tramwajami lini 15,13,6,1 w stronę JUNIKOWO, wysiadacie na przystanku DRZEWIECKIEGO (kiedyś KASZTELANÓW)
Postarajcie się tam być na godzinę 9:30, ja będę czekać na tym przystanku na moje MJówki :) i pójdziemy razem do szkoły. Dokładnie szkoła znajduje się na ulicy Marszałkowska 40 (chyba 40) XD
Tutaj macie jeszcze ze strony szkoły dojazd
http://zsepoznan.pl/index.php?option=co ... 6&Itemid=6
Jedziecie tramwajami lini 15,13,6,1 w stronę JUNIKOWO, wysiadacie na przystanku DRZEWIECKIEGO (kiedyś KASZTELANÓW)
Postarajcie się tam być na godzinę 9:30, ja będę czekać na tym przystanku na moje MJówki :) i pójdziemy razem do szkoły. Dokładnie szkoła znajduje się na ulicy Marszałkowska 40 (chyba 40) XD
Tutaj macie jeszcze ze strony szkoły dojazd
http://zsepoznan.pl/index.php?option=co ... 6&Itemid=6