Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Zemsta Zemsta za Human Nature
To chyba najbardziej magiczna piosenka jaką kiedykolwiek słyszałam.
Mimo wszystko na Dianę też nie zagłosuję...
Głos tak jak poprzednio na Billie Jean.
No kurde, teraz się na Blood uwzięliście? To już byście byli konsekwentni w głosowaniach... Nic nie rozumiem już...
Mój głos ponownie na Billie Jean, powód podawałam ostatnio.
Nadeszła wiekopomna chwila, kiedy to w obronie jednego, mogę zagłosować na drugie, z czystym sumieniem.
Także: Blood On The Dance Floor tak, jak poprzednio: Ani mnie ziębi, ani mnie parzy. W wykonaniu każdego innego brzmiałoby tak samo obojętnie dla moich uszu. Chyba już wole utwory, które mnie drażnią. Przynajmniej COŚ we mnie po nich pozostaje.
No i jeszcze przyłożę się do obrony Diany. Czegoż chcieć więcej? ;>
Ponownie - Who Is It.
Mimo, że mój głos jest kroplą w morzu głosów...
Jakim to sposobem mogliście wyrzucić tę perełkę! Toż przy słuchaniu Human Nature nie odczuwacie tego elektryzującego głosu ani
"Sweet seducing sighs "?
Widać, że w tej rundzie będzie zacięta walka pomiędzy Billie Jean a Krwią na parkiecie ;) Osobiście głosowałam na blood ale ciekawe co z tego wyniknie i stawiam, że jednak w tej rundzie odpadnie jednak Bld. Zobaczymy, zobaczymy niech nikt mnie za to co mówię nie bije, wiele razy zdażyło się tak, że coś przewidziałam na swoją niekorzyść niestety
W każdym razie Blood on the dancefloor do domu!
Jeżeli patrzeć na ilość oddanych głosów dotychczas na wszystkie piosenki to wychodzi na to ,że na wygranie całego najsłabszego ogniwa ma szansę They Don't Care About Us albo Smooth Criminal Czyli moje 2 ulubione piosenki Jak będzie pomiędzy nimi pojedynek to ja się chyba wyłączam z głosowania. Szkoda ,że z płyty Bad zostało wytypowane Smooth Criminal i Dirty Diana a nie Smooth Criminal i Man In The Mirror. Moim zdaniem to 2 jest lepsze Chociaż najlepiej by było wziąść 3 utwory z Bad.
Ostatnio zmieniony ndz, 14 mar 2010, 11:56 przez Detox, łącznie zmieniany 1 raz.
Detox pisze:They Don't Care About Us albo Smooth Criminal
Przepraszam za of ale to również moje ulubione piosenki i nie dam ich wyrzucić. A kiedy będzie głosowanie chyba zrobię sobie złoty strzał bo nie dam rady wyeliminować jednej z tych perełek.
Głos w tej rundzie to będzie dla mnie trudna decyzja. Bój się toczy między dwoma utworami: Dirty Diana i Blood On The Dance Floor Obie piosenki bardzo lubię. Żeby bronić jednej muszę zagłosować na drugą...
Częściej słucham BOTDF i w moim osobistym rankingu piosenek jest ona ciut wyżej niż DD. Mogłabym zagłosować na zupełnie inny utwór, ale i tak jedna z nich odpadnie, więc chociaż będę bronić tej, co bardziej lubię.
Głos zatem na Dirty Diana w obronie Blood On The Dance Floor.
"I'll never let you part for you're always in my heart."