Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- majkelzawszespoko
to ja, mając na uwadze powyższe 3 strony niezdecydowania, głos oddaję na They Don't Care About Us.
Chyba nikt jeszcze nie głosował na ten utwór, co jednoznacznie stawia go na pierwszym miejscu w rankingu finalnie.
także żeby posta sobie nabić, taki głos oddaję i czekam na rozwój sytuacji.
nie żal mi przynajmniej.
Chyba nikt jeszcze nie głosował na ten utwór, co jednoznacznie stawia go na pierwszym miejscu w rankingu finalnie.
także żeby posta sobie nabić, taki głos oddaję i czekam na rozwój sytuacji.
nie żal mi przynajmniej.
nienawidze Cie już!wiśnia1994 pisze:HN nie szkoda mi w ogóle.
- Man in the mirror
Wysłany: Sob, 13 Mar 2010, 18:01 / --------------------------------------------------------------------------------
tancerz napisał:
Humane nature ????? Dlaczego?????????????
a żeś nie głosował na Dirty Diane to odpadł skarb!
Dirty Diana po raz ostatni mam nadzieję, mówiąc z pełną złością.
a żeś nie głosował na Dirty Diane to odpadł skarb!
Dirty Diana po raz ostatni mam nadzieję, mówiąc z pełną złością.
Beat It

No to lecimy dalej z tym najbardziej przereklamowanym albumem wszechczasów:
Beat It
Ostatnio zmieniony pn, 15 mar 2010, 12:00 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj nieladnie nieladnie tak nagabywac... do zlego namawiac...a_gador pisze:Maharet pisze:Will You be thereI Will you be there po raz trzeci.luka pisze:Will You Be There
Dlaczego? Niech będzie, że z tchórzostwa przed dokonaniem innego wyboru.
thewiz, dołączysz do nas?
thewiz nie daj sie zlemu na pokuszenie wodzic

"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
If I saw You in heaven..."
Po pierwsze:
tancerz - ja nie podsumowuje wyników, bo uważam, że to sztuczna sugestia. Jesli patrzysz w ten watek i sie nim interesujesz to wiesz jakie sa proporcje, a jaksie interesujesz tylko swoim gosem to lepiej,zebyś nadal glosowal zgodnie z przekonaniem , a nie politycznie... chociaż - skoro nie jestes zadowolony z wyniku - może jednak trzeba sie zainteresować?
Po drugie:
Tym razem bój stoczyly Dirty Diana vs. BOTDF ze skutkiem takim, iz jednym głosem wyeliminowaliście DIANĘ...
Nie rozumiem, ale to akurat norma w tym wątku...
Bim Bom
Jeeeeeeedzieeeem!
BEAT IT , bo...ileż można??!! Już siły nie mam do tego, co sie tutaj wyprawia :/
Na glosy czekam do środy...
...pzdr
s_
tancerz - ja nie podsumowuje wyników, bo uważam, że to sztuczna sugestia. Jesli patrzysz w ten watek i sie nim interesujesz to wiesz jakie sa proporcje, a jaksie interesujesz tylko swoim gosem to lepiej,zebyś nadal glosowal zgodnie z przekonaniem , a nie politycznie... chociaż - skoro nie jestes zadowolony z wyniku - może jednak trzeba sie zainteresować?

Po drugie:
Tym razem bój stoczyly Dirty Diana vs. BOTDF ze skutkiem takim, iz jednym głosem wyeliminowaliście DIANĘ...
Nie rozumiem, ale to akurat norma w tym wątku...

Bim Bom
Jeeeeeeedzieeeem!
- They Don't Care About Us
- Stranger In Moscow
- Billie Jean
- Beat It
- Smooth Criminal
- Blood On The Dance Floor
- Who Is It
- Will You Be There
BEAT IT , bo...ileż można??!! Już siły nie mam do tego, co sie tutaj wyprawia :/
Na glosy czekam do środy...
...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
To może chodziarz napisz ile ludzi głosowało podczas kolejnych rozrywek bo to ciekawe i może zachęcić innychsiadeh_ pisze:ja nie podsumowuje wyników, bo uważam, że to sztuczna sugestia. Jesli patrzysz w ten watek i sie nim interesujesz to wiesz jakie sa proporcje, a jaksie interesujesz tylko swoim gosem to lepiej,zebyś nadal glosowal zgodnie z przekonaniem , a nie politycznie... chociaż - skoro nie jestes zadowolony z wyniku - może jednak trzeba sie zainteresować?

P.S. Aby pokazać, że nie głosuje politycznie

P.S.2 Nie jestem zadowolony z wyników głosowania ale przyjmuje do wiadomości jak wybrali fani ;) jakbym się zainteresował to bym głosował własnie niezgodnie z moimi przekonaniami a tylko przeciw czemuś aby uratować co innego. Ja wolę aby każda piosenka była wybrana sprawiedliwie trudno HN odpadł widocznie takie było jego miejsce w tym zestawie

Ostatnio zmieniony pn, 15 mar 2010, 12:00 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E