Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Ja tu mam zanotowane kto na Billie Jean i inne wielkie utwory głosował dość wcześnie i wszystkich w szopie zamknę na tydzień.Maverick pisze:Gdyby kogoś zastanawiała instytucja, geneza i zjawisko pt. szopa w NO
Katorgi w niej będą straszne.... Nad wszystkim będzie czuwał Hannibal Lecter, którego zaproszę w gościnę.
Jedyna homesick ma szopę w bonusie za nic, ale koleżanka sama chciała,
bo lubi hardkora :)
Odezwało się we mnie poczucie winy, że to troszkę przeze mnie odpadła Dirty Diana, bo przegapiłam poprzednią rundę. Miałam zagłosować na BOTDF, więc byłaby chociaż dogrywka Ale niespecjalnie cierpię, bo od Diany wolę inne rockery.
Teraz nie mogę się już migać. Głos na Blood On The Dance Floor, bo jeszcze strzeli Wam coś do głowy i wyrzucicie Beat It.
Gdyby o moim głosie decydował teledysk, to BOTDF jeszcze długo by pozostał bezpieczny. W tym teledysku Michael jest tak uwodzicielski, że oooh.
Rytm też porywa, ale ...mam większy sentyment do innych utworów.
Teraz nie mogę się już migać. Głos na Blood On The Dance Floor, bo jeszcze strzeli Wam coś do głowy i wyrzucicie Beat It.
Gdyby o moim głosie decydował teledysk, to BOTDF jeszcze długo by pozostał bezpieczny. W tym teledysku Michael jest tak uwodzicielski, że oooh.
Rytm też porywa, ale ...mam większy sentyment do innych utworów.
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
- Black_or_white
yeeaahhh!! tygodniowka w szopie!!!Mandey pisze:Ja tu mam zanotowane kto na Billie Jean i inne wielkie utwory głosował dość wcześnie i wszystkich w szopie zamknę na tydzień.
Plecak prowiantu, skrzynka % i obawiam sie, ze ciezko Ci bedzie nas stamtad wyprosic
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
If I saw You in heaven..."
- babybemine
Blood On The Dance Floor. Mimo tego, że lubię tę piosenkę najmniej jej słucham i najłatwiej jest mi ją odrzucić.
Jak mogliście wyrzucić 'Dirty Dianę'.. :<
Jak mogliście wyrzucić 'Dirty Dianę'.. :<
Ostatnio zmieniony pn, 15 mar 2010, 16:35 przez babybemine, łącznie zmieniany 1 raz.
- polishblacksoul
"beat it", bo czas najwyzszy. wyciagnik nie robi na mnie wiekszego wrazenia
Ostatnio zmieniony pn, 15 mar 2010, 15:15 przez polishblacksoul, łącznie zmieniany 1 raz.
> > > Po prostu dobra muzyka
"SIM" po raz kolejny, bo najmniej mi się podoba.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/