Jeśli coś przeoczyłam, to proszę o przyłączenie tego posta do ewentualnie podobnego tematu.
Myślę, że wielu z nas, jeśli nie wszyscy marzyło o tym, by choć przez parę minut porozmawiać z MJ’em, ale jakoś nigdy na forum nie mówiliśmy o tym, co byśmy mu wtedy powiedzieli, o co zapytali.
Wyobraźmy sobie, że mamy okazję na 30-minutowe spotkanie z Michaelem tylko sam na sam. Bez żadnych fleszy, tłumu fanów – tylko Ty i Michael.
Zaznaczam jednak, żeby za często nie nadużywać zdań typu „Kocham cię, podziwiam cię itd.”, bo to wiadomo, a ja bym chciała dowiedzieć się, o czym pragnęlibyście z nim porozmawiać prócz tych oczywistych uwag

Ja bym bardzo chciała na początku porozmawiać z nim o współczesnej muzyce i o tym, co się teraz dzieje w showbiznesie. Co myśli o tym, że teraz wykonawcy słabe, naprawdę słabe piosenki nadganiają klipami z gołymi tyłkami za przeproszeniem, nie zdając sobie tak naprawdę sprawy z tego jaką sztuką jest pisanie wartościowych, pełnych przesłania utworów.
Oh, jakbym chciała podyskutować z nim o tym np. przy herbatce

kaem-> temat w całości raportowany. Na razie zostaje, ale kiedy stanie się siedliskiem spamu, to zostanie przeniesiony do Kosza. Proszę więc o sensowne wypowiedzi- dwa razy się zastanowić, zanim wyśle się posta.