Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Eva pisze:Trochę OT. Zagłosowałam, czemuby nie? :)
A powiesz może tak btw. kogo chcesz spotkać?
to nie jest zadna wielka gwiazda,to piosenkarz z idola (w wersji niemieckiej),..uwielbiam go,jest bardzo mily sympatyczny i przystojny ))))
a nazywa sie fady maalouf
to ja...ja i moja pasja jaką jest gitara elektryczna < 3
zdjęcie robiłam wczoraj podczas wygłupów i szaleństwa z dzwiękami
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Okradłaś pomysł na zdjęcie od Iwony lol żartuje kiedy byłaś ? Jest jeszcze ta ściana z podpisami nie orientujesz się może widzę że byłaś w lecie też ? znalazłaś może nasze wpisy :)?
Dziękuje ;=]
Oczywiście że strój to kreacja wyciągnięta z szafy, żakiecik starszej siostry, kapelusz z Allegro gruba gumka do spodni ;p Spodnie od Garniaka ;D
To jest MJ ! I love It !
Aczkolwiek po wielu poszukiwaniach nie znalazłem podobnych "górek" na których mogłbym stanąć i zrobić sobie fajne foto,ani w glasgow,fort william czy stirling takowych nie ma(z tego co wiem ;))
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster