Najsłabsze Ogniwo
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Aaaa tylko nie zabicie Will you be there! Co to się dzieje? Byłam pewna ze teraz wiekszosc bedzie na Beat it, a tu patrze ze głosy zaczynaja sie rozchodzic w baaardzo dziwnych kierunkach....
Poszło Blood, to idźmy za ciosem i eliminujmy kolejne B....
Czyli Beat it. :P Już naprawdę dość, pisoenka moze i fajna, taneczna, ciekawa... ale jej czas juz dobiegł końca, po prostu. Zaszła wysoko, super, cieszmy sie i pozwolmy wybic się troche innym :)
Poszło Blood, to idźmy za ciosem i eliminujmy kolejne B....
Czyli Beat it. :P Już naprawdę dość, pisoenka moze i fajna, taneczna, ciekawa... ale jej czas juz dobiegł końca, po prostu. Zaszła wysoko, super, cieszmy sie i pozwolmy wybic się troche innym :)
może to właśnie ta podniosłość już mnie odrzuca... w pewnym momencie Will you be there trzeba powiedzieć 'stop'po-cichu wrote:Maharet pfffffffff. Ja tu cierpliwość dla Twojego seplenienia okazuję (in your trials, and your tribulations), z czystej miłości, a Ty bez skrupułów odrzucasz tak piękną i podniosłą piosenkę? Bój się Boga, kobieto Poddaję się
co za dużo podniosłości, rozczulania i wrażliwości to nie zdrowo

pe es: kochasz mnie i wszystko wybaczysz... carry me... hold me... love me .. i te śpiewki.

pe es 2: śmiem twierdzić, ze moje seplenienie minie niczym sen złoty, gdy tylko dokonam zakupu nowej klawiatury

ona wie gdzie mieszkasz! aaa znajdzie i Motownem zamęczy!po-cichu wrote:Może ostatnio mi się przejadła, a może boję się podnieść rękę na Billie Jean na tym etapie (albo boję się Marty:P

Beat It
Werble na początku piosenki brzmią nieco kiczowato... Nie ma dobrego wytłumaczenia na eliminację.
Inne eliminacje dotkną moje muzyczne serce bardziej. No i nie zależy mi na Thrillerze w czołówce.
Werble na początku piosenki brzmią nieco kiczowato... Nie ma dobrego wytłumaczenia na eliminację.
Inne eliminacje dotkną moje muzyczne serce bardziej. No i nie zależy mi na Thrillerze w czołówce.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Mój głos na Stranger In Moscow- dlaczego?? bo nie mam serca głosować na inne utwory Michaela wskazane w tej rundzie... (ale w następnej rundzie to już nieodwołalnie BJ..ale póki co chcę jeszcze pożyć- pozdrawiam Martę
)

Basiu, ja bardzo chętnie, nie wiem tylko co na to moi sąsiedzi :D:D:Dpo-cichu wrote:Ale Twój pokój wchodzi w grę? Diabełek Zapraszasz? Ja się piszę na te tortury :> I znam jeszcze kilka innych osób, gotowych znieść ten ból... Marta, Iza, Lena... impreza u Agi! ;D
Nie lubię was wszystkich! Jesteście hipokrytami, idźcie lepiej do fanklubu Gosi A.
Ja nie wiem, siebie nienawidzę jeszcze bardziej ale na coś trzeba zagłosować. Teraz chcę się podlizać (pozdro siadeh_) i zagłosuję na Beat it. Bo znajomi się śmieją i śpiewają "Bileeeet, bileeet" lub też znaną wszystkim wersję z bidetem ;). Michael śpiewał na polskie ucho o łazience.
Wanna, Bidet, closet
Dobra a teraz konkrety. Ile osób zamykacie w szopie? Bo chcę się dopisać do listy
Ja nie wiem, siebie nienawidzę jeszcze bardziej ale na coś trzeba zagłosować. Teraz chcę się podlizać (pozdro siadeh_) i zagłosuję na Beat it. Bo znajomi się śmieją i śpiewają "Bileeeet, bileeet" lub też znaną wszystkim wersję z bidetem ;). Michael śpiewał na polskie ucho o łazience.
Wanna, Bidet, closet

Dobra a teraz konkrety. Ile osób zamykacie w szopie? Bo chcę się dopisać do listy