Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

I ja zmieniam głos na "Will you be there". Przemyślałem, przysłuchałem się utworom. "WYBT" kojarzy mi się raczej z tym, czego nie lubię u fanek MJa, pustymi łzami, sztuczną wrażliwością itp. Natomiast do "SIM" nie ma się jak przyczepić, wszystko jest w tym numerze kapitalne. Harmonie wokalne, bit, deszcz, tekst.
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Speed Demon pisze:"WYBT" kojarzy mi się raczej z tym, czego nie lubię u fanek MJa, pustymi łzami, sztuczną wrażliwością itp.
Mógłbyś rozwinąć swoją myśl?? Czy uważasz, że wszystkie fanki takie są ?? I dlaczego w ogóle uważasz, że nasze łzy i wrażliwość są nieprawdziwe??
Aleee w sumie Michael nie jest piekielnie utalentowanym, wrażliwym i inteligentnym człowiekiem a ponad to, nie jest wcale przystojny....no i to jego zachowanie, sztuczne jak nie wiem co...no to i my fanki jesteśmy takie same, no ale fani to już co innego...:wtf:

Nie lubię takiego uogólniania, wrzucania wszystkich w jeden worek... Ale widać...it's a human nature...

EDIT:
No chyba, że tak ;) Zatem już milknę ;) :dance:
Ostatnio zmieniony pt, 19 mar 2010, 16:39 przez Elen, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Ja mówię, że to jest to czego nie lubię u fanek, które to mają. Szkoda gadać na ten temat, to po prostu uzasadnienie:)
Awatar użytkownika
songbird

Post autor: songbird »

Smooth Criminal po raz trzeci, chociaż ten mój głos to jak głos wołającego o wodę na pustyni, a wokół tylko piasek, piasek i piasek.
Uzasadnienie w poprzednim poście i jeszcze wcześniejszym, ciągle takie samo...
Just this magic in your eyes and in my heart ...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

zaglosowalabym na Billie Jean...
ale ze bardzo lubie jak pada i wszystkie deszczowe piosenki tez lubie, musze bronic Stranger In Moscow.

glos na Will You Be There. mam do niej przeogromny sentyment z dziecinstwa, ale juz nawet wtedy nie lubilam tej koncowki, widac niewrazliwe dziecko ze mnie bylo. aniolki, turbany, balety z dmuchana pilka...o nieee.
nie umywa sie do Stranger, ktora dzialala na mnie tak samo wtedy jak i teraz, nie widze w niej odrobiny nawet kiczu czy niepotrzebnego patosu, za to dojrzalego emocjonalnie Michaela.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Will You Be There, no bo co innego? :-P

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
Agnieszkaaaaa

Post autor: Agnieszkaaaaa »

Stranger In Moscow
Tak jak poprzednio.
Że niby Sim lepsze od WYBT ? Chyba żartujecie.
SIM nawet do pięt WYBT nie dorasta.

Tym razem ma to odpaść nenene
Beat It?! ech rodziny się nie wybiera nenene
Jesteście okropni :rocky: foch jak nic :-/
Lukas

Post autor: Lukas »

Stranger in Moscow. Do will you be there mam większy sentyment.
Awatar użytkownika
kamuszka

Post autor: kamuszka »

Idę do szopy. Głos na Who is it bo...lubię ;-) aczkolwiek fenomenem dla mnie nie jest, a emocjonalnie to co pozostało bardziej mnie rusza.
Talitha

Post autor: Talitha »

A niech mnie gęś wielkanocna kopnie... Zagłosuję na Will You Be There, bo tę mogę odrzucić bez drżenia rąk pisząc tytuł na klawiaturze.
Może obronię w ten sposób Stranger in Moskow i spółkę czyli całą resztę kapitalnych utworów.
Will You Be There nigdy jakoś szczególnie na mnie nie działało... no może poza tekstem ;-).
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

songbird pisze:Smooth Criminal
jak ci nie wstyd?
Od tego utworu pokochałam MJa ;D Pamiętam jak na przełomie 2007/08 leciał w radiu a ja śpiewałam z nim refren :smiech:
Wyglądało to żałośnie, ale nigdy tego nie zapomnę.
Tylko nie wiem czy lepiej później głosować na TDCAU (przy którym tańczyłam na stole, pozdrawiam mamo!) czy na SC którego wykonanie prze ze mnie było nie mniej żałosne nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

A-g-A pisze:Stranger In Moscow
Dlaczego?
Bo, gdy spojrzałam na listę, to przy każdym tytule, który przeczytałam pojawił mi się uśmiech, a przy Stranger uśmiech znikł zważywszy na to, co miał na myśli Michael pisząc ten utwór i w jakich okolicznościach go tworzył.
PONOWNIE
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Niech Was gęś kopnie i zdepcze za głosy na Strangera ... Sama osobiście Was zaciągnę do tej szopy i zastosuję takie tortury, że pożałujecie :chlosta:
Ponownie głosuję na Billie Jean. Ale pewnie nie ostatni raz, na to wygląda, ychhhhh....
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
littleme

Post autor: littleme »

Zdecydowanie Stranger In Moscow

Po tym jak wygrało z Beat It lubię je jeszcze mniej niż wcześniej.
Awatar użytkownika
pLaYmAn

Post autor: pLaYmAn »

12:12

Także głosuję na Stranger In Moscow - ponownie ;-)
Ostatnio zmieniony pt, 19 mar 2010, 21:58 przez pLaYmAn, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany