Gdybyście mogli coś powiedzieć Michaelowi...
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Gdybyście mogli coś powiedzieć Michaelowi...
Gdybyście mogli powiedzieć coś Michaelowi, to co by to było?
Ja bym powiedziała coś w stylu: trzymaj się, my ciebie potrzebujemy.
A wy? Jestem bardzo ciekawa.
Re: Pytanie do was
Grincz wrote:Gdybyście mogli powiedzieć coś Michaelowi, to co by to było?

No i gdyby nie Ty to nie Fanka MJ

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Hmm... z mojej strrony to by wygladało tak:
1. Hi Michael...?
2. .......... i zemdlałem.
1. Hi Michael...?
2. .......... i zemdlałem.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Re: dobre!
Na co?kapralek wrote:A ja bym go zaprosił na piwo i pieczonki!

...a ja nie będe pisać, co bym Michaelowi powiedziała, bo byśta mnie zlinczowali raz, dwa. Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko tyle, ze - moim skromnym , siadehowym_ zdaniem- prawdziwa miłośc i przyjaźń opiera się na szczerości.

...pzdr
siadeh_kochająca_..._aż_do_bólu_

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Pewnie cos mniej wiecej tak...ale w praktyce to wyszedlby pewnie jakis niezrozumialy belkot dla Michaela...
Michael! Your music and dance still rock my world! I'll wait for your new stuff...When do you come back to us?
You was amazing and you're still number 1 in my life. Be strong Mike...

Michael! Your music and dance still rock my world! I'll wait for your new stuff...When do you come back to us?
You was amazing and you're still number 1 in my life. Be strong Mike...
Last edited by cicha on Sat, 18 Mar 2006, 15:38, edited 3 times in total.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Re: pieczonki
A myślałem, że to imię już bardziej zniekształcić się nie da.kapralek wrote:Droga Sadiah!
Pieczonki, zwne gdzieniegdzie duszonkami, to pieczone w ognisku, w garku specjalnym ziemniaki z marchewką, kiełbasą, cebulą, burakami. Przepychota! Lepsze to od grilla. Pozdrówka. Dla Michaela, pozbyłbym się tej kiełbasy, hehe.
A więc to takie ziemniaki po cabańsku? Pieczone znaczy się? Czy aby nie masz chrzanowskich korzeni

Re: hahahah!
Zabawne. Bo moja też. Nie ma to pyrki z garnka na oginisku. Przykryte kapustą i wyciętym kawałem ziemi. I ziemniaki z popiołu. Eeech.kapralek wrote:Moja babićka ne pohazi s krzanowaale czy to częstochowa, Bielsko, Rybnik, Lelów, Mikołów - jest tam to znane
Jeeeeejku.
Ziemniaki z popiolu...
Niedawno poszlam na stolowke tutaj, ogladam sobie salatki do wyboru, a na jednym talerzyku byly zimne, pokrojone w kosteczke ziemniaki. Jako SALATKA. Kolo marchewek, groszku i takich tam.
Nienormalni ci Francuzi...
Swoja droga daaaawno nie jadlam ziemniakow na obiad.
Jejku, takich z maselkiem.
I posypanych troszke sola.
I z koperrrkiem.
No i podsumowujac...
Gdybym mogla porozmawiac z Michaelem, to bym mu dala ziemniaka.
a wiecie, ze to nie taki glupi pomysl?
lol
Ziemniaki z popiolu...
Niedawno poszlam na stolowke tutaj, ogladam sobie salatki do wyboru, a na jednym talerzyku byly zimne, pokrojone w kosteczke ziemniaki. Jako SALATKA. Kolo marchewek, groszku i takich tam.
Nienormalni ci Francuzi...
Swoja droga daaaawno nie jadlam ziemniakow na obiad.
Jejku, takich z maselkiem.
I posypanych troszke sola.
I z koperrrkiem.
No i podsumowujac...
Gdybym mogla porozmawiac z Michaelem, to bym mu dala ziemniaka.
a wiecie, ze to nie taki glupi pomysl?
lol
Jakbym zobaczyl Michael na zywo to po pierwsze podejrzewam ze bym sie rozplakal ze szczescia a potem pewnie zapomnialbym jak sie przedstawic po angielsku ;p
Powaznie to napewno powiedzialbym ze jest moim wielkim idolem i nie wazne co sie stanie zawsze ma wiernych fanow, np mnie :)
I nie rozstalbym sie z nim poki nie obieca mi sie jeszcze stworzy z 10 niesmiertwlnych hitow jak Smooth Criminal, Bad, 2Bad,Thriller i mnostwo innych. I napewno powiedzialbymz zeby sie nie przejmowal plotkami ludzi ktorzy go kompletnie nie znaja....
mam nadzieje ze kiedys jakims cudem Go zobacze na zywo
pozdrawiam
Powaznie to napewno powiedzialbym ze jest moim wielkim idolem i nie wazne co sie stanie zawsze ma wiernych fanow, np mnie :)
I nie rozstalbym sie z nim poki nie obieca mi sie jeszcze stworzy z 10 niesmiertwlnych hitow jak Smooth Criminal, Bad, 2Bad,Thriller i mnostwo innych. I napewno powiedzialbymz zeby sie nie przejmowal plotkami ludzi ktorzy go kompletnie nie znaja....
mam nadzieje ze kiedys jakims cudem Go zobacze na zywo
pozdrawiam
" You close your eyes and hope that this is just imagination.."