[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Wiecie co... wydaje mi się , że nikt jeszcze nie napisał o głównym "ukrytym" temacie piosenki They Don't Care About Us... mianowicie Mind Control i Illuminati, którzy "sprzątneli" Michael'a... Ale to należy do teorii spiskowych i takich rzeczy się na forum nie pisze. Polecam film Zaitgeist Final Edition (który jest na youtube) oraz Zaitgeist Addendum, oto prawdziwy problem światowy, ale o tym możemy porozmawiać wspólnie na jakimś spotkaniu, nie na forum.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

O rany Zaitgeist... strasznie mi ten film namieszał w głowie. Wiele ciekawych teorii które łączą sie w jedną całość, pasują do siebie... a jednak coś nie pozwala mi w to wszytsko wierzyć.Jakaś taka dziwna prostota w przekazie. Powinnam jeszcze raz, wnikliwie go obejrzeć zeby coś sensowniejszego o tym powiedziec... ale jest to bardzo ciekawy dokument, i równiez go polecam!

A co do występu. Będzie rozsyłane jakieś nagranie?
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Jak mąż Moniki zgra to wrzucimy na światło publiczne bo Monia nagrywała nas z przodu i wszystkich, a kolega z klasy z bliska i nas wszystkich nie złapał...
Monika75

Post autor: Monika75 »

ok męża dzis przycisne...to to zgra... powiem Wam ze w sobote chyba mnie nie bedzie...Weronika ma 39 temp i zaraz idziemy do lekarza... ale fanka z niej wielka bo leżąc w łożku z tak wysoką temp mówiła: mama wlacz mi This Is It.... :-) a -ha A Dominik układa z lego Patrycje :-) haha
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

no właśnie ludziska - co ogarniamy w sobotę?
DRILL?
THRILLER?

1.weronika_poznan
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

1.weronika_poznan
2.M_A

repertuar: Thriller (?)
;-)
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

1.weronika_poznan
2.M_A
3.Asiacityo6
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

1.weronika_poznan
2.M_A
3.Asiacityo6
4.siostra Józefa
Obrazek

Monika75 pisze:a -ha A Dominik układa z lego Patrycje Smile haha
monika! koniecznie zrób fotę!!! nie martw się, nagramy trilera, w domku powtózycie 3 razy i będzie spoko, poczujecie się pewniej na zajęciach :).
Kurować się!!!

trinity - koniecznie oglądnę ten film. zupełnie o nim nie wiedziałam!!! Człowiek uczy się codziennie :) zaraz przeryję youtuba

do zobaczenia dziś!

sobota:
1.weronika_poznan
2.M_A
3.Asiacityo6
4.siostra Józefa :mj:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
SawBBaMJPOLISHTEAM

Post autor: SawBBaMJPOLISHTEAM »

Ja mam w bielsku ekipę JSC(Jackson Style Crew) jest nas 6 3kolesi i 3dziewczyny. Mamy sale i jedziemy :mj:

POZDRO ! MJPOLISHTEAM :mj:
Awatar użytkownika
Iskierka

Post autor: Iskierka »

1.weronika_poznan
2.M_A
3.Asiacityo6
4.siostra Józefa
5. Iskierka?

Powinnam być ale nie obiecuje nenene
weronika_poznan

SawBBaMJPOLISHTEAM - opowiedz coś więcej! Od jak dawna już tańczycie, jakie robicie układy, jak Wam idzie, czy występujecie??

Słuchajcie - na prośbę Moniki wstawiam Patrycję z LEGO wykonaną przez Dominika: Obrazek
z dopiskiem : "troche szeroki rozstaw ale sie chłopak starał :-) teraz mamy w domu 2 fancluby jeden to MJ a drugi Patrycji :-)"
Zwróćcie tez uwagę na zajebiste otoczenie tego uroczego pomnika :)
Dominik - japrosic japrosic japrosic

Dziś była nas wspaniałe 7 osób! Dzięki wszystkim za przybycie i świetną zabawę! Właśnie ćwiczę obrót biodrami... 1 2 3 4 5 6 7 8 hehehe, kto by się spodziewał, że będzie przy tym tyle cyrku :D:D:D. Dzięki Janet za rozkodowanie tej enigmy!!! japrosic japrosic japrosic

aha. dziś filmów nie kręciliśmy, skupiliśmy się na nauce kroków Thrillera. Jeśli ktoś chciałby się podszkolić - odsyłam do naszych pierwszych nagrań, które wysyłałam na mail jakiś czas temu. Dziś tylko szlifowaliśmy. :)
Wspaniała siódemko - było bosko jak zwykle i powtórzę za różową królową - JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI!!!

M_A - wszystkie sztormy mijają - będziesz dyplomy wspominać ze wzruszeniem :P. Wszyscy tu wierzymy, że świetnie sobie poradzisz. Mnie zawsze uspakajała wizja egzaminatorów, którzy przed chwilą jedli śniadanie w swoich kuchniach, w gaciach - to są ludzie, którzy czują stres uczniów i go rozumieją. Daj z siebie wszystko! HEJ! :mj:
Ostatnio zmieniony sob, 20 mar 2010, 16:20 przez weronika_poznan, łącznie zmieniany 1 raz.
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Iskierka

Post autor: Iskierka »

o tak, dziś było super :happy: Janet świetnie rozszyfrowała ruch biodrami :) I w ogóle fajnie, że powtórzyłyśmy Thrillera od początku. W sumie to szkoda, że nie ma filmiku z dziś, ale to nic, za tydzień się nagramy, żeby było wiadomo co jeszcze poćwiczyć.
Więc do zobaczenia za tydzień :dance:

Powodzenia M_A na egzaminach ;-)

PS. Nasza dzisiejsza liczba skojarzyła mi się z siedmioma krasnoludkami :smiech:

A i jeszcze dzięki W. za smacznego lizaka i info dla każdego z wikipedi.pl o L. ;)
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

Przepraszam, że przez ostatni czas mnie nie ma ale mój koń ostatnio choruje. Swoją drogą dziś jechałam już do Was i nagle telefon, że dostał kolki i musiałam się wrócić. Ale w następną sobotę będę na pewno. ;]
Monika75

Post autor: Monika75 »

witam....film mam na płycie i w kompie i teraz co dalej???.... czy mam go gdzies tutaj umiescic...i jak ?? :-) glupija ...prawdopodobnie w srode rano bede blisko Twojej szkoły PATRYCJA to moge Ci płytke podrzucic.... na pw podalam Ci moj nr telefonu ....jakby co to mozemy sie jakos umowic przy szkole......no nasza Patrycja nie może przeciez stac byle gdzie :-) wiec o otoczenie rowniez zadbalismy :-) pozdrawiam cały DANCE TEAM i do soboty :-) :mj:
ODPOWIEDZ