Nie pamietam kiedy dokładnie TVP wyemitowała ten program, do tej chwili wydawało mi się, że było to w 2005 roku podczas trwania procesu, ale dane w pierwotnym pliku wskazują na listopad 2004, więc ten termin jest zapewne bliższy prawdy. Tak czy inaczej, dokument jest reakcją rodziców Michaela na wydarzenia z listopada 2003, kiedy to ranczo Neverland nawiedziły zastępy policji a Michael dobrowolnie oddał sie w ich ręce. Źródłem dla płyty była kaseta MJdoris. W poście powyżej jest wersja avi zapostowana kilka lat temu.
Tak, pamiętam ten dokument.
Nagrywałam go jeszcze na kasetę VHS. To było zaledwie jakieś 3-4 miesiące po tym, jak zainteresowałam się Michaelem. O ile dobrze pamiętam, to TVP wyemitowała ten program w okresie wakacyjnym...
Lipiec lub sierpień.
Willy mógłbyś ostatni czwarty part załadować ponownie?
Pisze, że chwilowo niedostępny od jakiegoś czasu. Nie można ściągnąć przez przeglądarkę i przez JDownloadera.
Kiedyś na forum była wrzucana wersją którą zgrywałem kartą tv + został chyba do niej wklejony dźwięk lepszej jakości, bo w mojej wersji zaczął sie trochę pod koniec rozjeżdżać.
Czy ta wersja Willy jest w dużo lepszej jakości?
Tak, swego czasu podmieniałem dzwięk do twojego pliku bo był nieznośny w odbiorze. Link na samej górze to ta poprawiona wersja.
Co do obecnego uploadu to trudno mi powiedzieć jak bardzo jeston lepszy jakościowo od poprzedniego, pewnie trochę jest.