Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- majkelzawszespoko
Mój dziadek ogrodnik, mam prawo.give_in_to_me pisze:Przesadzasz,

Jak mam wybierać- co wolę: SC vs. BJ, wybieram Billie Jean, stąd głos eliminacji na SC. A numerem jeden tej edycji NO zdecdowanie jest szopa Mandeya.
Smooth Criminal na pierwszy weselny taniec? Annie are you ok?
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
i jeszcze mniej was lubie w moim nielubieniu.
Stranger polecialo, teraz Who Is It tez nie obronie, moje podium sie sypie.
coraz bardziej mam ochote uzyc niegdys niezawodnej w swej sile argumentacji:

a glosuje na Billie Jean, bo tak.
i żeby Will You Be There wyzej zaszlo niz Who Is It...pfffff
Stranger polecialo, teraz Who Is It tez nie obronie, moje podium sie sypie.
coraz bardziej mam ochote uzyc niegdys niezawodnej w swej sile argumentacji:

a glosuje na Billie Jean, bo tak.
i żeby Will You Be There wyzej zaszlo niz Who Is It...pfffff
'the road's gonna end on me.'
- majkelzawszespoko
- insomniaof
- mimi-yoshi
Głos ponownie, konsekwentnie na Will You Be There. Ja się także pytam, jak można było namawiać do głosowania na genialne SIM.
W głowie mi się to nie mieści. W ogóle przestaje mi się to zestawienie podobać, o. Jesteście okrutni i niewrażliwi na prawdziwą dojrzałość. Pozostaje Wam zatem ta strawna, urocza, wzruszająca, ale jednak pompatyczna.
A to sobie tak głosujcie. Ja się jednak jej sprzeciwiam. Mam nadzieję, ostatni raz.
W głowie mi się to nie mieści. W ogóle przestaje mi się to zestawienie podobać, o. Jesteście okrutni i niewrażliwi na prawdziwą dojrzałość. Pozostaje Wam zatem ta strawna, urocza, wzruszająca, ale jednak pompatyczna.
A to sobie tak głosujcie. Ja się jednak jej sprzeciwiam. Mam nadzieję, ostatni raz.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
To zostało nam 5 utworów. (Golden Five ... Była taka gra na Pegasusie :P)
Will You Be There to jedno z pierwszych moich zetknięć z MJ w dzieciństwie. Zawsze lubiłam tę piosenkę i tak jest do dzisiaj. Nawet fragment tekstu mam w podpisie :). Dlatego nie będę teraz głosować na tę piosenkę.
Smooth Criminal i They Don't Care About Us to moi faworyci w tej rozgrywce. Póki nie będę musiała nie będę na nie głosować. Ale najprawdopodobniej taki będzie finał...
Zostaje więc Billie Jean lub Who Is It. Hmmm...
BJ dla mnie to nie tylko piosenka, klip, ale także to co się działo na koncertach. MJ wchodzi na scenę i kładzie walizkę na stołku. Zakłada rękawiczkę, kapelusz... Gasną światła, chwila zniecierpliwienia i MJ zaczyna tańczyć. BJ to jeden z utworów na który publiczność czeka. I niekoniecznie dlatego, że jest najbardziej znany czy najcześciej puszczany w mediach... Dlaczego wiele osób uważa, że BJ lubią przede wszytskim nie-fani? :P
Wiele utworów, które bardziej lubiłam od BJ już odpadło. Ale z tych co zostały BJ nie jest jeszcze dla mnie najsłabszym ogniwem. No nie mogę teraz na BJ zagłosować... :).
Drogą eliminacji mój głos wędruje na Who Is It
. W zasadzie bez konkretnego powodu. Po prostu pozostała czwórka jest mi bliższa. Głos też w obronie Will You Be There.
Will You Be There to jedno z pierwszych moich zetknięć z MJ w dzieciństwie. Zawsze lubiłam tę piosenkę i tak jest do dzisiaj. Nawet fragment tekstu mam w podpisie :). Dlatego nie będę teraz głosować na tę piosenkę.
Smooth Criminal i They Don't Care About Us to moi faworyci w tej rozgrywce. Póki nie będę musiała nie będę na nie głosować. Ale najprawdopodobniej taki będzie finał...
Zostaje więc Billie Jean lub Who Is It. Hmmm...
BJ dla mnie to nie tylko piosenka, klip, ale także to co się działo na koncertach. MJ wchodzi na scenę i kładzie walizkę na stołku. Zakłada rękawiczkę, kapelusz... Gasną światła, chwila zniecierpliwienia i MJ zaczyna tańczyć. BJ to jeden z utworów na który publiczność czeka. I niekoniecznie dlatego, że jest najbardziej znany czy najcześciej puszczany w mediach... Dlaczego wiele osób uważa, że BJ lubią przede wszytskim nie-fani? :P
Wiele utworów, które bardziej lubiłam od BJ już odpadło. Ale z tych co zostały BJ nie jest jeszcze dla mnie najsłabszym ogniwem. No nie mogę teraz na BJ zagłosować... :).
Drogą eliminacji mój głos wędruje na Who Is It
. W zasadzie bez konkretnego powodu. Po prostu pozostała czwórka jest mi bliższa. Głos też w obronie Will You Be There.
Ostatnio zmieniony pn, 22 mar 2010, 12:57 przez magnolia, łącznie zmieniany 1 raz.

"I'll never let you part for you're always in my heart."
- Man in the mirror
- give_in_to_me
Ha, a wiesz że mam Annie na drugie?:p Yes, I am OK :P Odpowiem parafrazując pewną reklamę: suknia ślubna- X złotych, podróż poślubna- X złotych, sala weselna- X złotych, mina gości widzących młoda parę, która zamiast tańczyc walca robi moonwalka, próbuje odtwarzac układ z klipu oraz niezapomniany, uwieczniony na zdjęciu chwyt za krocze w wykonaniu pany młodej-bezcenne :)kaem pisze:Smooth Criminal na pierwszy weselny taniec? Annie are you ok?
Ale żeby nie offtopować- co tam się dzieje powyżej? No co? Przeciez podiumma wyglądać tak: 3- Who is it, 2- Smooth Criminal, 1- TDCAU!!!! A tu jakieś podłe głosy w obronie Will You Be There! Znaleźli się fani orki :p Ludzie dajcie spokój, nie wolno pozwolić, by smęty (kochane, beethovenowskie, ale jednak-smęty) znalazły się na podium! Już lepiej dać któryś z medali zdradzie niż łkaniu o przyjaźni.