Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- insomniaof
- billiejean89
-
Jedna runda mnie ominęła bo za długo się zastanawiałam, to teraz niewiele myśląc głosuję na Will you be there,
drogą eliminacji, po prostu inaczej nie mogę: Billie Jean jest pierwszą piosenką Michaela, którą poznałam jeszcze w podstawówce, myślałam wtedy, że to imię chłopaka. Smooth Criminal jest pierwszą piosenką, którą się zachwyciłam i od niej zaczęła się moja fascynacja Michaelem. Zostaje jeszcze TDCAU, ale bardziej na mnie działa niż WYBT.
drogą eliminacji, po prostu inaczej nie mogę: Billie Jean jest pierwszą piosenką Michaela, którą poznałam jeszcze w podstawówce, myślałam wtedy, że to imię chłopaka. Smooth Criminal jest pierwszą piosenką, którą się zachwyciłam i od niej zaczęła się moja fascynacja Michaelem. Zostaje jeszcze TDCAU, ale bardziej na mnie działa niż WYBT.
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a change.
I'm gonna make a change... I really do.
Thank you Michael :-*
Take a look at yourself, and then make a change.
I'm gonna make a change... I really do.
Thank you Michael :-*
I tak wlasnie politycznie udalo mi sie nie przylozyc reki do skasowania WII, jako ze moze nie na samej gorze, ale widzialam ja na podium . Wielka szkoda...
BILLIE JEAN !
Oj kochana... wiesz, ze bardzo Cie lubie, ale teraz to masz przechlapane na calej linii . To my tyle imprez razem zaliczyly, a Ty teraz mi noz w plecy????billiejean89 pisze:mój głos na Will you be there, ponieważ wg mnie jest najsłabsza z pozostałych.
BILLIE JEAN !
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
If I saw You in heaven..."
matkoboskaczęstochowska....jak mogliście podnieść rękę na Who is it ???
DD ? WII ? SC ? ile jeszcze ?
W ramach ponieszenia jak tylko wrócę do DUM zapodam sobie moje narzędzie zbiorowego mordu powodujace destrukcje tkanki mózgowej i zafunduję sąsiadom podróz po wyzej wymienionej twórczości MJa :D
Hah to bedzie zemsta za krzyki, długotrwałe imprezy w rytm przebojów "Majteczki w kropeczki" i inne złe uczynki. Bedę intensywnie ewangelizować przy pomocy tej muzyki :D
Mój glos - mam nadzieję że już po raz ostatni na BJ
co za tym idzie: "do szopy hej pasterze, do szopy bo tam cud...:)"
DD ? WII ? SC ? ile jeszcze ?
W ramach ponieszenia jak tylko wrócę do DUM zapodam sobie moje narzędzie zbiorowego mordu powodujace destrukcje tkanki mózgowej i zafunduję sąsiadom podróz po wyzej wymienionej twórczości MJa :D
Hah to bedzie zemsta za krzyki, długotrwałe imprezy w rytm przebojów "Majteczki w kropeczki" i inne złe uczynki. Bedę intensywnie ewangelizować przy pomocy tej muzyki :D
Mój glos - mam nadzieję że już po raz ostatni na BJ
co za tym idzie: "do szopy hej pasterze, do szopy bo tam cud...:)"
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
W tej rundzie nie podaję uzasadnienia - kieruję się tylko i wyłącznie tym, przy której piosence odczuwam mniejsze emocje. Głos na Billie Jean.
P.S: Szanowna Pani Prowadząca, do kiedy trwa głosowanie?
P.S: Szanowna Pani Prowadząca, do kiedy trwa głosowanie?
Ostatnio zmieniony wt, 23 mar 2010, 13:17 przez component, łącznie zmieniany 1 raz.
SKANDAL!... :/moni pisze:matkoboskaczęstochowska....jak mogliście podnieść rękę na Who is it ???
I ja też mam taką nadzieję ;D - Billie Jeanmoni pisze:Mój glos - mam nadzieję że już po raz ostatni na BJ
Ej, to chyba nie te święta :Pmoni pisze:co za tym idzie: "do szopy hej pasterze, do szopy bo tam cud...:)"
Billie Jean.
Zasłużone 4te miejsce. Czynnik zgrania spycha moim zdaniem ten utwór z podium.
Wczoraj posłuchałam Who is it, po oddaniu głosu dopiero.
W sumie już żałuję oddanego w poprzedniej rundzie głosu,ale co mi tam. Żyje się dalej.
Dlatego też, ponieważ Who is it przegrało z BJ w moim rankingu poprzednio, to tym razem BJ musi ponieść konsekwecje moich zmiennych nastrojów.
I wylecieć!
Zasłużone 4te miejsce. Czynnik zgrania spycha moim zdaniem ten utwór z podium.
Wczoraj posłuchałam Who is it, po oddaniu głosu dopiero.
W sumie już żałuję oddanego w poprzedniej rundzie głosu,ale co mi tam. Żyje się dalej.
Dlatego też, ponieważ Who is it przegrało z BJ w moim rankingu poprzednio, to tym razem BJ musi ponieść konsekwecje moich zmiennych nastrojów.
I wylecieć!
Do szopy, do szopy wszyscy
Kto ogrzać pragnie ręce
Z darami, z darmi, z darami
By odtajało serce
Dedykuję wszystkim głosującym na Billie Jean.
Nie wiem jak możecie podnieść rękę na kobietę!
Toż to seksizm z waszej strony faceci. A dziewczyny powinny się rozumieć więc nie wiem jak wy macie serce Billie Jean wywalić.
Ma odpaść Who is it
Ja podium widzę tak (trochę mi się poglądy zmieniły)
1.TDCAU
2.SC
3.BJ
a łil ju bi der niestety tam nie widzę.
No cóż
I won't be there.
Kto ogrzać pragnie ręce
Z darami, z darmi, z darami
By odtajało serce
Dedykuję wszystkim głosującym na Billie Jean.
Nie wiem jak możecie podnieść rękę na kobietę!
Toż to seksizm z waszej strony faceci. A dziewczyny powinny się rozumieć więc nie wiem jak wy macie serce Billie Jean wywalić.
Ma odpaść Who is it
Ja podium widzę tak (trochę mi się poglądy zmieniły)
1.TDCAU
2.SC
3.BJ
a łil ju bi der niestety tam nie widzę.
No cóż
I won't be there.