Whoooo is it mi zabhraliszzzzzcie!
Wyyyyyy, wyyyy z szopy wyyyyyyyyy-hyhy-yyyy!
Idę do Wasss. ssssss. sssssssss.
![Obrazek](http://img203.imageshack.us/img203/6484/wrrrrz.th.jpg)
Billie Jean na stos!
Bez uzasadnienia.
W akcie zemsssssty.
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Widocznie jest najgenialniejszaA-g-A pisze:Mam już dość tej piosenki, którą codziennie słyszę po prostu wszędzie.
Jakby to już nie było innych, genialnych piosenek MJ'a, które aż proszą się o to, by być puszczane w radiu
Wszyscy,którzy oddali lub planują oddać głos na ten utwór,powinni to przeczytać. Przeczytać ze zrozumieniem.Speed Demon pisze:"Billie Jean" była, jest i będzie rewolucyjnym, ponadczasowym utworem,
Black_or_white pisze:Mój głos na tą Billie Jean co nie była jego kochanką, bo jej wszędzie za dużo
Pełno to jest głosów na BJ w tym No, a skoro puszczają ją tyle w radio widać jest zapotrzebowanie. Bez popytu nie było by podaży.Sephiroth820 pisze:ponownie na Billie Jean od rana to słyszałem ją już chyba z 4 razy w radiu -.- wszędzie jej pełno
Wstyd się przyznać mimo uwielbieni do te kawałka, przeważnie omijam początek. Michael miał z nim tyle problemów a ja go przewijamSpeed Demon pisze:Jedynym minusem jaki znajduję na "Will You Be There" jest długość początkowego beethovenowskiego preludium
To ja mam propozycje- koniec zabawy.Wszyscy,którzy oddali lub planują oddać głos na ten utwór,powinni to przeczytać. Przeczytać ze zrozumieniem.
Chodzi raczej o to, że jeśli głosuje się na pokryty legendą utwór, to podać jakieś naprawdę sensowne uzasadnienie, dotyczące utworu samego w sobie.Amelia pisze: To ja mam propozycje- koniec zabawy.
Właściwie była pozbawiona sensu, przecież mamy już numer jeden- naszą świętość, której profanacja grozi ekskomuniką.