Plakaty i inne "artefakty" :)

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Artek

Plakaty i inne "artefakty" :)

Post autor: Artek »

Mili Moi,

zamierzam stworzyć klimatyczny pokój w stylu retro i poszukuje plakatów do oprawy, z MJ'em problemów nie będzie ;-) Sinatra, Samy D. J. też znajdę, ale mam problem a koniecznie chcę umieścić w owym pokoju Jams'a Browna i Fried'a Astairea i tu zaczynają się schody...
Może ktoś z Was ma w swoich zasobach dobrej rozdzielczości zdjęcia J.B. , F.A. ? Jakoś w necie nie mogę znaleźć nic ciekawego nt. tych dwóch panów :-/
A tak btw może ktoś orientuje się gdzie takie foty można powiększyć do rozmiarów plakatowych, dajmy na to ~ 90x60 ? Nigdy tym się nie zajmowałem więc nie am pojęcia.
Ciśnienie mam ostre na takie klimaty więc będę wdzięczny za pomoc ...

japrosic

pozdrawiam
Artek
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Nie wiem czy odpowiadają ;-) James Brown
Obrazek
Obrazek
Obrazek

To pierwsze wydaje się dość dobrej jakości ;) Jeśli chodzi o Fried'a Astairea to znalazłam takie:

Obrazek
Artek

Post autor: Artek »

A mogła byś w takim razie podesłać na maila, jeśli to foty z Twojej kolekcji ?

Chyba skuszę się na 2 od góry ;-)

No i Fred też jest ok, tylko ciekawe czy rozdzielczość będzie wystarczająca na format plakatowy.

B. dziękuję ;-)

To na razie świeży pomysł, więc pochodzę jeszcze przy okazji po sklepach w This&That widziałem kiedyś fajne postery, może znajdę coś ciekawego.
Jeszcze parę fajnych "retro" gadżetów i :knuje: pokoik będzie ready.

Edycja postów się kłania.

mzs.
Artek
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Jasne, jeśli chcesz to wyślę ;-) Tylko napisz mi na pw swojego emaila ;)
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Hej, nie wiem czy to odpowiedni temat, ale właśnie robiłam porządki i znalazłam trochę plakatów różnych gwiazd. Pomyślałam, że ktoś z was może kolekcjonuje. Jest ich dużo, więc nie dam rady wymienić, ale możecie pytać na PW. Szkoda wyrzucić, a może komuś się przydadzą ;)
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Bardzo lubię serial "Grey's Anatomy" i pomyślałam, że kilka plakatów z tego serialu fajnie wyglądałoby na ścianie...Słyszałam, że dość dużo wyszło ich w gazecie świat seriali.Gdyby ktoś posiadał i chciał sprzedać lub wymienić to proszę o kontakt na PW:)
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
ODPOWIEDZ