Jeśli chcecie indywidualne projekty, plakaty, nadruki, a nawet standy np
( THIS IS IT) - kształt indywidualny według waszych potrzeb. jestem do dyspozycji na razie nie sprzedaję niczego na allegro.
Ogólnie proponuję swoje usługi w zakresie projektowania graficznego.
Próbki tego co już wykonałam możecie znaleźć w linkach poniżej, tak więc kto jest zainteresowany zapraszam akurat mam teraz wolny termin po realizacji zamówień na projekty ;)
bardzo pilnie potrzebuję This is it wydania białego lub czarnego. więc jeśli ktoś byłby tak miły i miał gdzieś okazję zakupić bądź kupił dwa byłabym bardzo wdzięczna. proszę o pw pozdrawiam
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Sprzedaje troche rzeczy ze względu że potrzebuje szybko gotówki,ceny podaje w funtach bo niewiem jak tam złoty stoi,ceny za same rzeczy plus dochodzi przesyłka :) wysyłka 1 klasa. Jeśli ktoś jest czymś zainteresowany zapraszam na pw,po przesłaniu pieniędzy wysyłam rzeczy,oczywiście włapata przez paypal.
The Jackson Five Soulsation box set. 50 pounds
This Is It ticket (;() dated on 1st March 2010 and Memorial booklet. 70 pounds
May sell separately the ticket and the booklet,Ticket has a wee defect in the right upper corner so may sell it for 50 pounds. Booklet itself for 20 quid.
the defect on the ticket
the rest things im willing to sell are:
4 singels of the History album,
Some Vinyls,
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Ostatnio rodzinka mi przywiozła torbę z wizerunkiem Michaela z Londynu, bardzo lubie Mj'a ale taki toreb po prostu nie noszę... więc jeśli ktoś jest chętny to mogę ją sprzedać, takiej nawet na allegro nie znajdziecie ;)