Fani z Gdańska - jest ktoś? :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Może trzeba by było iść osoboście do dyrekcji Multikina z pismem? Może wtedy potraktowano by nas poważniej? Bo tak to te maile nie wiadomo? czy ktoś czyta i przekazuje dalej do kierownictwa kinem?
Tylko że oni mogą powiedzieć że dla 5 osób nie opłaca im się nic grać :surrender:
No ale próbowac trzeba ;-)
Ps. Bi-chan To ja chętnie skorzystam z oferty przewodnika po Gdyni ;-)
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

little_susie

to proponuje się spotkać 11:30 na peronie w głównej np na końcu peronu tam nikt nie stoi przeważnie od razu się poznamy co Ty na to ? ;-)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
little_susie

Bi-chan Ok fajnie ;-)
To do zobaczenia jutro ;-) :happy:
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Tessia

Post autor: Tessia »

Ja też oczywiście będę ^^ I chyba będę najmłodsza o.o Bojęę się! xD
Hmm... a jak się poznamy? Jakieś kapelusze/okulary itd mam nadzieję będą xD
Nala

Post autor: Nala »

dobry pomysł ja będę mieć okulary :dance:
do zobaczenia jutro dziubaski :happy:
I Will Always Love You MJ!!!!
Awatar użytkownika
Bi-chan

ja bede miec czarny płaszcz i moje okulary korekcyjne :smiech:
Nala

hehe można i tak glupija ale płaszcz mi się kojarzy z teledyskiem "Stranger in Moscow" ;-)
Awatar użytkownika
little_susie

He he To może ja wlożę białą marynarkę Smooth Criminal :smiech:
Nala

wkładajcie co macie ja będę miała czarne okularki, marynarke czarną spodnie czarne koszulka biala postaram się ubrać koszulkę z Mikim i postaram się wyszukac czystych białych skarpetek nenene glupija
Jethro

Post autor: Jethro »

jak dam radę wstać to też się pewnie doczłapie :]
Awatar użytkownika
little_susie

Oj chyba dziś będzie padało...widze ze jednak czerń bedzie dominowała, więc zmieniam mój wystrój i bedę na czarno ;-)

Bi-chan Ja bedę jechała tą kolejką co w Oliwie jest chyba o 11.13.

To do zobaczenia;-)
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Jethro pisze:jak dam radę wstać to też się pewnie doczłapie :]
Fajnie by było jakbyś się doczłapał, ale będziesz chyba jedynym mężczyzną w naszym zacnym gronie :smiech:

I coś czuję, że będe ubrana jako jednyna na kolorowo, więc napewno mnie rozpoznacie. Poza tym Bi-chan wie jak wyglądam i vice versa ( nie wiem,czy gramatycznie pasuje to do ów zdania :wariat: ), więc nie ma najmniejszego problemu i myślę, że w sobotnie popołudnie nie umawia się pod fontanną dużo ludzi i do tego ta pogoda...
Tessia

Post autor: Tessia »

Przepraszam, ale mnie jednak nie będzie :(
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

To ja jako pierwsza, podzielę się swoimi wrażeniami po naszym PIERWSZYM spotkaniu. Bardzo mi się podobało, atmosfera była luźna, dużo uśmiechu, tematów : począwszy od MJ a skończywszy na codziennych życiowych sprawach. Teraz, trzeba przemyśleć nasze plany i je zrealizować ! :knuje: Słuchajcie, odpisała mi dziewczyna ze szkoły tanecznej, wiem już wszystko ! Otóż, zajęcia odbywają się raz w tyg. w środy o godz. 16.00 i koszt wynosi 60 zł - w 90% będe na nie uczęszczeć. Tak jak już dyskutowaliśmy, jestem chętna do uczenia...ciekawe czy temu podołam ? Mam nadzieję,że nawet tak sztywnego Michała uda nam się rozruszać, co dziewczyny ? :smiech: Jest jedno ale...gdzie będziemy trenować ?
Awatar użytkownika
Bi-chan

To ja teraz ;-)

Było wspaniale, jak napisała Mroczuś dużo tematów mnóstwo śmiechu. Wiem za dużo gadałam , będę się pilnować następnym razem.
Co do planów ja napisze gdzie obiecałam. jak Ci zazdroszczee z tym tańcem . jak na mój gust to michała na bank rozruszamy :dance: . JA mogę wszędzie trenować nawet w jakimś parku a co glupija chyba ze jakas darmowa sala się gdzieś znajdzie :mj:
ODPOWIEDZ