janetj pisze:Po czwarte jednak chłopakom jest łatwiej zatańczyć jak MJ niż dziewczynom ;p <-- co do tego sie nie zgadzam.. nie tłumacz braku umiejętności swoja płcią.. jak dla mnie żadnej różnicy nie ma, każda barierę można przekroczyc..
Nie mówie ,że dziewczyny gorzej tańczą , ale jednak chłopaki mają inne sylwetki a MJ był chłopcem i bardziej to w tańcu pasuje, ale to tez zależy od sylwetki dziewczyny ;)
Celem mojego życia jest dać światu to, co ja szczęśliwie dostałem – ekstazę boskiego zjednoczenia przez moją muzykę i mój taniec.
nie włączając kamere tylko jak wykonywałem podskok to złamałem bo się poślizgnąłem o śliską posadzkę wypolerowaną do moonwalka
jak będe miał troszeczkę więcej czasu to wstawię to co mi się udało nagrać :)
natuskka pisze: Nie mówie ,że dziewczyny gorzej tańczą , ale jednak chłopaki mają inne sylwetki a MJ był chłopcem i bardziej to w tańcu pasuje, ale to tez zależy od sylwetki dziewczyny ;)
E tam, jak ktoś dobrze tańczy to tej różnicy nie widać..
Dobra to zapodam coś z moich ostatnich prób. Tylko nie mówić że mało emocjonalnie, bo to tylko próba i ciezko sie wkłada pełnię emocji kiedy jest się sam na sam z aparatem cyfrowym :P
3:17, 4:55, 5:30 niszczą system. Nie wiem jaki jest sens wrzucać próby na YT i wyłączać komentarze, ale zanim się z tym gdzieś pokażesz, to naucz się kroków.
Wszyscy się teraz zabrali za Drilla, ale też jak już poznacie co, po czym trzeba zrobić, to posiedźcie kilka dni/tygodni przed lustrem i róbcie wszystko dokładnie w rytm i z gracją, jak MJ z tancerzami.
Ocenianie wyłączone ;/ nie rozumiem jeśli dajesz na YT to chyba po to własnie aby inni Cie ocenili prawda ? Jeśli ocenią dobrze to ok jeśli nie to Cie to zmotywuje aby się polepszyć . Ale ogólnie nie jest źle ;) czekam na filmik z dostępem do oceniania ;) pozdro ;)
Narazie sie nigdzie nie pokazywałem a jeszcze zdąrzę się nauczyć kroków. To była tylko próba a ocenić możecie tutaj, nie potrzebuję ocen innych uzytkownikow yt
Jak mi się wrzuci filmik z ostatniego występu mojego i mojej ukochanej ekipy wraz z Poznań Dance Team'em to zedytuję posta i wrzucę linka :]
Też nie mieliśmy dużo czasu tak dla usprawiedliwienia, jutro jeszcze nagram filmik, jak tańczę Drilla sama i ocenicie mnie ^^