Taniec do Human Nature by maxpayne
Taniec do Human Nature by maxpayne
http://www.youtube.com/watch?v=yPYACoDJf8I
czekam na recenzje! :)))
czekam na recenzje! :)))
Ostatnio zmieniony sob, 27 mar 2010, 23:28 przez maxpayne, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mrkariinka
- wilchelm111
indian walk? :) Tak to był fail ale jak pisłaem na YT było to pierwsze podejście do temetu i uprościłem najtrudniejsze elementy. Teraz szkoda mi wywalać filmik który jest niejako historyczny mimo że pokazuje wiele błędów. Obecnie uczę się bardzo dużo rzeczy i wrzucam niewiele na YT. Z pewnością zaprezentuje w przyszłości Indian Walk w moim wykonaniu. A co do 3 godzin to sprawa wygląda tak: 3 godziny zajęło mi dopracowywanie wszystkiego lecz ile czasu spędziłem oglądając koncerty ucząc się nieświadomie tego nie zliczę ;)
-
bardzo dobry taniec :)) tak tak, własnie dodaj więcej energi , poczuj to ;)
Ale myśle ,że jak potrenujesz to bd super :) pzd ;d
tak jak dodał wilchelm111 słowa wypowiedziane przez Michaela :
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć.
Celem mojego życia jest dać światu to, co ja szczęśliwie dostałem – ekstazę boskiego zjednoczenia przez moją muzykę i mój taniec.
Annie are you okey?.
Annie are you okey?.
-
tak to prawda co napisał wilchelm111, z tym że każdy odbiera to inaczej, oglądałaś mój film (stranger in moscow)? wiesz co to było? improwizacja, czyli coś co się czuje, kiedy tańczę do czegoś to tak jakby wpadam w trans. Natomiast They dont care to jest choreografia której michael się wyuczył (chociaż od czasu do czasu też improwizował podczas jej wykonywania)natuskka pisze:bardzo dobry taniec :)) tak tak, własnie dodaj więcej energi , poczuj to ;)
Taniec dzieli się na improwizację(potrzeba do niego wyczucia rytmu)przykłady: Billie Jean, TWYMMF(chociaż jest część choreografii) Bad(chociaż jest część choreografii)podałem tylko niektóre.
Oraz na choreografię - przykłady: Smooth Criminal (tam jest część w której Michael sam improwizuje na początku a potem tańczy to samo co tancerze)They dont care, the drill, Thriller i inne.
Poza tym są w tańcu rzeczy których nie zrozumiesz bez odpowiedniej wiedzy.
-
może troche pojechałem po Twoim filmie, ale jeśli przedstawiasz jakieś dzieło to musisz się liczyć z głosami krytyki (albo podpisz pod nim że chcesz tylko cukru/pochwały) co do filmiku mój jest w tym temacie "Stranger In Moscow".maxpayne pisze:Jak ktoś potrafi lepiej niech przedstawi mam swój filmik :)