Taniec do Human Nature by maxpayne
Ok chcesz krytykę tak ?
i pochwały też ?
no więc :
pochwała za technikę ! super opanowana
krytyka za : wzrok...tańczysz troszkę jakbyś byl 'wyuczony' i patrzysz w tą kamerę jakbyś mówił oczyma '' i jak ? ''
nasuwa się odpowiedz na tego typu problem jak już wcześniej ktoś napisał
''Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć.''
ale generalnie naprawde świetnie :)
fajnie ,że tańczysz i rob to dalej...ale pamiętaj że niejeden tancerz musiał otrzymywać krytykę aby stać się perfekcjonistą...sam Michael jako dziecko nasłuchał się wiecznie niezadowolonego ojca i może gdzieś między talentem pomogło mu to i stał się doskonałym tancerzem.
i pochwały też ?
no więc :
pochwała za technikę ! super opanowana
krytyka za : wzrok...tańczysz troszkę jakbyś byl 'wyuczony' i patrzysz w tą kamerę jakbyś mówił oczyma '' i jak ? ''
nasuwa się odpowiedz na tego typu problem jak już wcześniej ktoś napisał
''Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć.''
ale generalnie naprawde świetnie :)
fajnie ,że tańczysz i rob to dalej...ale pamiętaj że niejeden tancerz musiał otrzymywać krytykę aby stać się perfekcjonistą...sam Michael jako dziecko nasłuchał się wiecznie niezadowolonego ojca i może gdzieś między talentem pomogło mu to i stał się doskonałym tancerzem.
- paula20209
Jeej .. Tańczysz naprawdę super ;) Tylko nie patrz w kamerę ;)
Musisz się wczuć w taniec ;)
P.S. Z jakiego koncertu brałeś Human Nature ? (bo bo krzykach wnioskuję że to koncert :P) Jeśli mogłabym prosić link, będę wdzięczna ;)
Musisz się wczuć w taniec ;)
P.S. Z jakiego koncertu brałeś Human Nature ? (bo bo krzykach wnioskuję że to koncert :P) Jeśli mogłabym prosić link, będę wdzięczna ;)

' Billie Jean nie była kochanką Michaela,
gdyż aż ponieważ
byłam , jestem i będę nią JA :D '
-
Dziękuje bardzoM.J.[*] pisze:KamilMJ ejj jestem pod MEGA wrażeniem ; )
jest super ! śmigaj do jakiegoś mam talent..YCD..gdzie chcesz..bo masz TALENT

Tak jak firefenix18 napisał, za słaby jestem

Pozdrawiam !

-
- wilchelm111
firefenix18 napisałeś że jest to wyuczone. Tak ale można się czegos nauczyć i tańczyć jakbyś improwizował. Według mnie michael tak robił.
Np: Przy dangerous albo SC
zawsze była ta sama cheografia, a jednak michael to robił wyjątkowo.Wystarczy porównać tych tancerzy do michaela, oni jakoś sztywnie tańczyli układ.
Np: Przy dangerous albo SC

-