Wasze zdjęcia
- babybemine
- Dama Kameliowa
Taaak, mam właśnie na myśli Hipnozęmoon_song pisze:Bardzo chetnie bym sie pojawila, ale niestety chwilowo nie mieszkam w PL :( Chwilowo tzn do grudnia. Mozliwe, ze bede na MJowisku.doriseq pisze:moon_song Every day create your history ..mam pytanie z innej beczki, pojawisz się może na evencie w Bydgoszczy w piątek?
mam nadzieję, że mnie pamiętasz. To ze mną i z Gosią oglądałyśmy w Toruniu zdjęcia Michaela
A Gosia... Gosia ze Slaska co na after zostala z ekipa?
A tak w ogole to masz na mysli Hipnoze i Torun, prawda

Kurcze, szkoda że Cię nie będzie. Miałam nadzieję, że was spotkam i jeszcze troszkę pogadamy. Ale to jeszcze nic straconego!

-
Nic straconego :)doriseq pisze:Taaak, mam właśnie na myśli Hipnozęmoon_song pisze:Bardzo chetnie bym sie pojawila, ale niestety chwilowo nie mieszkam w PL :( Chwilowo tzn do grudnia. Mozliwe, ze bede na MJowisku.doriseq pisze:moon_song Every day create your history ..mam pytanie z innej beczki, pojawisz się może na evencie w Bydgoszczy w piątek?
mam nadzieję, że mnie pamiętasz. To ze mną i z Gosią oglądałyśmy w Toruniu zdjęcia Michaela
A Gosia... Gosia ze Slaska co na after zostala z ekipa?
A tak w ogole to masz na mysli Hipnoze i Torun, prawda
Kurcze, szkoda że Cię nie będzie. Miałam nadzieję, że was spotkam i jeszcze troszkę pogadamy. Ale to jeszcze nic straconego!Pozdrawiam Cię serdecznie !
Nadrobimy

"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
If I saw You in heaven..."
- Dama Kameliowa
-
- Dama Kameliowa
- DirtyDiana13
KamilMJ przypominasz mi syna Johna Lenona w tych okularach i dłuższych kruczoczarnych włosach :] To komplement ;P
M.J.[*][/b] hehe, wygląda tak jakby Michael chciał Cię przytulić swoją prawa ręką ;)
Michaelka111 na pierwszym zdjęciu widać lepiej, że masz po prostu tak ładnie zarysowane usta, a na drugim lekko się uśmiechasz i te nieznacznie uwydatnione mięśnie sprawiły wrażenie jakbyś wydymała usta albo jak to Dama Kameliowa napisała robiła buziaczek :)
DirtyDiana13 a to jakaś moda na te okulary??!! Ale Ty masz takie a'la Michaelowe ale dwa rozmiary większe ;P
Phoenix no tu przynajmniej widać, że fanka MJ pozuje ;) Koszulka z Bad świetna razem z narzutą z BJ, ale ta fedora nie za wysoka jest troszeczkę? ;p
M.J.[*][/b] hehe, wygląda tak jakby Michael chciał Cię przytulić swoją prawa ręką ;)
Michaelka111 na pierwszym zdjęciu widać lepiej, że masz po prostu tak ładnie zarysowane usta, a na drugim lekko się uśmiechasz i te nieznacznie uwydatnione mięśnie sprawiły wrażenie jakbyś wydymała usta albo jak to Dama Kameliowa napisała robiła buziaczek :)
DirtyDiana13 a to jakaś moda na te okulary??!! Ale Ty masz takie a'la Michaelowe ale dwa rozmiary większe ;P
Phoenix no tu przynajmniej widać, że fanka MJ pozuje ;) Koszulka z Bad świetna razem z narzutą z BJ, ale ta fedora nie za wysoka jest troszeczkę? ;p
Już się wykosztowałam trochę przed imprezą na koszulkę i cekinowe wdzianko, myślałam nad innym kapeluszem, ale jednak rozsądek wziął górę :PSybirra pisze:Phoenix no tu przynajmniej widać, że fanka MJ pozuje ;) Koszulka z Bad świetna razem z narzutą z BJ, ale ta fedora nie za wysoka jest troszeczkę? ;p

- DirtyDiana13
- Mrkariinka