Strona www.MJFUN.cba.pl

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
EternallyLive

Post autor: EternallyLive »

I ja się zarejestrowałam:D No, i muszę Ci Detox powiedzieć, że, jak na ten wiek, super, super, super! W ogóle, sliczne forum, ale o tym piszę już któryś raz...
Obrazek
Awatar użytkownika
JuliaM

Post autor: JuliaM »

Forum jest super! Bardzo ładny wygląd, miła atmosfera :) I o tyle dobrze, ze nie ma ostrzeżeń :) miło rozmawia się z Adminem :D żyć nie umierać :D!!
Obrazek
I'm starting with the man in the mirror!
Awatar użytkownika
janetj

Post autor: janetj »

no własnie też spodobała mi sie atmosfera :D taka przyjazna :D
Obrazek
Awatar użytkownika
JuliaM

Post autor: JuliaM »

Ale Cichosza nastała ... Chcę tylko przypomnieć abyście się rejestrowali na forum MJFUN!! Jutro jest organizowane posiedzenie na chacie (dla ciekawskich o 21) :-). Serdecznie zapraszam :-)!!
Obrazek
I'm starting with the man in the mirror!
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Zarejestrowałam się : D
Detox- gratuluję, naprawdę świetna robota ! Trzeba rozruszać to forum ; ]
Obrazek
Detox

Post autor: Detox »

UWAGA
Jutro o godzinie 18:00 otwarcie nowej beta szaty graficznej strony! Zapraszam wszystkich serdecznie na otwarcie!
Detox

Nowa strona została otwarta! Czekam na opinie!
Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

Detox dzięki za grę Moonwalker na telefon! Nie wiesz ile tego szukałem! :happy:

P.S. W dziale: Multimedia > Grafika > Kalendarze/Plakaty pojawia się dyskografia ;-) A poza tym to strona warta uwagi. Wygląd zmieniony na lepszy. Oby tak dalej ;-)

Pozdrawiam!
Obrazek Obrazek
Detox

amj pisze: P.S. W dziale: Multimedia > Grafika > Kalendarze/Plakaty pojawia się dyskografia ;-) A poza tym to strona warta uwagi. Wygląd zmieniony na lepszy. Oby tak dalej ;-)

Pozdrawiam!
Poprawione. Dzięki za uwagę. Przy okazji zapraszam na forum ;-)
Awatar użytkownika
Michael-J-Forever

Post autor: Michael-J-Forever »

Ja tam jestem, i stwierdzam ze swietna stronka :) :mj: Jako KaraMj123 :*
Detox

Michael-J-Forever pisze:Ja tam jestem, i stwierdzam ze swietna stronka :) :mj: Jako KaraMj123 :*
Miło ,że coraz więcej osób się rejestruje. nenene Jednak część osób się na mnie wkurzyła za "zbyt agresywne" reklamowanie a 2 część wręcz przeciwnie. ;-) Cała masa osób się zarejestrowała dopiero po "agresywnym" reklamowaniu.

Wniosek: Agresywne reklamowanie się opłaca :smiech:

Jednak ,żeby nie robić sobie dodatkowych konfliktów usunąłem napis z podpisu - zostawiłem sam banner. ;-) Nie muszę chyba mówić ,że zapraszam na forum wszelkich userów znajdujących sie na MJPT. Ale nic na siłe. Jednak wolę powtarzać na wypadek jakby ktoś zapomniał a potem miał do mnie pretensje ,że mu nie przypomniałem ;-)
Man in the Mirror pisze:Mogles lepiej sie rozleklamowac,bo forum jest swietne ale trudno było tutaj trafić
To tak jakby kilka słów tłumaczenia dla tych którzy sądzą ,że jestem zbyt agresywny w reklamowaniu strony ;-)
Wszelkie takie osoby pozdrawiam i prosze o mniej nerwowego podejścia. Wystarczy zwrócić uwagę - nie trzeba mnie zaraz obrażać ;-)
Madzia

Post autor: Madzia »

ja też sie zarejestrowałam na tym forum i nie żałuje. przyjemna atmosferka i wgl :D
Obrazek
Detox

Miło ,że się wszystkim atmosfera na forum podoba ;-) O to mi chodziło ,żeby zrobić forum bardziej luźne niż MJPT ;-) Ma to swoje zalety i wady ale moim zdaniem więcej zalet niż wad ;-) Zapraszam wszystkich lubiących luźne fora a także tych którzy wolą poważniejsze - gwarantujemy wszystkim dobrą zabawe ;-)
Awatar użytkownika
jaga1294

Post autor: jaga1294 »

fajna strona !!!!! ja już założyłam tam konto a wy??????????? Polecam!!! :mj:
Detox

13:06 4 kwietnia 2010

MJPT - 22 osoby online
MJFUN - 23 osoby online

nenene nenene nenene

Dziękuje wszystkim za miłe słowa jako odpowiedzi na PW. Bałem się ,że reakcje będą zupełnie odwrotne ;-) Jeszcze raz dziękuje. I tych którzy jeszcze się nie zarejestrowali zapraszam do rejestracji nenene
ODPOWIEDZ