Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Głosuje na Smooth Criminal ...
Matko Święta napisałam to ;) Piosenkę uwielbiam i chyba nigdy nie wymyśliłabym czegokolwiek ,żeby ja skrytykować ale w ostatnim czasie nie działo się u mnie dobrze a TDCAU bardzo mi pomogła to jej słuchałam częściej i to ona rano zmusza mnie do podniesienia się z łożka a wersja z bębnami na końcu echhh co tu dużo mówić <3 :)
Matko Święta napisałam to ;) Piosenkę uwielbiam i chyba nigdy nie wymyśliłabym czegokolwiek ,żeby ja skrytykować ale w ostatnim czasie nie działo się u mnie dobrze a TDCAU bardzo mi pomogła to jej słuchałam częściej i to ona rano zmusza mnie do podniesienia się z łożka a wersja z bębnami na końcu echhh co tu dużo mówić <3 :)
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
-
Oddaję głos na They don't care about us
jasne przekaz jest ważny i tu wygrywa TDCAU, ale cała reszta należy do Smooth Criminal to się albo czuje albo nie.
Dla mnie SC jest numerem jeden i nie chodzi o teledysk, bo o wiele bardziej wole oglądać występy z koncertów.
Bicie serca, skłon wbrew prawom grawitacji, układ taneczny, pierwsze dźwięki piosenki, prosty tekst i nie wiedzieć czemu
to jest magia po prostu

jasne przekaz jest ważny i tu wygrywa TDCAU, ale cała reszta należy do Smooth Criminal to się albo czuje albo nie.
Dla mnie SC jest numerem jeden i nie chodzi o teledysk, bo o wiele bardziej wole oglądać występy z koncertów.
Bicie serca, skłon wbrew prawom grawitacji, układ taneczny, pierwsze dźwięki piosenki, prosty tekst i nie wiedzieć czemu
to jest magia po prostu

If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a change.
I'm gonna make a change... I really do.
Thank you Michael :-*
Take a look at yourself, and then make a change.
I'm gonna make a change... I really do.
Thank you Michael :-*
- niespodzianka
They don't care about us. Uzasadnienie było.
Musiałam przekopać ze 20 stron, żeby dotrzeć na koniec tej rundy!
Musiałam przekopać ze 20 stron, żeby dotrzeć na koniec tej rundy!
Owszem, ale to Michael na dobre wypromował i upowszechnił w nowoczesny sposób mariaż muzyki z obrazem, wizji i fonii, oddziaływanie na zmysł słuchu i wzroku jednocześnie. Dlatego też nie dziwię się forumowiczom, że uzasadniając swoje wybory piszą o tych Michaelowych filmowych miniaturach i byłabym dla nich bardziej wyrozumiała w tej kwestii. Kino ma niezmierzone rzesze odbiorców i miłośników, a MJ, sam będąc wielkim admiratorem tej formy sztuki, wybrał ją sobie na komunikację ze słuchaczami. To wina Michaela (by the way, THANK U MAN!), że tak mocno utożsamiamy jego twórczość z nimi właśnie.niespodzianka pisze:Wydaje mi się, że wybieramy piosenkę, a nie teledysk ;)
Ostatnio zmieniony ndz, 28 mar 2010, 21:37 przez a_gador, łącznie zmieniany 1 raz.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

Hehe, a jaka to byłaby sprawiedliwość wobec utwórw, do których nie nakręcono teledysku?pLaYmAn pisze:Chyba powariowaliście z tymi głosami na Smooth. Może czas odświeżyć sobie pamięć i włączyć teledysk, hm ?
Ale zgadzam się tutaj z tym, że
Teledysk dodaje piosence potencjału i jezeli piosenka juz go posiada, to myślę, że warto wziąc również go pod uwagę :)a_gador pisze:to Michael na dobre wypromował i upowszechnił w nowoczesny sposób mariaż muzyki z obrazem, wizji i fonii, oddziaływanie na zmysł słuchu i wzroku jednocześnie. Dlatego też nie dziwię się forumowiczom, że uzasadniając swoje wybory piszą o tych Michaelowych filmowych miniaturach i byłabym dla nich bardziej wyrozumiała w tej kwestii.