Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2010)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- Dama Kameliowa
- insomniaof
wiem, że mam zabójczy refleks, ale ostatnimi czasy burdel na kompie mam niesamowity:Jako pisze:Zawsze interesowało mnie nagrywanie Michaela....macie może jakieś fotki gdzie Mike śpiewa do mikrofonu w studiu nagraniowym, jak jest uchwycony przy tworzeniu....bardzo prosze i z góry dzieki
+ bonusik KLIK
- niespodzianka
Jako pisze:Zawsze interesowało mnie nagrywanie Michaela....macie może jakieś fotki gdzie Mike śpiewa do mikrofonu w studiu nagraniowym, jak jest uchwycony przy tworzeniu....bardzo prosze i z góry dzieki
Trasa Triumph, ale może o to chodziło :)Sybirra pisze:Ja mam prośbę: Kojarzy ktoś takie zdjęcie, bodajże z Trasy Victory, na którym Michael sie nachyla chcąc pocałować fankę. Widziałam to gdzieś na forum u kogoś w podpisie.
Z góry dzięki za pomoc, pasuje co nieco pokazać niedowarkom ;)
- Pollena2000
Ja mam pytanie o zdjęcie z Michaela zahipnotyzowanego unoszącego się w powietrzu.Pamiętam to zdjęcie dawno temu.Zawsze zastanawiałam się cię czy jest prawdzie??!!!Ktoś może coś wie na ten temat??
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn