MJ Wrocław Dance Team?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

przecież jak dochodzący płaciliby najpierw tylko za 2h zajęć to nie będzie chyba żadnej nadwyżki?...

Będzie, bo "stali" już zapłacą całość za cały miesiąc, więc jak ktoś przyjdzie jednorazowo to jego kasa będzie już ponad to co potrzeba na salę, i ją wtedy można przeznaczyć na nasze wspólne wyjście gdzieś, gry dla dzieci, bilety do Zoo dla dzieci, kampanię reklamową naszych występów, nie wiem, fantazjuje już...

---

Ale tak, temat możemy obgadać na najbliższych zajęciach, jeśli forumowo się nie uda. Chociaż i tak średnio widzę, żeby ktoś przychodził raz w miesiącu, to tak jakby jeden skrzypek z filharmonii powiedział, że on na próby nie będzie przychodził i nauczy się grac grupowo sam w domu. Nie mówię, że dochodzić nie można, bo można zawsze (sama doszłam :wariat:) tylko zwyczajnie stała grupa już plus minus jest uformowana i myślę, że dałoby radę robić zrzutę z góry i mieć święty spokój. Myślę też o p. Rafaelu i Kasi, niech maja to z głowy. Acz upierać się nie będę, bo mnie samej jest obojętne czy płacę trzy razy czy raz.
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

Post autor: LiberianGirl1989 »

No masz racje MJowitek, że takie przychodzenie raz w miesiącu to trochę się z celem mija. Chociaż jak ktos nie ma problemu ze zgraniem się później z grupą, to mógłby ćwiczyć sam w domu, ale mimo wszystko jest to trudne dosyć...
Ja bym bardzo chciała do Was dołączyc, ale jeśli faktycznie będę miała możliwość tylko raz w miesiącu przychodzić to chyba nie ma co...:( No ale zobacze jeszcze jaki będę miała grafik:) pozdrawiam!
Awatar użytkownika
MJowitek

LiberianGirl1989 pisze:tylko raz w miesiącu
Szlabanu nie ma, każdy jest inny, jeśli to Ci będzie sprawiać radość a i my sie będziemy czuć dobrze - czemu nie. Wyjdzie w praniu.
Awatar użytkownika
Klaud

Witam ;p

Post autor: Klaud »

Cześć wszystkim.
Ja to jestem ta,co była pierwszy raz wczoraj.
Tak przy okazji...
Wiadomo czy będzie jakieś spotkanie wyrównawcze ? ;-)
Awatar użytkownika
pawlinka

Post autor: pawlinka »

no właśnie piszcie jeśli chcecie się spotkać żeby nadgonić, ja jestem we wrocku do środy, jeśli chcesz klaudia czy ktokolwiek to możemy się nawet spotkać w domu to bym Ci wytłumaczyła wszystko... u mnie troche mało miejsca jest... nie wiem jak u Ciebie ale jakoś można się zgrać:)
Paulina
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Awatar użytkownika
Klaud

U mnie też miejsca nie wiele.
Z resztą zjechało się rodzinne grono.
Mi by się przydały takie korepetycje z tańca.
Jak coś to czas mam codziennie od 13.
Nie wiem jak to inni.
Może się jakoś zgramy.
Awatar użytkownika
pawlinka

a kto wogóle by jeszcze chciał pójść? ja to bym nawet dziś pod wieczór mogla.jutro nie dam rady ale w środe ewentualnie przed południem mogę, tylko żeby osób trochę więcej było bo jednak ta sala trochę kosztuje a ja tak sobie z kasą stoje:/
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Jak mało osób, to się salę weźmie na godzinę.

Ja mogę w tą środę cały dzień od około 10, bo zupełnie rano jestem w pracy (damn it! żeby ktoś przed świętami na 8 lekcje chciał! x :rocky: )

jeśli nie macie czasu w tym tygodniu- co z czasem po świętach?

środa 7.04, czwartek 8.04, piątek 9.04... może wtedy będzie łatwiej?
Awatar użytkownika
Klaud

Po świętach w środę,czwartek i piątek mam czas dopiero od ok. 16. :-/
A co do środy w tym tygodniu to mogę dopiero po 13.
A tak w ogóle...
To czy oprócz mnie ktoś jeszcze się zgłosił ?
Awatar użytkownika
MJowitek

Ja jak najbardziej chcę. Przed Świętami nie dam rady, chyba, ze w piątek... To nie musi być też w sali, miejsce się znajdzie. A po świętach juz z czasem lepiej, pewnie sie spotkam z Olą na chwilę.

Środa poświąteczna od 18.30 komuś pasuje?
Awatar użytkownika
pawlinka

no ja luzik najważniejsze żeby tym co doszli pasowało
Awatar użytkownika
give_in_to_me

poświąteczna środa wczesnym lub późnym wieczorkiem jak najbardziej ok, prosze się dopisywać do ewentualnej listy lub ustalić nową godzinę, jak ta nie pasuje.
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

Post autor: LiberianGirl1989 »

O, to ja też bym przyszła w tą poświąteczną środę, żeby nie być tak całkiem zieloną na normalnych zajęciach;P o ile uda mi się przyjść oczywiście na te zajęcia;) ale może coś wykombinuję...
Awatar użytkownika
Klaud

No to ja też przyjdę w tą środę. ;-)
Trochę się poduczę.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Widzę, że jest ekipa jakaś na poświąteczną środę7.04. :dance:

Jak rozumiem to termin ostateczny? Bo jak tak, to musimy ustalić godzinę i muszę jutro po południu zadzwonić do p. Rafaela nam zamówić salę. Przecież tam są normalnie w tej szkole w tygodniu zajęcia, nie wiemy, czy będzie miejsce.

Weźmiemy oczywiście mniejszą i tańszą salę, bo i tak wszystkich nie będzie.

Ja proponuję środę na 17-17.30, co Wy o tym myślicie? Wolicie później? Wcześniej? Czekam na głosy do jutra do 14.00, bo potem wypadałoby już zadzwonić w związku z salą, przecież nie będziemy p. Rafaela w Święta niepokoić.

Proszę o odzew.
ODPOWIEDZ