Warszawski weekend 16-18.04
Warszawski weekend 16-18.04
W drodze powrotnej z bydgoskiej imprezy powstał pomysł weekendowego spotkania w najlepszym możliwym towarzystwie - czyli fanów z MJPT :)
Termin 16-18.04. Miejsce: Warszawa
Na piątkowy wieczór wstępnie planujemy oglądanie TII lub innych hitów video z najwspanialszym człowiekiem świata w roli głównej. W sobotę możemy zrobić spacer po Warszawie śladami MJ, a po południu jakkiś ognisko lub grilla, aby nacieszyć się wiosenną pogodą :)
Licze tu przede wszystkim na dziewczyny z Warszawy - Noemi.best, Blanka-s, Eve_861, Medeah, billiejean, dobrzi, E2, badsusie, na naszych dwóch warszawskich rodzynków - 777 i Mental oraz na gości - anialim i girlfriend, ale oczywiście każdy jest mile widziany :) intelmet, może ty się skusisz - tak dawno Cię u nas nie było i wszyscy tęsknią już za Tobą i Twoimi niewyczerpanymi pokładami energii :)
Dziewczyny spoza Warszawy chętnie przenocuję u siebie, ich pociechy też :)
Jak się zapatrujecie na taki plan?
Termin 16-18.04. Miejsce: Warszawa
Na piątkowy wieczór wstępnie planujemy oglądanie TII lub innych hitów video z najwspanialszym człowiekiem świata w roli głównej. W sobotę możemy zrobić spacer po Warszawie śladami MJ, a po południu jakkiś ognisko lub grilla, aby nacieszyć się wiosenną pogodą :)
Licze tu przede wszystkim na dziewczyny z Warszawy - Noemi.best, Blanka-s, Eve_861, Medeah, billiejean, dobrzi, E2, badsusie, na naszych dwóch warszawskich rodzynków - 777 i Mental oraz na gości - anialim i girlfriend, ale oczywiście każdy jest mile widziany :) intelmet, może ty się skusisz - tak dawno Cię u nas nie było i wszyscy tęsknią już za Tobą i Twoimi niewyczerpanymi pokładami energii :)
Dziewczyny spoza Warszawy chętnie przenocuję u siebie, ich pociechy też :)
Jak się zapatrujecie na taki plan?
Ostatnio zmieniony wt, 30 mar 2010, 12:46 przez ghost_ola, łącznie zmieniany 1 raz.
- Noemi.best
- billiejean89
- girlfriend
-
- mmjjaacckkssoonn
Ola, a mieszkanie masz z gumy? Dużo podłogi? :D I czy miękka? :>
Ja z Martą, objęłyśmy chyba funkcję łódzkich wędrowniczek, a Warszawa ciąąąąąąąąągnie
W dodatku plan działania w każdym calu powala na łopatki, miażdży i paraliżuje :D Fajnie byłoby poznać Was lepiej, a niektórych W OGÓLE poznać:)
PS: Wiosna, wiosna, wiosna... lalala... krokusy rosną mi w ogródku :D Latem obiecuję łódzkie garden-party ;)
Ja z Martą, objęłyśmy chyba funkcję łódzkich wędrowniczek, a Warszawa ciąąąąąąąąągnie

PS: Wiosna, wiosna, wiosna... lalala... krokusy rosną mi w ogródku :D Latem obiecuję łódzkie garden-party ;)
To brzmi jak propozycja....Noemi.best pisze:Magda - Estrella - skusisz sie? :) mam miejsce w swoim lozku

oczywiście bardzo chętnie się z Wami spotkam... jeżeli jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności nie stanie się tak, że coś mi wyskoczy to obowiązkowo stawiam się na ponowną integrację

podpisuję się wszystkimi kończynami.... jak już Ci coś przebąkiwałam.. tęskno za Tobą.....ghost_ola pisze:intelmet, może ty się skusisz - tak dawno Cię u nas nie było
nocno-poranna herbatka na dworcupo-cichu pisze:a Warszawa ciąąąąąąąąągnie

But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
No i to chodzi!!! :Dbilliejean89 pisze:Nam jak najbardziej pasuje i już nie możemy się doczekać
Sylwia, liczymy na Ciebie! I na Maksa również! Do Warszawy naprawdę nie jest daleko :)girlfriend pisze:A to sprawiło,że ten wyjazd stał sie nawet realny :) Dzięki!! Maks uwielbia podróże i nie jest bardzo uciążliwy...hehe
Michaelka111 pisze:Hmm... Gdyby była taka możliwośc, chętnie bym dołączyła :)
Tak jak pisałam, wszyscy chętni są mile widziani! Im nas więcej tym weselej :) A skąd jesteście dziewczyny?mmjjaacckkssoonn pisze:Super pomysł...
Ja również, z chęcią bym się dołączyła
Kurcze, jak mogłam o Was zapomnieć?!?! Przyjeżdżajcie koniecznie!!!po-cichu pisze:Ja z Martą, objęłyśmy chyba funkcję łódzkich wędrowniczek, a Warszawa ciąąąąąąąąągnie
I niech tak zostanie :)Estrella pisze:oczywiście bardzo chętnie się z Wami spotkam... j
Hehe :) Jakoś się pomieścimy, nikogo na balkon nie wyrzucę ;) Sylwia z Maksem, anialim, pocichu i niespodzianka - macie miejsca zaklepane :) Kolejne osoby zapraszam z karimatami, bo łóżek więcej brak ;Ppo-cichu pisze:Ola, a mieszkanie masz z gumy? Dużo podłogi? :D I czy miękka? :>
EDIT: Aaaa, Michaelka111, dopiero się zorientowałam, że ty to ty :) Dołączaj obowiązkowo!!! :D
-
Tak, tak :D To ta, co na dworcu w Bydgoszczy odpowiedziała na Twoje pytanie o ulubiony album: "HIStory" :) I ta od "Man In The Mirror"ghost_ola pisze:Aaaa, Michaelka111, dopiero się zorientowałam, że ty to ty :) Dołączaj obowiązkowo!!! :D
Dzięki za zaproszenie :)
Będę of course. Trzeba zaszaleć z Michaelem :D
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
- niespodzianka
no a jakże inaczej! :) my stawiamy sie obowiązkowo! celem zaciesniania warszawskich więzi i rzecz jasna nie tylko! :)billiejean89 pisze:Dziewczyny, pozwolicie, że wypowiem się za nas
Nam jak najbardziej pasuje i już nie możemy się doczekać
Prawda, dziołchy?
przybywajta do stolicy, albowiem szykuje sie nie lada weekend.. c'nie?
no! :)

jest złoto, jest impreza!
23 team ;]
juz nie moge sie doczekac ponownego spotkania z Mjowkami:), do zobaczenia ,to bedzie weekend:D:Dhiihii!!!dobrzi pisze:no a jakże inaczej! :) my stawiamy sie obowiązkowo! celem zaciesniania warszawskich więzi i rzecz jasna nie tylko! :)billiejean89 pisze:Dziewczyny, pozwolicie, że wypowiem się za nas
Nam jak najbardziej pasuje i już nie możemy się doczekać
Prawda, dziołchy?
przybywajta do stolicy, albowiem szykuje sie nie lada weekend.. c'nie?
no! :)