Warszawski weekend 16-18.04
aaa jestem za!! miałam jechać do anialim a to anialim przyjedzie do mnie <prawda Aniu??>:)
Zdałam ten paskudny egzamin <niektóre Dziewczynki wiedzą o czym mówię > i mogę z Wami ruszyć w weekendowy balet ;)
Musimy koniecznie iść w ramach spaceru do Mexicany na truskawkową Margheritę bo od soboty jestem na nią uzależniona ;)
EDIT:
tak się mi przypomniało..jak się sprawy dobrze ułożą i coś co jest popsute się naprawi to na jeden lub dwa koncerciki zapraszam do siebie ;p
Zdałam ten paskudny egzamin <niektóre Dziewczynki wiedzą o czym mówię > i mogę z Wami ruszyć w weekendowy balet ;)
Musimy koniecznie iść w ramach spaceru do Mexicany na truskawkową Margheritę bo od soboty jestem na nią uzależniona ;)
EDIT:
tak się mi przypomniało..jak się sprawy dobrze ułożą i coś co jest popsute się naprawi to na jeden lub dwa koncerciki zapraszam do siebie ;p
Ostatnio zmieniony wt, 30 mar 2010, 22:31 przez Eve_861, łącznie zmieniany 1 raz.
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
pod warunkiem, że wsiądziesz ze mną do pociągu powrotnego, nie myśl, że Ci się upiecze "miałam jechać do anialim" ;>Eve_861 pisze:aaa jestem za!! miałam jechać do anialim a to anialim przyjedzie do mnie <prawda Aniu??>:)
Mam nadzieję, że uda mi się przyjechać, bo potwornie stęskniłam się za Wami... Ola, Noemi, Magda... za Ewą też troszkę ;p No i chętnie poznam nowe osoby ;) Także wstępnie i prawie pewnie - do zobaczenia :)
Edit: A Ola, Mental i anialim wiedzą czym są 'koncerciki' u Eve_861

- Noemi.best
aaaa, no to gratuluje!!! i nareszcie nie bedziesz miala wymowki zeby gdzies z nami wyjsc :DEve_861 pisze: Zdałam ten paskudny egzamin <niektóre Dziewczynki wiedzą o czym mówię > i mogę z Wami ruszyć w weekendowy balet ;)
o tak tak tak, mexicana i margerita truskawkowa... mniaaaam :DEve_861 pisze:Musimy koniecznie iść w ramach spaceru do Mexicany na truskawkową Margheritę bo od soboty jestem na nią uzależniona ;)
anialnim - my tez sie stesknilismy! przyjezdzaj przyjedzaj, juz sie doczekac nie moge :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
ghost_ola pisze:A ta Mexicana to gdzie? Bo ja truskawkowej margericie mówię stanowcze TAK!
http://www.mexican.pl/wawa/centrum/galeria/album.htm
ostatnie zdjęcie ;)
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
- Noemi.best
Jako ze najprawdopodobniej bedzie z nam przedstawiciel najmlodszego pokolenia fanow - Max - padla propozycja, aby wybrac sie do ZOO jesli bedzie ladna pogoda :) Co reszta towarzystwa na to?
Pozwole sobie zrobic podsumowanie listy obecnosci:
ghost_ola
noemi.best
Blanka-s
billiejean89
Michaelka111
Estrella
mmjjaacckkssoonn
po-cichu
niespodzianka
dobrzi
badsusie
Eve_861
anialim
E2
endka (?)
girfriend (?)
Nie wypowiedzial sie jeszcze Erwin i Mental - ktos sie z nimi kontaktowal?
Pozwole sobie zrobic podsumowanie listy obecnosci:
ghost_ola
noemi.best
Blanka-s
billiejean89
Michaelka111
Estrella
mmjjaacckkssoonn
po-cichu
niespodzianka
dobrzi
badsusie
Eve_861
anialim
E2
endka (?)
girfriend (?)
Nie wypowiedzial sie jeszcze Erwin i Mental - ktos sie z nimi kontaktowal?
(\__/)
(O.o )
(O.o )
- billiejean89
Świetny pomysł. Dawno nie byłam w ZOONoemi.best pisze:Padla propozycja, aby wybrac sie do ZOO jesli bedzie ladna pogoda :) Co reszta towarzystwa na to?

A co do chłopaków- Erwin pewnie zagląda na forum, więc widzi co sie szykuje,prawda?

-