TANIEC, NAUKA, STYL TAŃCA - Michael Jackson

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
KamilMJ

Post autor: KamilMJ »

Afriko jestem ciekaw bo jestem ciekawy :smiech: glupija
tancerz mistrz youtub'a gwarantowany ^^ hah
Zresztą, nie śmiejmy się z czyjegoś przypadku ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
natuskka

Post autor: natuskka »

janetj pisze:Po czwarte jednak chłopakom jest łatwiej zatańczyć jak MJ niż dziewczynom ;p <-- co do tego sie nie zgadzam.. nie tłumacz braku umiejętności swoja płcią.. jak dla mnie żadnej różnicy nie ma, każda barierę można przekroczyc..

Nie mówie ,że dziewczyny gorzej tańczą , ale jednak chłopaki mają inne sylwetki a MJ był chłopcem i bardziej to w tańcu pasuje, ale to tez zależy od sylwetki dziewczyny ;)
Celem mojego życia jest dać światu to, co ja szczęśliwie dostałem – ekstazę boskiego zjednoczenia przez moją muzykę i mój taniec.

Annie are you okey?.
Awatar użytkownika
wilchelm111

Post autor: wilchelm111 »

nie włączając kamere tylko jak wykonywałem podskok to złamałem bo się poślizgnąłem o śliską posadzkę wypolerowaną do moonwalka
jak będe miał troszeczkę więcej czasu to wstawię to co mi się udało nagrać :)
Obrazek
Awatar użytkownika
natuskka

wstaw wstaw, jestem bardzo ciekawa ;) ;d

a złamania bardzo wspólczuje , ale wiadomo jak się poświęcasz dla Majkela :D :-)
Celem mojego życia jest dać światu to, co ja szczęśliwie dostałem – ekstazę boskiego zjednoczenia przez moją muzykę i mój taniec.

Annie are you okey?.
Awatar użytkownika
tony308

Post autor: tony308 »

wilchelm111 wstawiaj jak najszybciej, czekamy z niecierpliwością;)
Obrazek
Awatar użytkownika
janetj

Post autor: janetj »

natuskka pisze: Nie mówie ,że dziewczyny gorzej tańczą , ale jednak chłopaki mają inne sylwetki a MJ był chłopcem i bardziej to w tańcu pasuje, ale to tez zależy od sylwetki dziewczyny ;)
E tam, jak ktoś dobrze tańczy to tej różnicy nie widać..
Obrazek
hubert9999

Post autor: hubert9999 »

Dobra to zapodam coś z moich ostatnich prób. Tylko nie mówić że mało emocjonalnie, bo to tylko próba i ciezko sie wkłada pełnię emocji kiedy jest się sam na sam z aparatem cyfrowym :P

http://www.youtube.com/watch_private?v= ... PcqhnNehGw
Awatar użytkownika
natuskka

mnie się podoba bardzo :) Wcale nie za mało emocji ale troche moonwalk niedopracowany , no chyba że na sali nie było zbyt ślisko ;)

Ale tak to świetnie :)

:mj:

Annie are you okey?.
hubert9999

Było ślisko i wogóle warunki były dobre, ale przynaje że z moonwalkiem mam problemy i jeszcze nad nim pracuje :D
Awatar użytkownika
KAcpeross

Post autor: KAcpeross »

3:17, 4:55, 5:30 niszczą system. Nie wiem jaki jest sens wrzucać próby na YT i wyłączać komentarze, ale zanim się z tym gdzieś pokażesz, to naucz się kroków.
Wszyscy się teraz zabrali za Drilla, ale też jak już poznacie co, po czym trzeba zrobić, to posiedźcie kilka dni/tygodni przed lustrem i róbcie wszystko dokładnie w rytm i z gracją, jak MJ z tancerzami.

Buziaczki.
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Ocenianie wyłączone ;/ nie rozumiem jeśli dajesz na YT to chyba po to własnie aby inni Cie ocenili prawda ? Jeśli ocenią dobrze to ok jeśli nie to Cie to zmotywuje aby się polepszyć . Ale ogólnie nie jest źle ;) czekam na filmik z dostępem do oceniania ;) pozdro ;)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
hubert9999

Narazie sie nigdzie nie pokazywałem a jeszcze zdąrzę się nauczyć kroków. To była tylko próba a ocenić możecie tutaj, nie potrzebuję ocen innych uzytkownikow yt
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Jak mi się wrzuci filmik z ostatniego występu mojego i mojej ukochanej ekipy wraz z Poznań Dance Team'em to zedytuję posta i wrzucę linka :]
Też nie mieliśmy dużo czasu tak dla usprawiedliwienia, jutro jeszcze nagram filmik, jak tańczę Drilla sama i ocenicie mnie ^^

http://www.youtube.com/watch?v=upfgEfSGH_Y
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Według mnie tańczysz poprostu świetnie. Czekam na więcej twoich występów ;-)
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Obrazek
ODPOWIEDZ