Spotkania fanów we Wrocławiu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Hm :smiech: Jakoś się przyleci. ;-)
A tak na serio dzięki LiberianGirl1989 że też o mnie pomyślałaś.
MJwroc pisze:Niech każdy wpisze które daty mu pasują...
Powtarzam jeszcze raz : we Wrocku jestem od Jutra do 10. bo w niedziele już czasu nie będe miała. [ wiadomo pakowanie itp.]

LiberianGirl1989 - Spokojnie, najwyżej skoro was większości pasuje na taki termin jak nie mi, to po prostu mnie nie będzie. Nie będe wam niweczyć planów bo zawsze jest rozwiązanie takie, że kiedy indziej się poznamy.
Awatar użytkownika
Klaud

Post autor: Klaud »

Ja to mogę przyjść też w sobotę,ale pytanie o której godzinie ?
W moim przypadku to ważne. :surrender:
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

Post autor: LiberianGirl1989 »

No masz rację Mrkariinka że jeszcze nie raz możemy się umówić:) ale też fajnie by było jakbyś też była:) a kiedy bedziesz znów we Wrocku po tym 10? 18 bedziesz?
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

jak w sobote to ja nie dam rady. To powiedz możeKlaud jaka Ci godzina odpowiada to spróbujemy się dopasować:) bo dla mnie to tam w sumie obojętnie, byle by nie przed 16, no i zalezy w sumie też w jaki dzień;] to ja bym proponowała albo niedziele 11 kwietnia np. o godzinie 17:00 albo żeby Mrkariinka to np. tydzień później - zależy kiedy Mrkariinka wraca. Co wy na to?
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Hmm.. Raczej mnie nie będzie 18 kwietnia. Ponieważ 17 obchodze urodziny i nie będe miała czasu. ;-)
Ale nawet nie chodzi mi o te urodziny tylko o to że 18.04 wypada w niedziele a ja jak wspomniałam w poście powyżej nie mam czasu na niedzielne wypady, bo muszę się pakować itp. W tym przypadku jest tak samo oficjalnie pod Wrockiem jestem do 11.04 ale nie moge być w niedziele na spotkaniu, z powodu braku czasu.Więc jak już to we Wrocku będe dopiero pod koniec kwietnia.
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

acha, ok;) no dobra to jak z resztą chętnych? pasuje Wam ten 11 o 17:00?
Awatar użytkownika
Klaud

Post autor: Klaud »

Mnie 11 pasuje.
Ale nie dałoby się trochę wcześniej ?
Np o 16 ?
Awatar użytkownika
Anet18

Post autor: Anet18 »

Mi 11 odpada bo 13 mam urodziny ale 11 będę je świętować ;)
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

Obrazek
By wercelt9 at 2010-04-02

serdeczne życzenia z Poznania!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Wychodzi na to że po prostu możemy sobie zrobić przedłużenie spotkania MJWDT w sobotę na Rynku.
Chyba że będziecie musiały się szybko ulotnić...

Kto dołączy?
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

No faktycznie wychodzi na to że trzeba bedzie spotkac sie po MJWDT... Mi chyba uda się przyjsć w tą sobote pierwszy raz na zajęcia;) ale niestety nawet jesli faktycznie przyjdę, to nie będę mogła zostać dłużej bo mam do pracy na 14. A może spotkamy sie po 11 kwietnia? jaki termin pasuje tym, którym 11 nie pasuje?
Awatar użytkownika
giovanedonore

Post autor: giovanedonore »

Dzisiaj o 17.45 z Ronda Reagana rusza "Marsz Katyński" upamiętniający ofiary zbrodni i sobotniej katastrofy. Wiem, że w naszym szeregach są ludzie, którzy się tym przejęli, więc informuję. Pochód zakończy się na Rynku. Uczestniczy proszeni są o wzięcie ze sobą min. 2 zniczy. Ktoś będzie?
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Drodzy Wrocławianie!
Temat troche ucichną. A więc ja mam takie pytanie dotyczące rocznicy 25.06.2010.
Czy robimy cokolwiek we Wrocławiu? Bo jeśli zgłosiło by się dużo osób (Więcej niż na normalne spotkanie przystało) Musielibyśmy cokolwiek załatwiać - Mam na myśli jakiś wypad, lub załatwianie w Multikinie czy dałoby puścić wieczorny maraton filmowy z Michaelem. ( Koncerty oraz Filmy )
Podejrzałam trochę temat 25.06.2010 - co robimy? I zauważyłam, że fani z Warszawy i okolic mają petycje dotyczące właśnie Multikina by puścili coś z Michaelem.
Niestety jak się domyślam nie każdy będzie mógł dojechać aż do Wawy, bo dla nie których to mały kawałek a dla innych to kawał drogi.
Skoro już ktoś będzie miał ochote, czas i będzie miał znacznie bliżej jak do stolicy to czemu nie?
Czerwiec zapasem a ja myśle by tego nie odwlekać na ostatnią chwile, i zacząć działać ;-) Mam nadzieje, że znajdą się chętni którzy mieliby chęć udziału w rocznicy.
Moim skromnym zdaniem myśle, że skoro Warszawa może to my też ;-) A jak! :) Czekam na opinie i na inne pomysły spędzenia tego dnia.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Będzie Memory Night we Wrocławiu w piątek 25 czerwca, w jednym z klubów koło Rynku.
Organizowane przez nas - fanów.

Jeszcze w ten weekend napiszę więcej :]
Awatar użytkownika
Anet18

Post autor: Anet18 »

MJowitek pisze:Będzie Memory Night we Wrocławiu w piątek 25 czerwca, w jednym z klubów koło Rynku.
Organizowane przez nas - fanów.

Jeszcze w ten weekend napiszę więcej :]

Oooo to by było super ;)
Jeżeli będzie to na pewno się pojawię.
Czekam z niecierpliwością na więcej informacji.
ODPOWIEDZ