"This Is It" na DVD i Blu-Ray [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
kamuszka

Post autor: kamuszka »

Patiii pisze:Mam pytanie.Orientujecie się może,czy jest tutaj dołączony bilet TII ? http://www.empik.com/this-is-it-wydanie ... 46310003,p
Ja kupowałam w Empiku w dniu premiery to były te bilety. Znajoma zamówiła wcześniej białą wersję - również miała bilet. Więc tak, sadzę, że jest dołączony :-)
Awatar użytkownika
gregoryfx

Post autor: gregoryfx »

Trzeba powiedzieć że spolszczenie jest dość kiepskie... dużo słów nie tłumaczą lub zmieniają ich sens. Szkoda że się nie postarali.

Pozdrawiam.
Michael Jackson - KING OF POP

Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Awatar użytkownika
mmjjaacckkssoonn

Post autor: mmjjaacckkssoonn »

Ja kupiłam TII w wersji czarnej 5 dni temu i nie było żadnej naklejki, że w środku jest bilet, a jednak był :happy:
Obrazek
MICHAEL JACKSON - saying everything
Awatar użytkownika
Tomo128

Post autor: Tomo128 »

Wersje limitowane (biała i czarna) znów dostępne na www.empik.com. Ulala wysyłka w 24h. Dziwne? I Love Sony! Słowo ,,limited" chyba wyszło totalnie z użycia...
Tomo128
Obrazek
Ms. Smooth

Post autor: Ms. Smooth »

A jednak ja wersje czarną zamówiłam w dniu premiery i cisza przez dwa tygodnie, przed wczoraj byłam w empiku i mówili że nie wiedzą czy dostaną, a dzisiaj dostałam smsa że zamówienie przyszło, mam nadzieję że ta wejściówka będzie bo jak nie to wymieniam,
mmjjaacckkssoonn pisze:Ja kupiłam TII w wersji czarnej 5 dni temu i nie było żadnej naklejki, że w środku jest bilet, a jednak był
więc wychodzi na to że we wszystkich jest
ale na wszelki wypadek odpakuję od razu w empiku

wczoraj oglądałam wersję podstawową i w momencie gdy Michael wybiera tancerzy (tą blondynkę) mam dosyć niewyraźny obraz i w dodatkach o tancerzach też a reszta idealnie. Też tak macie???????????????

jutro po pracy jadę po czarne dvd :mj:
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a change.

I'm gonna make a change... I really do.
Thank you Michael :-*
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

Mam coś dla was.... Czy kojarzycie to może?

http://www.youtube.com/watch?v=rVI0A4DTVgg

<---Gilda's singing... Jedynoie oryginał tegoż nagrania.
Ciekawostką może być fakt, iż sam Fred Astire powiedział niegdyś, że najlepiej tańczyło mu się z... Ritą Hayworth.

I jeszcze to: http://www.youtube.com/watch?v=hxWIw3-vi-s , czyli Hadda Brooks i Huphrey Bogart.

Jak również to: http://www.youtube.com/watch?v=8kZQ8-MmHwM , film wykorzystany no SC w TII ;-)

;-)
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Michał

Post autor: Michał »

Mam ktoś fotki jak wygląda polska wersja Blu-ray ?? i jak wyglądają te pocztówki czy ma tekturowa okładkę takie detale :D pozdrawiam
Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

Michał pisze:Mam ktoś fotki jak wygląda polska wersja Blu-ray ?? i jak wyglądają te pocztówki czy ma tekturowa okładkę takie detale :D pozdrawiam
Bardzo zwyczajnie. Plastikowe etui z białą wersją plakatu TII. W środku jedna płyta. Żadnych papierowych dodatków, żadnych tekturowych okładek. Tyle.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

aeval pisze:
Michał pisze:Mam ktoś fotki jak wygląda polska wersja Blu-ray ?? i jak wyglądają te pocztówki czy ma tekturowa okładkę takie detale :D pozdrawiam
Bardzo zwyczajnie. Plastikowe etui z białą wersją plakatu TII. W środku jedna płyta. Żadnych papierowych dodatków, żadnych tekturowych okładek. Tyle.
Tutaj się nie zgodzę. Jak już pisałam wcześniej istnieją dwie wersje Blu-Ray. Jedna to ta zwykła, czyli okładka+płyta, a druga wersja to okładka+płyta+4 pocztówki z TII+tekturowa nakładka nenene

Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Do mnie dziś dotarło coś co nazywa się Michael Jackson's This Is It Ultimate Fan Collector's Edition in Steelbook.
Wszystko w błyszczącym, metalowym pudełeczku (informacje o produkcji są na dołączanej wkładce, tak - z tyłu i przodu opakowania: postać Michaela)
Obrazek Obrazek
Są 4 pocztówki, 3 trójwymiarowe repliki wejściówek za kulisy, książeczka ze zdjęciami.
W dodatkach nie pominięto "The Unfinished Rehearsals"
Obrazek
Całość dostępna na amazonie.

-> temat posprzątany 4 kwietnia 2010.
mav.
ODPOWIEDZ