MJ Warszawa Dance Team
- billiejean89
Czy pomysł nauki dojdzie w ogóle do skutku? Ja jestem chętna, ze mną jeszcze 2-3 osoby. Sala jest do ogarnięcia w Konstancinie(30 min drogi od stacji Metra Wilanowska- wbrew pozorom jest naprawdę blisko:)) 50 zl za godzinę. Wystarczy zebrać parę osób i można startować. Sala była by dostępna od początku marca. Także , zgłaszać się :)

jestem, jestem! duszą i ciałem chętnie powymachuję miednicą. będę zaglądać i sprawdzać, czy coś sie ruszyło.
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
- billiejean89
-
też jestem jak najbardziej za:)
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Oh, for God's sake!!!
- billiejean89
W końcu coś zaczyna się dziać :)
Kto jeszcze do nas dołączy? :)
Sala będzie dostępna dla nas :
poniedziałek- można od 11-14
wtorek- j.w
środa - j.w
Myślę, że te 3 dni nikomu nie będą pasować ze względu na wczesne godziny (praca,szkoła)
czwartek 16,17- 20
piątek- j.w
Sala jest duża, super nagłośnienie.
Jeśli chcecie sobie przejrzeć fotki to są pod tym linkiem http://www.dancezone24.com/dzFrameset.html - kategoria Dance cumps
Jak już wspominałam wcześniej, godzina kosztuje 50 zł.
Także czekamy na więcej chętnych i zaczynamy tańcować w rytmie Majkela.

Kto jeszcze do nas dołączy? :)
Sala będzie dostępna dla nas :
poniedziałek- można od 11-14
wtorek- j.w
środa - j.w
Myślę, że te 3 dni nikomu nie będą pasować ze względu na wczesne godziny (praca,szkoła)
czwartek 16,17- 20
piątek- j.w
Sala jest duża, super nagłośnienie.
Jeśli chcecie sobie przejrzeć fotki to są pod tym linkiem http://www.dancezone24.com/dzFrameset.html - kategoria Dance cumps
Jak już wspominałam wcześniej, godzina kosztuje 50 zł.
Także czekamy na więcej chętnych i zaczynamy tańcować w rytmie Majkela.

- Noemi.best
Moze kogos zainteresuje:
Jackson Style w Rivierze
Koszt za semestr [zaczyna sie 26.02 trwa do czerwca jakos] to 430 PLN za 17 zajec 1xtyg po 90 min. Jakby ktos chcial isc najpierw na jedne zajecia zobaczyc to 40 pln za te 90 min jednorazowo.
Jackson Style w Rivierze
Koszt za semestr [zaczyna sie 26.02 trwa do czerwca jakos] to 430 PLN za 17 zajec 1xtyg po 90 min. Jakby ktos chcial isc najpierw na jedne zajecia zobaczyc to 40 pln za te 90 min jednorazowo.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
-
Jan napewno tam idę z kolegą
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
Oh, for God's sake!!!
Oh, for God's sake!!!
-
-
ja tu jestem nowa i nikogo nie znam niestety...ale tańczę i jestem chętna, szybko się uczę więc myślę że dalibyśmy radę z teledysków się nauczyć układów. :D a ma ktoś kontakt z tą fundacją? bo oni chyba organizują flash moby i ja bym chętnie dołączyła. pozdrawiam wszystkich i może do zobaczenia. dajcie znać czy coś się udało zorganizować. :)
moje gadu: 5090909
Natalia
Natalia
Did You have to go and leave my world so cold..? <3 MJ
- billiejean89
Ja i 2 dziewczyny z forum co i raz jeździmy na salę uczyć się układów MJa. Jeśli chcesz dołączyć, napisz mi PW.Natalia Mikicin pisze:ja tu jestem nowa i nikogo nie znam niestety...ale tańczę i jestem chętna, szybko się uczę więc myślę że dalibyśmy radę z teledysków się nauczyć układów. :D a ma ktoś kontakt z tą fundacją? bo oni chyba organizują flash moby i ja bym chętnie dołączyła. pozdrawiam wszystkich i może do zobaczenia. dajcie znać czy coś się udało zorganizować. :)
Natalia
A odnośnie "tej fundacji". Nie radze Ci tam jeździć, bo to kółko wzajemnej adoracji i na nowe osoby patrzą jak na wyrzutków.

-
billiejean89
dziękuję bardzo za info. :)
tak myślałam że niechętnie widzą tam nowe osoby, no cóż..
w jakie dni tańczycie i gdzie? w sumie u mnie teraz zbliża się sesja (brrr :/) więc nie zawsze będę miała czas, ale taka miła odskocznia mi się przyda. :D
ja mam wolne poniedziałki, do 17, bo wtedy mam tańce swoje. środy po południu, no i weekendy.
pozdrawiam serdecznie.
Natalia
dziękuję bardzo za info. :)
tak myślałam że niechętnie widzą tam nowe osoby, no cóż..
w jakie dni tańczycie i gdzie? w sumie u mnie teraz zbliża się sesja (brrr :/) więc nie zawsze będę miała czas, ale taka miła odskocznia mi się przyda. :D
ja mam wolne poniedziałki, do 17, bo wtedy mam tańce swoje. środy po południu, no i weekendy.
pozdrawiam serdecznie.
Natalia
Did You have to go and leave my world so cold..? <3 MJ
- billiejean89