Victory Tour HQ - MJJCOMMUNITY
- Krzychu Redhedzio
Przed chwilą ściągnełam cała płytę i śmiga aż miło, więc wszystko działa bez problemu. Musiały Wam się nie dościągać jakieś part'y i tyle. Nie ma żadnych błędów. płyta jest bez menu a jakość jest taka sobie, miałam nagrać tą i zastąpić poprzednim wydaniem Dallas, ale sobie darowałam, bo niewiele to jest lepsze. Jedynie co dźwięk żyletaAmnezjanin12 pisze:No cóż... z przykrością muszę stwierdzić że to najprawdopodobniej uszkodzone archiwum, nie ma żadnych danych naprawczych, należało by jeszcze raz to spakować, dodać dane naprawcze i wrzucić... nie da się sprawdzić pliku nie mając całości, gdybym miał całość było by co innego, ale na 100% to uszkodzone archiwum

"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*

- Amnezjanin12
http://www.youtube.com/watch?v=yJmmAgCDPPI
dobra jakosc Heartbreak Hotel
dobra jakosc Heartbreak Hotel
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
Zgadza się, żeby móc obejrzeć całe nagranie trzeba mieć wszystkie part'y i je rozpakować. Inaczej się nie da!Amnezjanin12 pisze:No cóż, możliwe, tak jak mówiłem żeby to sprawdzić to musiał bym mieć wszystkie party...

"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*

-
- billiejean89
Polecam BurnAware Free - prosty, darmowy i przede wszystkim po polsku programikbilliejean89 pisze:Pobrałam cały koncert, ale teraz mam problem z nagraniem ;/ jak na złość dzisiaj zakończyła mi się wersja testowa programu do nagrywania. Może mi ktoś polecić jakiś bezpłatny program? Oprócz Ashampoo, bo tego właśnie używałam. Dzięki z góry.

- billiejean89
-
- Krzychu Redhedzio