[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
- wilchelm111
Ok bardzo chętnie was nauczę dangerousWilchelm naucz nas układu do SC i Dangerous ;] Prooszę! Ja się teraz uczę tych układów Smile

Z okazji dni przeźmierowa. Jak jaki występ? Nie domyślasz się ?Monika75 pisze:Wilchelm a co to bedzie za wystep ??? z jakiej okazji ?? Ja moge byc...chętnie zobacze. ja jestem ze smochowic to mam blisko ...

Oczywiście michaelowy. Planuję na tych dniach zatańczyć Jam z superbowl,
Billie jean z vma 1995 i the drill.

-
-
ludzie! organizujemy wyjazd do Przeźmierowa na występ Wilhelma! palec pod budkę, mam 4 osoby do upchnięcia do samochodu! Kurczę - ale masz bardzo ambitny rozkład jazdy :), jestem bardzo ciekawa :). będziesz miał bardzo oddaną widownię :)
asiacity buduje napięcie....
michaelsangel - mam nadzieję, że będziesz, nie wyobrażam sobie tańców bez Ciebie :)
Wilhelm - Cieszę się, że dołączysz do nas w tę sobotę. pamiętaj - na posadzce jest miękkie linoleum, weź miękkie buty, bez gwoździ :). Twój wiek nas nie przestrasza, dzieci Moniki maja 6 i 7 lat i jak ostatnio widzieliśmy na filmie - świetnie sobie radzą tanecznie, w nos możesz zarobić tylko za jego zadzieranie :P. Jeśli byłbyś tak miły i nauczył nas dangerous - byłoby fantastycznie. Gdybyś mógł podzielić ten układ na takty - byłoby nam łatwiej za Tobą powtarzać :). Przywiozę telewizor i dvd - jeśli masz jakieś materiały do nauki w wersji wideo - przygotuj je w rozszerzeniu avi lub dvd, przynieś koniecznie też płytę z muzyką.
asiacity buduje napięcie....

michaelsangel - mam nadzieję, że będziesz, nie wyobrażam sobie tańców bez Ciebie :)
Wilhelm - Cieszę się, że dołączysz do nas w tę sobotę. pamiętaj - na posadzce jest miękkie linoleum, weź miękkie buty, bez gwoździ :). Twój wiek nas nie przestrasza, dzieci Moniki maja 6 i 7 lat i jak ostatnio widzieliśmy na filmie - świetnie sobie radzą tanecznie, w nos możesz zarobić tylko za jego zadzieranie :P. Jeśli byłbyś tak miły i nauczył nas dangerous - byłoby fantastycznie. Gdybyś mógł podzielić ten układ na takty - byłoby nam łatwiej za Tobą powtarzać :). Przywiozę telewizor i dvd - jeśli masz jakieś materiały do nauki w wersji wideo - przygotuj je w rozszerzeniu avi lub dvd, przynieś koniecznie też płytę z muzyką.
Primum non nocere.
-
-
- wilchelm111
-
- wilchelm111
-
Ooo ! Widzę, że coraz więcej Nas. ;] Weselej będzie. ;]
Ja chętna jak jeszcze można. ;]
A właśnie. Mam takie pytanie. Miałam już je raz przynieść ale zapomniałam. Tak więc zapytam jeszcze raz. Potrzebuję jak najwięcej podpisów pod petycjami i właśnie w tym kierunku kieruję pytanie. Czy ktoś by był chętny ? ;]
Ja chętna jak jeszcze można. ;]
A właśnie. Mam takie pytanie. Miałam już je raz przynieść ale zapomniałam. Tak więc zapytam jeszcze raz. Potrzebuję jak najwięcej podpisów pod petycjami i właśnie w tym kierunku kieruję pytanie. Czy ktoś by był chętny ? ;]
-