A co? Mieli lecieć 4 samolotami? No pomyśl...babybemine pisze:Nie rozumiem wciąż dlaczego tyle osób leciało w jednym samolocie?
Dobrze że jest ustawa że Prezydent i Premier nie mogą lecieć razem

pawlinka pisze:straszne:( aż trudno uwierzyć, że to błąd pilota...
Spoczywajcie w pokoju[*]
no, a czemu nie?! nie ja jedyna mam takie spostrzeżenia co do liczby osób znajdujących się w samolocie..wilchelm111 pisze:A co? Mieli lecieć 4 samolotami? No pomyśl...babybemine pisze:Nie rozumiem wciąż dlaczego tyle osób leciało w jednym samolocie?
Dobrze że jest ustawa że Prezydent i Premier nie mogą lecieć razem
Myślę ciągle o tym, jaki sens mają takie wydarzenia. I dlaczego w tych ostatnich latach tyle tragedii o tak wielkiej skali ma miejsce w Polsce.Detox pisze:Przez ostatnie 10 lat miało miejsce 50% załob narodowych.
MJ-ka pisze:Żal,żal tych ofiar,które zmarły.Wielu polityków,jacy byli tacy byli,ale honor im się należy...Szok,jeszcze to do mnie nie dotarło...
Moja siostra,która studiuję prawo usłyszała dzisiaj od swojego wykładowcy ,że to było niezgodne z prawem,żeby tak wielu polityków,genrałów,bliskich ofiar katyńskich i jeszcze do tego prezydent leciało w jednym samolocie razem.Nie zauważyliście? Zawsze na pokładzie może być jakiś zamachowiec podający się np. za stewardessę.Tyle osób to była "okazja" dla kogoś,kto chciałby zabić np. prezydenta.
Słyszałam w telewizji,że kontroler lotu tej maszyny kazał pilotowi zjeżdżać tu , albo tam ,a pilot był nieposłuszny.Ja tu niczego nie sugeruję,ale...