Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Annie Jackson
Bardzo podoba mi się My girl i nie wyobrażam sobie, żeby odpadło przed What Goes Around Comes Around. Może jestem mało doświadczona i nie znam się tak dobrze na tym, co jest wypełniaczem i czy Motown wiedziało, co robić czy nie, ale nie odczuwam w żaden sposób, żeby ta piosenka nie pasowała do tej płyty. Wręcz przeciwnie jest dla mnie radosnym i przyjemnym punktem na "Ben'ie". Moim zdaniem Michael bardzo dobrze zaśpiewał tej piosenkę i zinterpretował ją na swój sposób i nie kojarzy mi się bezpośrednio z The Temptations.
A do What Goes Around Comes Around nadal mam mieszane uczucia i (moim zdaniem) My Girl w obliczu tej piosenki jest lepsze.
A do What Goes Around Comes Around nadal mam mieszane uczucia i (moim zdaniem) My Girl w obliczu tej piosenki jest lepsze.
- wilchelm111
What goes around comes around
Nudna jestem z tą moją awersją do chórków, uzupełnioną w tej piosence o brzmienie klawesynu lub instrumentu go przypominającego, ale cóż. Właśnie z tych oto dwóch powodów typuję wspomnianą piosenkę na out.
Nudna jestem z tą moją awersją do chórków, uzupełnioną w tej piosence o brzmienie klawesynu lub instrumentu go przypominającego, ale cóż. Właśnie z tych oto dwóch powodów typuję wspomnianą piosenkę na out.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
www.forumgim6.cba.pl
- Agnieszkaaaaa
Zdecydowanie What Goes Around Comes Around
My Girl bardziej mi się podoba w wykonaniu Michaela niż The Temptations chociaż w ich wykonaniu też mogę posłuchać. My Girl jest moim numerem 1. Podoba mi się to że wykonanie Michaela ma dość znaczące różnice od oryginału. Nie wiem czy to co napisałam ma sens ale w chwili obecnej nie mam głowy do myślenia nad tym.
My Girl bardziej mi się podoba w wykonaniu Michaela niż The Temptations chociaż w ich wykonaniu też mogę posłuchać. My Girl jest moim numerem 1. Podoba mi się to że wykonanie Michaela ma dość znaczące różnice od oryginału. Nie wiem czy to co napisałam ma sens ale w chwili obecnej nie mam głowy do myślenia nad tym.
Typuję MY GIRL , ponieważ w What Goes Around Comes Around Michael śpiewa tak łagodnie i z taką lekkością. Co tam chórki na początku, jakieś przygrywki, taki urok tego stylu... Choć widzę, że utwór jest zagrożony, to nie chciałabym, żeby teraz odpadła akurat ta piosenka... ale co tam, bywają przecież gorsze rzeczy w życiu....
There's a place in your heart
And I know that it is love
Miażdżąca przewaga oddanych głosów wskazuje, że najsłabszym ogniwem rundy czwartej pozostał:
07. What Goes Around Comes Around
Skoczna, podkasana nutka i taki poważny tekst...to trochę mi zgrzyta, dlatego nie ma tego utworku na podium w mojej czołówce. ;]
Runda piąta:
01. Ben
02. Greatest Show On Earth
03. People Make The World Go 'Round
04. We've Got A Good Thing Going
06. My Girl
09. Shoo-Be-Doo-Be-Doo-Da-Day
Decydujemy do czwartku - bardzo późnego wieczora, bo nie będę miała swobodnego dostępu do neta
+++
My girl
07. What Goes Around Comes Around
Skoczna, podkasana nutka i taki poważny tekst...to trochę mi zgrzyta, dlatego nie ma tego utworku na podium w mojej czołówce. ;]
Runda piąta:
01. Ben
02. Greatest Show On Earth
03. People Make The World Go 'Round
04. We've Got A Good Thing Going
06. My Girl
09. Shoo-Be-Doo-Be-Doo-Da-Day
Decydujemy do czwartku - bardzo późnego wieczora, bo nie będę miała swobodnego dostępu do neta
+++
My girl
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...