Kiedyś była taka zabawa, że póki gra muzyka dzieci chodzą za krzesełkami, a jak się ją wyłączy, to muszą usiąść na krzesełkach, tylko, że zawsze jest o jedno za mało i wtedy spóźnialski odpada... nie chce mi się tłumaczyć, chyba wiecie o co chodzi ;) Nie wiem czy to się nadaje, ale zawsze trochę ruchu :)
O! dobre. Leci muzyka z beat it, i ruszamy prawą ręką a jak muzyka stop! siadamy
A jaką mamy granicę naszego budżetu? Do konkursów trzeba nagrody. Na allegro można kupić fajne żeczy. Rękawiczkę z billie jean, fedory,naprasowanki, breloczki,np jakiś tani live albo this is it,mp3 z obrazkiem michaela z live jam. To jakie nagrody bedziemy mieć to też zależy od budżetu. Więc powtarzam pytanie. Jaką mamy granicę naszego budżetu?
wiecie, są dwie szkoły organizacji - albo znamy budżet i uważamy na każdy szczegół albo go nie znamy i płyniemy, fantazjujemy i wymyślamy co nam się podoba.
Myślę że od początku należy myśleć o jak najniższych kosztach ale przecież wcale nie jest powiedziane, ze tanio = kicha! popatrzcie na Wasze sobotnie prezenty - wszystko 12 sztuk kosztowały mnie 23zł! tez dzięki mojej koleżance i jej profesjonalnym sprzęcie do zgrzewania :P (mając 14 lat pojechała do wawy na koncert i określa go jako najlepszy w życiu, ciągle go pamięta. Nie fanuje jak my, ale bardzo gorąco nam kibicuje!). Chodzi o dobry pomysł! Uproszczony do granic!
Zróbmy najprościej jak się da, jeżeli używamy krzeseł - to w kilku zabawach! sypiące brokaty, plenery foto, sobowtóry, kapelusze, rękawiczki. Nie wszystko musimy kupować - możemy zrobić! :D:D:D
Myślę że fajnie by było gdyby te gadżety były sygnowane nazwą naszego dance_teamu żeby ludzie wiedzieli skąd jesteśmy.Byłoby to przy okazji jakąś formą pozytywnej reklamy dla nas a kto wie może w przyszłości pojawiliby się nowi uczestnicy naszych sobotnich spotkań.Myślę że propozycja spotkania w piątek jest jak najbardziej trafiona-moglibyśmy obgadać na spokojnie kwestie organizacji i podzielić się między sobą tym kto i czym się zajmie