Warszawski weekend 16-18.04
- niespodzianka
- billiejean89
ee ja tam na żadne żałobne uroczystości nie idę, więc jakby co stoję mmm otworem
cmok

cmok
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Ja w Warszawie muszę być w ten weekend tak czy inaczej.
Jeśli mi się uda będę chciała iść na uroczystości żałobne, ale poza tym powinnam mieć trochę wolnego czasu.
Trudno konkretnie się umawiać skoro nie ma dokładnego planu tych uroczystości, ale mimo wszystko też chętnie bym się z Wami zobaczyła..
Jeśli mi się uda będę chciała iść na uroczystości żałobne, ale poza tym powinnam mieć trochę wolnego czasu.
Trudno konkretnie się umawiać skoro nie ma dokładnego planu tych uroczystości, ale mimo wszystko też chętnie bym się z Wami zobaczyła..
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
- Noemi.best
Ja rowniez sie na uroczystosci pogrzebowe nie wybieram, tak wiec chetnie sie spotkam mimo wszystko. Tym bardziej, ze niektore osoby spoza Wawy poczynily kroki zeby do nas przyjechac, i niestety jesli teraz nie przyjada to pozniej bedzie ciezko. Moze nie bedzie zabawy, jak planowalismy, bo w koncu mamy zalobe, ale wspolnie wypic kawe czy zjesc obiad to chyba nie grzech.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
- billiejean89
Ja propunuję w pt tak jak się umawialismy - czyli u mnie na jakieś videło.
W sobotę Ci, którzy będą szli na uroczystości to pójda a ci co nie to nie :)
Możemy spotkać się po południu na kawę lub margeritę :)
Coś na pewno wymyślimy. Pewnie nie będzie to żadna impreza, ale spotkania to nie grzech :)
W zaistniałych okolicznościach tworzymy listę od początku. Na razie mamy (myślę tu o piątku i sobotnim popołudniu, z wyłączeniem czasu na uroczystości):
ghost_ola
Noemi.best
blanka-s
Estrella
girlfriend
resztę proszę o deklaracje :)
W sobotę Ci, którzy będą szli na uroczystości to pójda a ci co nie to nie :)
Możemy spotkać się po południu na kawę lub margeritę :)
Coś na pewno wymyślimy. Pewnie nie będzie to żadna impreza, ale spotkania to nie grzech :)
W zaistniałych okolicznościach tworzymy listę od początku. Na razie mamy (myślę tu o piątku i sobotnim popołudniu, z wyłączeniem czasu na uroczystości):
ghost_ola
Noemi.best
blanka-s
Estrella
girlfriend
resztę proszę o deklaracje :)