Witam Wszystkich :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
czarenty6587

Witam Wszystkich :)

Post autor: czarenty6587 »

Witam. Jestem Czarek, zajmuję się tworzeniem filmików, filmów przeważnie o MJ. jak na razie mój dorobek to 2 filmy 30 minutowe poświęcone MJ i jeden 10 minutowt wrzucony na YT: http://www.youtube.com/watch?v=5BeLIHou_Nc
Jeśli moje prace będą pozytywnie oceniane będe robił więcej takich filmików :) Wszystkie prace będą a w jakości HD conajmniej 720p. Pozdrawiam :D :mj: ;-)
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Strasznie mi się podoba ten filmik, czekam na wiecej ;-)
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

Witamy ;)
Awatar użytkownika
JuliaM

Post autor: JuliaM »

Witamy w rodzinie ;) ! Baw się dobrze ;]
Obrazek
I'm starting with the man in the mirror!
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Witam na forum
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: insomniaof »

witam ciepło, świetny film ;-)
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
saba

Post autor: saba »

Witaj. Fajny filmik, najbardziej podobały mi się ujęcia 3:34 - 3:47 i 6:23 -6:42. Myślę, że nad końcem można by było trochę popracować :) Z chęcią obejrzałabym Twoje pozostałe prace ;-)
Awatar użytkownika
czarenty6587

Koniec robiłem na szybkiego :P Wiem, nie miałem żadnego pomysłu, chociaż myślałem nad zakonczeniem piosenką Human Nature, lecz nic z tego nie wyszło ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Hej Czarek, miłego postowania na forum życzę ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
naomi117

Post autor: naomi117 »

SUUUUPER TEN FILMIK,NAPRAWDE MASZ ŚWIETNE POMYSŁY A KONIEC WCALE NIE JEST TAKI ZŁY:) INFORMUJ NAS O NOWYCH PRACACH BO MIŁO SIĘ JE OGLĄDA-POZDRAWIAM ;-)
"I tylko jedno może unicestwic marzenie- strach przed porażką..."
"Bo w oczach tkwi siła duszy..."
Michael Jackson Forever...
Awatar użytkownika
saba

naomi117 pisze:SUUUUPER TEN FILMIK,NAPRAWDE MASZ ŚWIETNE POMYSŁY A KONIEC WCALE NIE JEST TAKI ZŁY:) INFORMUJ NAS O NOWYCH PRACACH BO MIŁO SIĘ JE OGLĄDA-POZDRAWIAM ;-)
Żebyśmy się dobrze zrozumieli, ja nie mówię, że koniec jest zły :-) Filmik mi się naprawdę podoba, zasugerowałam tylko, że nad końcówką można by było popracować. A tak z ciekawości: dużo czasu zajmuje zrobienie takiego 10-minutowego filmiku? :>
Awatar użytkownika
czarenty6587

Zalezy :) Zależy od wszystkiego szczerze :) Od kompa, od jakosci materiału, czy to HD 720p czy 1080p czy zwykłe AVI, od KOMPA w szczególnosci i od programu :) Mi zajeło jakies 11 - 13 dni :) łącznie z zapisaniem i poprawkami które tez zajmowały czasu. Gdyz duzo czasu zajmuje przygotowanie materiałów fo filmu, wszystkie trzeba skonwerterowac i w ogole, troche jest z tym zabawy, ale jako później oglądam to myśle ze warto i jeśli jeszcze ktos to docenia to moge siedziec cały czas i robic te filiki :) Teraz popracuje nad czyms krótkim 4 -5 minut ALE bardzo, BARDZO szybkim :D Pozdro

Tylko jeszcze doradźcie jaką muzykę dobrac :)
Apsiek

Post autor: Apsiek »

Witaj ;-) Na filmik z racji szybkości mojego serwera długo się naczekałam ale naprawdę było warto ;-) Szczerze gratuluję, naprawdę kawał dobrej roboty ;-)
Awatar użytkownika
saba

Coraz bardziej doceniam Twoją pracę :D Dobry pomysł z tym 5-minutowym filmikiem. Myślę, że chociaż miałbyś go montować 2 czy 3 tygodnie, to warto, tym razem dopracuj wszystko do perfekcji :dance: Podsyłam linka, gdzie koleś zrobił to GENIALNIE japrosic http://www.youtube.com/watch?v=Onv8SBGO ... re=channel perfekcyjnie zmontowane, aż ciary przechodzą :D
ODPOWIEDZ