W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam. Jestem Czarek, zajmuję się tworzeniem filmików, filmów przeważnie o MJ. jak na razie mój dorobek to 2 filmy 30 minutowe poświęcone MJ i jeden 10 minutowt wrzucony na YT: http://www.youtube.com/watch?v=5BeLIHou_Nc
Jeśli moje prace będą pozytywnie oceniane będe robił więcej takich filmików :) Wszystkie prace będą a w jakości HD conajmniej 720p. Pozdrawiam :D
Witaj. Fajny filmik, najbardziej podobały mi się ujęcia 3:34 - 3:47 i 6:23 -6:42. Myślę, że nad końcem można by było trochę popracować :) Z chęcią obejrzałabym Twoje pozostałe prace
Koniec robiłem na szybkiego :P Wiem, nie miałem żadnego pomysłu, chociaż myślałem nad zakonczeniem piosenką Human Nature, lecz nic z tego nie wyszło ;)
naomi117 pisze:SUUUUPER TEN FILMIK,NAPRAWDE MASZ ŚWIETNE POMYSŁY A KONIEC WCALE NIE JEST TAKI ZŁY:) INFORMUJ NAS O NOWYCH PRACACH BO MIŁO SIĘ JE OGLĄDA-POZDRAWIAM
Żebyśmy się dobrze zrozumieli, ja nie mówię, że koniec jest zły Filmik mi się naprawdę podoba, zasugerowałam tylko, że nad końcówką można by było popracować. A tak z ciekawości: dużo czasu zajmuje zrobienie takiego 10-minutowego filmiku? :>
Zalezy :) Zależy od wszystkiego szczerze :) Od kompa, od jakosci materiału, czy to HD 720p czy 1080p czy zwykłe AVI, od KOMPA w szczególnosci i od programu :) Mi zajeło jakies 11 - 13 dni :) łącznie z zapisaniem i poprawkami które tez zajmowały czasu. Gdyz duzo czasu zajmuje przygotowanie materiałów fo filmu, wszystkie trzeba skonwerterowac i w ogole, troche jest z tym zabawy, ale jako później oglądam to myśle ze warto i jeśli jeszcze ktos to docenia to moge siedziec cały czas i robic te filiki :) Teraz popracuje nad czyms krótkim 4 -5 minut ALE bardzo, BARDZO szybkim :D Pozdro
Coraz bardziej doceniam Twoją pracę :D Dobry pomysł z tym 5-minutowym filmikiem. Myślę, że chociaż miałbyś go montować 2 czy 3 tygodnie, to warto, tym razem dopracuj wszystko do perfekcji Podsyłam linka, gdzie koleś zrobił to GENIALNIE http://www.youtube.com/watch?v=Onv8SBGO ... re=channel perfekcyjnie zmontowane, aż ciary przechodzą :D