Wasze zdjęcia
- Streetwalker
aparat popsuty,tak więc koniec zabawy i udawania fotografa haha.proszę bardzo zdjęcie robione moim genialnym telefonem przedpotopowym..jakość ssie.
Ostatnio zmieniony czw, 24 cze 2010, 19:02 przez Streetwalker, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dziewczyny wszystkie wygladacie uroczo :)
Kari zdjęcie kojarzę bodajże z facebooka i dobrze, że już 'wróciłaś' :)
Streetwalker jakby takie zdjęcia Noe z towarzyszami robił to potopu by nie było ;P
M.J.[*][/b] kurde Ty dusisz tego kotka. Tutaj taki temat na forum jest o prawach zwierzaków, podam Cię :P
Michaelka111 świetnie wyszedł Ci ten efekt z lampą, ale nawet na zdjęciu razi troszeczkę ;)
I jeszcze taka mała uwaga do Margarety, która nie dostosowała się do ogólnie przyjętego regulaminu: Przyjęło się, że jak sie daje zdjęcia z komputerem, to musi być mjpt otwarte :P Ale wybaczamy ;)
Anet18 wydaje mi się jakbym juz Cie gdzieś widziała, a włoski masz piękne ;)
Agusia_w śliczny kolorek, a Ciebie juz widziałam w innym temacie obok zacnych członków pewnego wspaniałego zespołu :)
Kari zdjęcie kojarzę bodajże z facebooka i dobrze, że już 'wróciłaś' :)
Streetwalker jakby takie zdjęcia Noe z towarzyszami robił to potopu by nie było ;P
M.J.[*][/b] kurde Ty dusisz tego kotka. Tutaj taki temat na forum jest o prawach zwierzaków, podam Cię :P
Michaelka111 świetnie wyszedł Ci ten efekt z lampą, ale nawet na zdjęciu razi troszeczkę ;)
I jeszcze taka mała uwaga do Margarety, która nie dostosowała się do ogólnie przyjętego regulaminu: Przyjęło się, że jak sie daje zdjęcia z komputerem, to musi być mjpt otwarte :P Ale wybaczamy ;)
Anet18 wydaje mi się jakbym juz Cie gdzieś widziała, a włoski masz piękne ;)
Agusia_w śliczny kolorek, a Ciebie juz widziałam w innym temacie obok zacnych członków pewnego wspaniałego zespołu :)
Ostatnio zmieniony śr, 14 kwie 2010, 22:44 przez Sybirra, łącznie zmieniany 1 raz.
- Streetwalker
wiem..to tak wygląda ale nie duszę jej....naprawdęSybirra pisze:M.J.[*] kurde Ty dusisz tego kotka. Tutaj taki temat na forum jest o prawach zwierzaków, podam Cię :P

dziękuje bardzo za komplementStreetwalker pisze:M.J.[*] masz śliczne "japońskie oczy",mam obsesję na punkcie takich :D i piękny kotek...zazdroszczę.

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
- Sephiroth820
- Site Admin
Teraz coś ode mnie...
Ostatnio zmieniony wt, 27 gru 2011, 1:04 przez Sephiroth820, łącznie zmieniany 1 raz.
Super okulary (zresztą reszta też niczego sobie
) , gdzie kupiłeś??
EDIT: dzięki, ja już mam dwie pary "aviatorków", ale takich jeszcze nie mam

EDIT: dzięki, ja już mam dwie pary "aviatorków", ale takich jeszcze nie mam

Ostatnio zmieniony pt, 16 kwie 2010, 18:57 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sephiroth820
- Site Admin
- Noemi.best
A to ja wczoraj - 4000 metrow! 

EDIT:
A tu jeszcze filmik
Do tych co twierdza, ze nie mieliby odwagi: na godzine... ba! na 5 min przed skokiem myslalam to samo :D tez dacie rade! trzeba spelniac swoje marzenia i pokonywac wlasne leki :) tylko ostrzegam! skoki wciagaja! Ja juz planuje kolejny za msc, a za rok [jak uzbieram kase] kurs skoczka :)

EDIT:
A tu jeszcze filmik
Do tych co twierdza, ze nie mieliby odwagi: na godzine... ba! na 5 min przed skokiem myslalam to samo :D tez dacie rade! trzeba spelniac swoje marzenia i pokonywac wlasne leki :) tylko ostrzegam! skoki wciagaja! Ja juz planuje kolejny za msc, a za rok [jak uzbieram kase] kurs skoczka :)
Ostatnio zmieniony pn, 26 kwie 2010, 22:07 przez Noemi.best, łącznie zmieniany 1 raz.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!