W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cześć wam wszystkim! Ja jestem Milena mam 18 lat mieszkam 25 km od Opola.Moja pasja jest wszystko co związane z Michaelem-niestety jest mi strasznie wstyd przyznawac się,że zaczeło sie to wszystko po tej tragedii :nerwy: Już tego samego dnia postanowiłam sie o nim dowiedzieć czegos więcej niż słyszałam wcześniej i tak mnie zdumiła,zaciekawiła jego osoba że do tej pory nie moge sobie wyobrazic dnia bez zobaczenia jego zdjęcia,video czy usłyszenia jego pięknego głosu,ciągle o nim myśle i kupuje jego płyty i wszystko co z nim związane-mam tyle do powiedzenia ale wszystkiego nie napisze bo zajeło by mi to sporo czasu.Gdybym tylko mogła cofnąć czas o kilkanaście lat to wszystko było by inaczej.... :nerwy:
Mam nadzieje że chociaz mnie polubicie bo ja juz was uwielbiam-jesteście bardzo mili z tego co sie dowiedziałam :-) ZAPOMNIAŁA BYM JA POSIADAM JESZCZE CHOMICZKA-DYSK INTERNETOWY JA W WIĘKSZEJ CZĘŚCI POŚWIĘCIŁAM GO MICHAELOWI MAM SPORO O NIM ALE TO DLA MNIE I TAK JEST ZA MAŁO I CO DZIENNIE DODAJE COŚ NOWEGO ZAPRASZAM DO ZWIEDZENIA http://chomikuj.pl/Milenianka17
Witamy w rodzinie ;) Baw się dobrze ;] I nie martw się, że jesteś pośmiertną fanką. To nic złego. Każdy fan się liczy, najważniejsze jest to, że Go w ogóle doceniłaś ;]
Pozdrawiam ;D