25.06.2010 - co robimy?
- Olka940317
- MadziaLenka
Miałam wybrac sie w poprzeni weekend do multikina by rozmaiwać na ten temat, ale w zwiazku z wydarzenimi jakie mialy miejsce oczywiscie nie wybralam sie.
Mam nadzieje udac sie tam w nastepny weekend tj. 24.04. , 25.04. Zapraszam do dzownienia do multi w tej sprawie. Jak tam pojde bede wiedziec o co chodzi i beda mieli swiadomosc ze sporo osob jest tym zainteresownaych. TYm bardziej przychyla sie do naszego pomysłu:)
Mam nadzieje udac sie tam w nastepny weekend tj. 24.04. , 25.04. Zapraszam do dzownienia do multi w tej sprawie. Jak tam pojde bede wiedziec o co chodzi i beda mieli swiadomosc ze sporo osob jest tym zainteresownaych. TYm bardziej przychyla sie do naszego pomysłu:)
Ostatnio zmieniony sob, 17 kwie 2010, 17:44 przez MadziaLenka, łącznie zmieniany 1 raz.
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
- LiberianGirl1989
Kurcze ja to bym obejrzała Private Home Movies w kinie. No ale koncert też może ostatecznie być, byle by zobaczyć Michael'ka na dużym ekranie
podpisze petycję i będę dzwonić!;)
tylko czy w tej petycji nie powinno być troche wiecej informacji? według mnie jest napisana troche niedbale, przez co mogą jej nie potraktować poważnie... Nie wiadomo o jaki koncert chodzi, gdzie ma sie on odbyć (należałoby zaznaczyć to że w multikinach w całej Polsce). Moim zdaniem trzeba by to troche dopracować, żeby ktoś się tym przejął...

podpisze petycję i będę dzwonić!;)
tylko czy w tej petycji nie powinno być troche wiecej informacji? według mnie jest napisana troche niedbale, przez co mogą jej nie potraktować poważnie... Nie wiadomo o jaki koncert chodzi, gdzie ma sie on odbyć (należałoby zaznaczyć to że w multikinach w całej Polsce). Moim zdaniem trzeba by to troche dopracować, żeby ktoś się tym przejął...
- dirty_diana82
- Olka940317
AgaciaMJ pisze:hej ;)jestem tu nowa ;) ale ja bym chyba mogła ale musiałabym sie zapytac mamuni :)
Agata Gajowiec??? Jeśli pomyłka to sorry ;) ale wiele na to wskazuje że jednak nie ;)
Jeśli chodzi o organizację charytatywną Make that change to lepiej napisz w wątku "MAKE THAT CHANGE-kontynuacja dzieła Michaela Jacksona"
Bo tam częściej "przebywa" Piotrusia Pani <---- nasz wódz!

a petycję też podpisałam, nawet za dwie osoby... ale za zgodą oczywiście

I'll never let you part for you're always in me heart
- LiberianGirl1989
No faktycznie jest tez błąd w dacie. Dopiero teraz zauważyłam;P
Ja sformułowałabym tę petycje jakoś tak:
"Szanowna Pani Magdo!
Zbliża się pierwsza rocznica śmierci fenomenalnego artysty Michael'a Jacksona - Króla Popu. Jako Jego oddani fani kierujemy gorący apel do Multikin w całej Polsce, aby w tym szczególnie ważnym, niezwykłym i uroczystym dla nas dniu wyświetlono ponownie koncert Michael'a Jackson'a "Dangerous Tour: Live in Bucharest" lub ewentualnie inny materiał, zgodny z indywidualna propozycją fanów z każdego miasta. Oglądanie naszego ukochanego idola na dużym ekranie, było by dla nas wspaniałym sposobem na oddanie Mu hołdu i uczczenie Jego pamięci. Umożliwiłoby to również zjednoczenie się fanów w przeżywaniu tej rocznicy, która ma dla nas ogromne znaczenie. Seans taki może też pomóc innym ludziom poznać i pokochać MJ. Natomiast ze strony fanów zapewniam, że sprawi nam to ogromną radość i jestem przekonana, że stawimy się tłumnie!
Zatem opierając się na wyżej wymienionych argumentach jeszcze raz apeluję o zorganizowanie tego przedsięwzięcia."
Coś w tym stylu:) tylko nie wiem w sumie kim jest ta Pani Magda i czy to do niej powinniśmy kierować petycję, ale treść mogła by być właśnie taka - bardziej formalna, a nie koleżeńska
Także jak chcesz i nie masz zastrzeżeń do tego tekstu Olka940317, to możesz śmiało go wkleić na ta strone z petycja, bo ja nie umiem się tym posługiwać;P
P.S I koniecznie popraw date na 25.06.2010!!!
Ja sformułowałabym tę petycje jakoś tak:
"Szanowna Pani Magdo!
Zbliża się pierwsza rocznica śmierci fenomenalnego artysty Michael'a Jacksona - Króla Popu. Jako Jego oddani fani kierujemy gorący apel do Multikin w całej Polsce, aby w tym szczególnie ważnym, niezwykłym i uroczystym dla nas dniu wyświetlono ponownie koncert Michael'a Jackson'a "Dangerous Tour: Live in Bucharest" lub ewentualnie inny materiał, zgodny z indywidualna propozycją fanów z każdego miasta. Oglądanie naszego ukochanego idola na dużym ekranie, było by dla nas wspaniałym sposobem na oddanie Mu hołdu i uczczenie Jego pamięci. Umożliwiłoby to również zjednoczenie się fanów w przeżywaniu tej rocznicy, która ma dla nas ogromne znaczenie. Seans taki może też pomóc innym ludziom poznać i pokochać MJ. Natomiast ze strony fanów zapewniam, że sprawi nam to ogromną radość i jestem przekonana, że stawimy się tłumnie!
Zatem opierając się na wyżej wymienionych argumentach jeszcze raz apeluję o zorganizowanie tego przedsięwzięcia."
Coś w tym stylu:) tylko nie wiem w sumie kim jest ta Pani Magda i czy to do niej powinniśmy kierować petycję, ale treść mogła by być właśnie taka - bardziej formalna, a nie koleżeńska

P.S I koniecznie popraw date na 25.06.2010!!!

- Olka940317
- Olka940317
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5225
I przepraszam za tamte bledy :P podpisujcie się musimy dużo uzbierać :)
I przepraszam za tamte bledy :P podpisujcie się musimy dużo uzbierać :)
In our darknest hour, in my deepest despair, will you still care will you be there??
- LiberianGirl1989
Spoko Ola, nie przejmuj się
Błądzic jest rzeczą ludzką! Ja to dopiero gafe teraz palnełam! Podpisałam się pod petycja i napisałam że jestem z Wrocławia w województwie Śląskim
A tego już sie chyba nie da edytowac...Super;] ale się wydurniłam:/ Tępa szczała... no ale nieważne. Jakoś to przeżyje;) a głos oddany jest;D
Fajnie że to wkleiłaś, tylko mogłaś jeszcze ten cudzysłów usunąć;)) No i sprawdzić czy ja nie popełniłam gdzieś jakiegoś błędu, choć wydaje mi sie że nie, ale jak już mówiłam nikt nie jest nieomylny;]
No ale generalnie petycja jest spoko;)
Już podpisałam.
A jak wygląda w ogóle cały ten proces? Ty już Olu wysłałaś tę petycje do tej Pani Magdy, czy dopiero jak zbierzemy odpowiednia liczbe podpisów to wyślesz? I ile podpisów potrzebujemy? Kiedy możemy sie spodziewac jakiegos odzewu ze strony tej Pani?

Fajnie że to wkleiłaś, tylko mogłaś jeszcze ten cudzysłów usunąć;)) No i sprawdzić czy ja nie popełniłam gdzieś jakiegoś błędu, choć wydaje mi sie że nie, ale jak już mówiłam nikt nie jest nieomylny;]
No ale generalnie petycja jest spoko;)
Już podpisałam.
A jak wygląda w ogóle cały ten proces? Ty już Olu wysłałaś tę petycje do tej Pani Magdy, czy dopiero jak zbierzemy odpowiednia liczbe podpisów to wyślesz? I ile podpisów potrzebujemy? Kiedy możemy sie spodziewac jakiegos odzewu ze strony tej Pani?
napisałam również e-maila do multkina oto jaką odpowiedź dostałam:
Witam,
W najbliższym czasie sieć Multikino nie planuje żadnego z koncertów Michaela Jacksona.
Pozdrawiam
Robert Woliński
Dyrektor Kompleksu Kinowego
Multikino Elbląg
Witam,
W najbliższym czasie sieć Multikino nie planuje żadnego z koncertów Michaela Jacksona.
Pozdrawiam
Robert Woliński
Dyrektor Kompleksu Kinowego
Multikino Elbląg
Najgorszy błąd jaki może popełnić tancerz jest myślenie. Taniec trzeba czuć. — Michael Jackson
- LiberianGirl1989
a ja mam takie pytanko: podpisałam petycje, ale z tego co wdze to chyba mój podpis nie został jeszcze zweryfikowany. Sprawdzałam poczte ale nie przyszedł mi jeszcze mail. Chyba ze go przypadkiem skasowałam...:( i co teraz? Zreszta widze, że póki co tylko jeden podpis z 3 złozonych jest zweryfikowany...
Podpisujcie tę petycję prosze!
Podpisujcie tę petycję prosze!