Największe osiągnięcie Michaela
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Największe osiągnięcie Michaela
Co uważacie za największe osiągnięcie Michaela? Trasy koncertowe, Teledyski, czy może Thrillera? Dla mnie chyba wyjątkowo dobre teledyski. A dla was?
Hmmm.... Największe osiagnięcie Michaela....
Thriller jest najwiekszym osiągnieciem w dziedzinie popu na świecie... I ja równiez uważam że jest wieeeelki
Jednak.. wideoklipy MJ'a wydają mi się najwspanialsze bo mało kto ma takie doskonałości... przypomnijmy, że Michael jako pierwszy stworzył tego typu wideoklipy trwające po kilka, a nawet kilkanasci minut
Trasy koncertowe też były niezwykle udane..
Ale ja jednak równiez zostane przy wideoklipach
Pozdrawiam
Thriller jest najwiekszym osiągnieciem w dziedzinie popu na świecie... I ja równiez uważam że jest wieeeelki
Jednak.. wideoklipy MJ'a wydają mi się najwspanialsze bo mało kto ma takie doskonałości... przypomnijmy, że Michael jako pierwszy stworzył tego typu wideoklipy trwające po kilka, a nawet kilkanasci minut
Trasy koncertowe też były niezwykle udane..
Ale ja jednak równiez zostane przy wideoklipach
Pozdrawiam
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
- Terminator
Wszystko, co dotychczas zrobił, jest jego największym osiągnięciem, a jeszcze nas czeka, powrót na scene, gdy Singiel wyjdzie, i w tedy pokaże, Mediom, że on jest bardziej silny niż myslą!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- starafanka
A w zasadzie to jest wielu wielkich ludzi, którzy:
- kręcą świetne teledyski albo
- maja wspaniały wokal lub
- tworzą genialną choreografię bądź
- są dynamitami na scenie lub
- są cudownie wrażliwi albo
- mają rzesze wiernych fanów i mocne nerwy....
Sądzę jednak, że siła Michael'a tkwi w tym, że On łączy te wszystkie cechy w w jednej osobie, a to jednak, mało kto potrafi
- kręcą świetne teledyski albo
- maja wspaniały wokal lub
- tworzą genialną choreografię bądź
- są dynamitami na scenie lub
- są cudownie wrażliwi albo
- mają rzesze wiernych fanów i mocne nerwy....
Sądzę jednak, że siła Michael'a tkwi w tym, że On łączy te wszystkie cechy w w jednej osobie, a to jednak, mało kto potrafi
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Wydaje mi się że nie sposób wymienić tutaj jednego określonego osiągnięcia MJa-On ma za sobą bardzo dużo rzeczy o których niejeden artysta by marzył.Myślę że fenomen MJa to cała jego osobowość-to że w swoją pracę wkłada całe swoje serce i nie spoczywa na laurach.
Nie znam w dzisiejszym okresie artysty który tak bardzo angażował sie w to co robi jak Michael.
Nie znam w dzisiejszym okresie artysty który tak bardzo angażował sie w to co robi jak Michael.