[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
no i ja 
musimy teraz naszą stronkę uzupełnić :)
sesja- Thriller będzie świetna!
EDIT:
dogadałam się z mamą i dojadę do niej pociągiem w sobotę po zajęciach!
tak więc stroje będą! 

musimy teraz naszą stronkę uzupełnić :)
sesja- Thriller będzie świetna!
EDIT:
dogadałam się z mamą i dojadę do niej pociągiem w sobotę po zajęciach!

Ostatnio zmieniony pn, 19 kwie 2010, 21:32 przez Annie_17, łącznie zmieniany 1 raz.
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
- wilchelm111
W tej chwili nie mogę się zarejestrować bo mam małe problemy routerem od neta. Co do soboty. Mnie raczej nie będzie na 99,9% Z występem też nie wiem praktycznie co. Muszę wyjechać do wrześni. Prawdopodobnie wystąpię ale powiem wam jutro ok 15 co i jak. Napewno będe Będe 1,8,15,22,29,maja na zajęciach. Jeśli odbędą się oczywiście 
weronika_poznan: Ile zajmujemy czasu na scenie?I co tańczymy? Bo chciałbym zatańczyć (jeśli się zgodzisz i starczy czasu) Smooth Criminal z 4 osobami. Dangerous z 2 lub 4.(Zależy kto by chciał) I billie jean mtv( 2 minutowa wersja.) Sam
PS: Rękawica jest super

weronika_poznan: Ile zajmujemy czasu na scenie?I co tańczymy? Bo chciałbym zatańczyć (jeśli się zgodzisz i starczy czasu) Smooth Criminal z 4 osobami. Dangerous z 2 lub 4.(Zależy kto by chciał) I billie jean mtv( 2 minutowa wersja.) Sam
PS: Rękawica jest super

To ja chciałbym zatańczyć jeśli pozwoliszwilchelm111 pisze:I billie jean

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- wilchelm111
No BJ chciałem sam zatańczyć. Ale możemy razem jakiś mix bj i jam. Ale bez SC w mixie bo SC tańczymy całe.hubertous pisze:To ja chciałbym zatańczyć jeśli pozwoliszwilchelm111 pisze:I billie jeanAlbo wersję mixu Jam, Billie Jean i Smooth Criminal (tego odcinka który jest tylko w dłuższym clipie) mojego autorstwa (jakoś 3 minuty).
Ale bardzo chętnie chciałbym zebyś zatańczył ze mną dangerous i sc(bo to tańczymy całe)
Ja niewiem ile mamy czasu na scenie ale weronika mówiła że coś ok 30 min czy jakoś tak.

-
chłopcy, przed nami dużo pracy, wierzę, że jako ludzie na poziomie będziecie umieli dojść do porozumienia :) i skierować energię na dobrą realizację Dnia Dziecka. Marzę, żebym mogła zobaczyć Wasz Jam, uwielbiam ten kawałek :). Sama chętnie się nauczę też kiedyś :D
W tą sobotę szlifujemy nasze układy - do znudzenia!!! W kolejną nie ma zmiłuj - musimy ostro uczyć się nowych układów, które proponujecie. Dangerous, Smooth Criminal.
Monika, będziesz niezastąpiona!
i nie mam jeszcze informacji ile mamy czasu na występ.
W tą sobotę szlifujemy nasze układy - do znudzenia!!! W kolejną nie ma zmiłuj - musimy ostro uczyć się nowych układów, które proponujecie. Dangerous, Smooth Criminal.
Monika, będziesz niezastąpiona!
i nie mam jeszcze informacji ile mamy czasu na występ.
Primum non nocere.
-
- wilchelm111
-
- wilchelm111