[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Teraz troszkę z innej beczki. ;-)

Od jakiegoś czasu zastanawialiśmy się nad rozpoznawalnością naszej grupy a występ majowy z okazji Dnia Dziecka nasze rozważania przyspieszył i postaram się przedstwić co jest konkretnie na rzeczy.
I to pierwsze zdanie uświadomiło mnie jaki ze mnie kiepski mówca :smiech: [10 minut przerwy na zastanowienie się co napisać dalej]
yyyyy.....chodzi o koszulki.
Z logo naszego teamu:mj_dance_team.Dokładnie logo jeszcze nie jest że tak to ujmę załatwione ale Weronika nad tym pracuje.Zasugerowałam tylko że może być jakiś element ludowy.Oko wszelkie sugestie dotyczące logo można chyba zgłaszać do soboty włącznie.Ale w razie czego to oczywiście ode mnie tego nie wiecie i nic Wam nie sugerowałam nenene
Jeżeli chodzi o koszulki nie była to sprawa prosta.Trzeba było wybierać między jakością a to nie zawsze jak wiadomo idzie w parze z ceną.Ogólnie odrzuciliśmy opcję t-shirta ponieważ nadruk zszedłby po trzech praniach i koszulka nadawałaby się na zcieranie moczu jamnika z podłogi.Pomyśleliśmy o czymś trwalszym w postaci koszulki polo która będzie się lepiej prezentować,jest mniej gniotliwa i ogólnie rzecz biorąc o wiele bardziej wytrzymała.Jeżeli chodzi z kolei o logo będzie ono wykonane metodą haftu maszynowego.Taką można znależć na tej aukcji:
http://allegro.pl/item975534553_koszula ... afika.html
Koszt to jedyne 35 zł i jest to najtańsza z możliwych dostępnych opcji.Przesyłka przy ilości jaką chcemy zamówić jest bezpłatna.Rozpatrujemy też możliwość żeby zebrać te pieniądze w ratach czyli powiedzmy że do 15 maja włącznie będziemy je zbierać i zrobimy zbiorowe zamówienie.Mówiąc raty mam na myśli fakt że nie trzeba od razu wpłacać 35 zł ale można to np.wpłacić w kilku ratach np. w trzech po 12.50 zł.Ale to już pozostawiam waszym możliwościom-zależy nam żeby projekt nie był zbytnim obciążeniem dla nikogo.
Poniżej wymieniam osoby które biorą udział w dance_teamie i liczę na wasz szybki odzew w tej kwestii.
A oto grupa czarnych owiec:

1.wilhelm111
2.Agni
3.P.Y.T.95
4.weronika_poznań
5.Annie17
6.Monika75
7.Weronika
8.Dominik
9.hubertous
10.Asiacityo6
11.janet.em
12.Iskierka
13.MichaelsAngel
14.Trinity
15.Duszek
16.Muszka
17.MJ_Angel
18.natpoznań
19.MagdaS
20.ja

Kolejność jest całkowicie przypadkowa.Mam nadzieję że wymieniłam wszystkie zainteresowane projektem osoby bynajmniej są to wszyscy uczestnicy naszego teamu.Mam na uwadze jeszcze dwie osoby które z przyczyn niezależnych nie uczęszczają na nasz dance ale mam nadzieję że się to zmieni niebawem.Chodzi o wuzetkę i onlyKate.Koffane gdzie się podziewacie?Postaram się skontaktować z wszystkimi osobami które zawiesiły działalność czasowo.Oko to tyle z naszej strony.
Myślę że ten post w wykonaniu Weroniki byłby bardziej przemyślany i lepiej ułożony bo ostatnimi dniami wena pisania kompletnie mnie opuściła.

Z najlepszymi pozdrowieniami dla wszystkich czarnych owiec
Dżozefa100 ;-)
Ostatnio zmieniony pt, 23 kwie 2010, 12:43 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Post autor: weronika_poznan »

Dzozefa100 japrosic japrosic japrosic
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

No no... "przypadkowa kolejność" :P Ja wiem że Ty mnie specjalnie umieściłaś na 13 pechowym miejscu nenene nenene nawiasem mówiąc to źle mnie napisałaś :rocky:

Myślę, że koszulki to dobry pomysł. Jeśli chcemy coś reprezentować jako grupa to jakieś stroje "robocze" powinniśmy mieć ;)
Jeśli chodzi o dobór logo i koszulek to ja się już dostosuje, sama raczej nic nie zaproponuje bo do tego trzeba pomysłu a moja głowa wokół matmy krązy :P
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

jak już mówiłam :D też jestem za! ;-)

ale proszę! jakiś neutralny kolor ;p biały/czarny, a nie róże i zielenie ;p
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

Ja również jestem ZA. ;-) I dostosuje się do wszystkiego.
Awatar użytkownika
wilchelm111

Post autor: wilchelm111 »

Ja też jestem ZA. Cena niezbyt wygórowana za takie coś.
Obrazek
weronika_poznan

kochani!
próbuję właśnie uklecić jakiś tekst o nas na ulotki na Dzień Dziecka.
mam do Was prośbę - możecie, nawet na pw napisac jedno zdanie pt: "dlaczego tańczę MJ/w danstimie"
Primum non nocere.
Monika75

Post autor: Monika75 »

...Witam wszystkich...fajny pomysl z tymi koszulkami...ale co z rozmiarami??? da rade zamowic np dla dzieci s a dla mnie baaardzo dużą...i jaki napis by był??? no i kolor?? ja bym osobiscie chciala czarne lub czerwone...biale to nie, bo szybko zmienaja kolor....a inne to chyba nie bardzo...chociaz MJ mial różową polówke lacosta :-) wyglądał zjawiskowo... (On we wszystkim tak wyglądał) pogadamy w sobote....a co do plakatu to my z dziecmi zrobilismy te wielkie A1 sa na FB i calkiem serio chcemy je wywiesic...co myslicie ??mogą byc?? oczywiscie info co? gdzie? kiedy?dodamy jeszcze ...
Wilchelm o ktorej tańczysz w Przeźmierowie? juz wiesz?
weronika_poznan

kochani, obawiam się, że musicie zgodzić się wszyscy na czarne koszulki z logiem, które to będziemy wkrótce omawiać. dzis po 3 godzinach pracy nad nim stwierdziłam, że nic mi się nie podoba... Ustalilam tylko kolory nici, którym będzie haftowane logo z napisem - biała, szara, pomarańczowa. ale wszystko przedyskutujemy. hehehe. no i wiadomka, że nie zamówimy wszystkich tego samego rozmiaru! :)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

MichaelsAngel pisze:No no... "przypadkowa kolejność" :P Ja wiem że Ty mnie specjalnie umieściłaś na 13 pechowym miejscu nenene nenene nawiasem mówiąc to źle mnie napisałaś :rocky:

Koffana nie wierzysz w przypadki?
Mi ostatnio zdarzają się same przypadki jeżeli nie nazwać tego:wpadki nenene
Już poprawiam tego byka w twoim zajebiaszczym nicku glupija

P.S.Od dzisiaj zmieniam nieoficjalnie nicka na Dżozefa.Dżozefa100.
A teraz krótka historia mojego nicka.Jak wiadomo nie jestem fanką Majkela tylko fanką "Billie Jean".Ale gdyby nie jeden przemiły pan moje uszy nigdy by nie poznały tego cudownego dzwięku.A chodzi mi o Josepha Jacksona który pewnej jesiennej nocy....kle kle
Ot i cała historia ;-)
Miał super metody dyscypliny-zastanawiam się czy gdybyśmy nie wdrożyli ich do dance_team nie odnośilibyśmy większych sukcesów nenene
Gdzie się podział kabel od żelazka? :knuje:

Pozwolę sobie odpowiedzieć na pytanie:
"dlaczego tańczę MJ/w danstimie"?

Odpowiedz brzmi:Ponieważ tańczyć każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej.W moim przypadku proszę zaznaczyć opcję numer dwa.
W moim przypadku uczy mnie to/jakby nie było nadal nad tym pracuje/dystansu do siebie.Bo kurka wodna nawet improwizacje mi nie wychodzą.Ale podchodzę do tego z jajem bo chyba o to tutaj chodzi. ;-)
Ale to chyba dobrze-bo jestem żywym przykładem że tańczyć każdy może co nie?Gdyby wszyscy tak pięknie tańczyli to może jacyś nowi uczestnicy bali by się zapisywać a tak to jestem reklamą że jednak można. nenene
Obrazek

Post autor: wilchelm111 »

Wilchelm o ktorej tańczysz w Przeźmierowie? juz wiesz?
Nie wiem czy w ogóle występuje. Organizator nawet nie ma czasu do mnie zadzwonić(A on sam nie odbiera telefonu).Rozumiem może nie ma czasu, ale dyrektor raz mi mówi że mogę wystąpic a raz nie. Raz mówili że o 11 raz że o 15 a potem ze o 20. Więc sorry ale raczej nie wystąpię. Jedynie że ktoś do mnie zadzwoni albo mi się uda. To wtedy jeszcze was powiadomię. Ale raczej nastawcie się że nie będzie tego występu jutro. Co do koszulek ja jestem za czarnym kolorem.
Obrazek
weronika_poznan

O, to ja będę modyfikacją Katherine :smiech: i będę bronić moich dzieci! nenene a dyscypliny będę egzekwować od wszystkich równo - od przemiłego dzozefa też! I jak dzozef pomyli kroki to dostanie laczem Wilhelma i będzie rzeź! HEJ! :smiech: :smiech: :smiech:

a tak poważnie - chciałam Wam coś zaproponować. Czasy są dzikie i ciężkie, pracę się zdobywa i traci. Nie odbywa się to bez ingerencji w psychikę. Wierzcie, to bardzo dołuje, chcąc nie chcąc bierze się czyjeś odrzucenie do siebie. W takiej trudnej sytuacji znalazło się kilku naszych tancerzy. Nie mówią o tym głośno, bo to krępujące. Te kilka osób jest z nami od początku i bardzo chciałabym, żeby mimo przeciwności losu nadal z nami były i uczyły się układów.

Chciałabym Wam zaproponować tym osobom taką opcję: przychodzicie na zajęcia, nie bierzecie udziału w składkach, za to zapisujecie to w zeszycie i oddajecie jak będziecie mogli. Jest to rodzaj pożyczki, sytuacji naprawdę wyjątkowej (która może potrwać kilka tygodni, o prace naprawdę cięzko). Potrzebuję zgody Was wszystkich, żeby nie było na tym tle żadnych wątpliwości. Proszę - traktujcie te zapisy "na zeszyt" naprawdę jako efekt naprawdę ciężkiej sytuacji - żeby inne osoby nie ponosiły kosztów rzedu 30 zł jeśli 10 osób zapisze się w zeszyt :p. Wiem, że jesteśmy wszyscy honorowi i pewnego dnia będziecie mogli oddać zaległości. Ale póki nie dostaniecie pracy - zapisujecie się w zeszyt. Czy mam Waszą zgodę na założenie zeszytu?
Primum non nocere.
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

Tak, koszulki mi bardzo pasują =)
Tak, dopisuję się do listy na sobotę =)
Tak, Wera masz moją zgodę na zeszyt =)
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

Moją zgodę masz na pewno. ;-)
Monika75

Post autor: Monika75 »

Oczywiscie Weronika moja zgode tez masz jesli chodzi o zeszyt..natomiast niestety z koszulkami ja musze sie wstrzymac, bo wlasnie wczoraj sie dowiedzialam o innych wydatkach....wiec na razie nie moge, do zobaczenia za jakies 3 godzinki...:-)
ODPOWIEDZ